نسخه اندروید نرم‌افزار «شهید احمدی‌روشن» طراحی و عرضه شد

Shahid Ahmadi Roshanهمزمان با سالروز شهادت مصطفی احمدی‌روشن، یک دانشجوی بوشهری از پایان طراحی نسخه اندروید نرم‌افزار این شهید خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان به نقل از محمد فخرایی در مورد این نرم‌افزار گفت: نرم‌افزار مصطفی شهید به مناسبت سالگرد شهادت دانشمند مجاهد، شهید مصطفی احمدی‌روشن با همکاری خانواده وی و جمعی از دوستان شهید ساخته شد.

وی افزود: نرم‌افزار متناسب با محتوا به چهار قسمت تقسیم شده است؛ زندگی‌نامه (شهید از زبان خانواده وی)، خاطرات، تصاویر (شخصی، در جمع دوستان، تشییع شهید، دیدار امام خامنه‌ای از خانواده شهید و دست‌نوشته‌ها)، فیلم (شهید در حال توضیح مسائل فنی سانترفیوژها).

دانشجوی بسیجی طراح این نرم‌افزار، در پایان خطاب به کسانی‌که دستاوردهای حاصل از مجاهدت‌های این شهدا را به خاطر مطامع دنیوی پایمال می‌کنند گفت: پیام ما به همه کسانی که فکر می‌کنند ولایت تنهاست یا می‌خواهند تنها بماند این است که  شهید ما برای آرمان‌ها، عزت، خودکفایی، استقلال و اعتلای نظام اسلامی به شهادت رسید. ما جوانان و همه غیورمردان ایران اسلامی هرگز و به هیچ وجه اجازه نخواهیم داد که برخی از تازه به دوران رسیده‌ها، دستاوردهای خون شهدا را به خاطر مطامع دنیایی مورد معامله قرار دهند و آنها را پایمال کنند. بدانید که چشمان ما به لبان مقتدای‌مان دوخته شده است، ما ذوالفقار در نیام حیدریم هستیم.

زندگی‌نامه شهید مصطفی احمدی‌روشن

مصطفی احمدی روشن در ۱۷ شهریور ۱۳۵۸ چشم به جهان گشود. وی در سال 1377 در رشته مهندسی شیمی وارد دانشگاه صنعتی شریف شد. مصطفی از بسیجیان فعال بود و در دوران دانشجویی به عنوان معاون فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف فعالیت می‌کرد. شهید احمدی شخصی ولایت‌مدار و از شاگردان آیت‌الله خوشوقت، استاد اخلاق تهران بوده است.

در سال 1381 در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی شد. وی دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از نخبگان این دانشگاه به شمار می‌رفت. این شهید که به عنوان استاد دانشگاه نیز فعالیت می‌کرد، دارای چندین مقاله ISI به زبان‌های انگلیسی و فارسی بود.

شهید احمدی‌روشن عضو هیئت مدیره یکی از شرکت‌های تامین کالای نیروگاه هسته‌ای نطنز اصفهان بود که در زمینه تهیه و خرید تجهیزات هسته‌ای فعالیت داشت. این شهید بزرگوار در هنگام شهادت معاون بازرگانی سایت نطنز بود که شوخ‌طبعی و باصفا بودن از ویژگی‌های وی به شمار می‌رفت و در عین حال در مدیریت جدی و قاطع بود.

به گفته دوستان این شهید، احمدی‌روشن فردی ولایت‌مدار، اخلاق‌مدار و شوخ‌طبع بود. شهادت آرزوی شهید احمدی‌روشن بود. وی از شهادت نمی‌ترسید و امروز به آرزویش رسید. شهید احمدی همیشه می‌گفت دعا کنید تا من شهید شوم و اگر شهید شدید دست من را هم بگیرید.

شهید احمدی دارای روحیه بسیجی و جهادی بود. وی فردی خاص بود و دشمنان خوب فهمیدند که چه کسی را ترور کنند. وی اهل نماز اول وقت بود. این شهید دارای پشتکار بالا، پرتوان، پرتلاش، پرانرژی و توانمند در عرصه اجرایی و علمی بود. وی در خط ولایت و از سرسپردگان بود و همیشه می‌گفت دعا کنید مثل ابراهیم مالک‌اشتر نشوم و مختار را تنها نگذارم. شهید احمدی در راهپیمایی عظیم 9 دی حضور داشت و یک ولایت‌مدار به معنای واقعی بود. وی شیفته رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

شهید احمدی‌روشن صبح چهارشنبه، 21 دی‌ماه 90 بر اثر انفجار یک بمب مغناطیسی در خودروی خود در میدان کتابی ابتدای خیابان گل‌نبی تهران توسط تیم‌های ترور سرویس جاسوسی اسرائیل با همکاری خائنان وطن‌فروش به شهادت رسید. از شهید احمدی‌روشن یک فرزند به نام علی به یادگار مانده است.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31