هر سه قوه باید در برابر همکاری منافقین و شبکه ایران اینترنشنال واکنش نشان دهند

Khru9753

یک نماینده مجلس گفت: هر سه قوه باید از ابزارهایی که در اختیار دارند برای مقابله با اقدامات براندازانه منافقین و شبکه‌های معاند مانند ایران اینترنشنال استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان حسین عباس‌زاده‌امامی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با نورنیوز با اشاره به همکاری میان شبکه معاند ایران اینترنشنال با گروهک منافقین گفت: از نظر جمهوری اسلامی اقدام شبکه ایران اینترنشنال در پوشش گردهمایی منافقین محکوم است. این شبکه معاند و درصدد تضعیف جمهوری اسلامی است. رفتار اخیر این شبکه نیز در راستای اقدامات براندازانه است.

این نماینده مجلس با اشاره به ماهیت ایران اینترنشنال گفت: این شبکه در لندن از طریق رژیم آل سعود تقویت می‌شود. اقدامات این شبکه در پوشش گردهمایی منافقین و همچنین گفتگو با کسانی که در رژه نیروهای مسلح در 31 شهریور 97 در اهواز اسباب کشتار مردم را فراهم کردند در جهت مقابله با جمهوری اسلامی است.

او در خصوص اقداماتی که برای برخورد با این گونه رفتارها باید صورت گیرد گفت: سه قوه باید از ابزارهایی که در اختیار دارند برای مقابله با این گونه اقدامات استفاده کنند. مجلس نیز با استفاده از ظرفیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی باید واکنش لازم را نشان دهد.

امامی به نقش گروه‌ها و تشکل‌های مردمی اشاره کرد و گفت: تشکل‌های مردمی که در کشور فعال هستند نیز باید پای کار آمده و نقش موثر خود را ایفا کنند. این گونه اقدامات می‌تواند مشت این شبکه‌ها و گروهک‌ها را باز کند. ما باید از همه ظرفیت‌ها برای محدود کردن این گونه اقدامات استفاده کنیم.

او در پایان خاطرنشان کرد: رژیم آل سعود و آمریکا آگاهانه از منافقین حمایت می‌کنند و از تمامی جنایات آنها در گذشته و حال آگاهی دارند. این کشورها با حمایت از این گروهک و امثال آنها به دنبال محدود کردن فعالیت‌های جمهوری اسلامی هستند.


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش گفتگو

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

گفت‌وگو با وکیل پرونده تعدادی از قربانیان اقدامات این گروهک‌های تروریستی

جزئیات صدور اعلان قرمز اینترپل برای سران گروه‌های تروریستی کردی

«رابرت فانتینا» نویسنده و تحلیلگر آمریکایی - کانادایی

ترور رهبر ایران اشتباه محاسباتی بود و غرب را شرمسار کرد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان