نخبگان عراقي از منافقين مي گويند

بسم الله الرحمن الرحیم

گروهي از اساتيد دانشگاه، روزنامه نگاران و پژوهشگران عراقي با پذيرش دعوت خبرنگار هابيليان، به سئوالات مطرح شده در باره وضعيت عمومي عراق و دولت اين كشور و وضعيت گروهك تروريستي منافقين به تشريح ديدگاههاي خود در اين باره پرداختند.

اين نكته نيز شايان يادآوري است كه اين عزيزان و ساير ميهمانان كانون هابيليان،بر اين نكته تأكيد فراوان دارند كه متأسفانه اكنون در عراق به شدت عليه ايران تبليغات مي شود و آنچه از نزديك مشاهده كرده اند، كلاً با تبليغات مسموم موجود كه عموماً هم از سوي القاعده،منافقين و آمريكا پخش مي شود متفاوت است.

با هم ديدگاههاي طرح شده در اين مصاحبه مي خوانيم:

دكتر خالد خاقانی:

Ostad1

شما در جریان هستید در اول سقوط صدام امنیت مناسب بود، نیروهای تروریستی وارد شدند و شروع به کشتار کردند، فضای انتقام از بعثی ها شروع شد. مراجع فتوا دادند که این نوع کشتار حرام است و باید متهمین دادگاهی شوند.

بعد از یک سال نیروهای بعثی با القاعده کنترل قسمت وسیعی از عراق را به دست گرفتند و شروع به خرابکاری نمودند، نیروهای القاعده، حزب بعث و مجاهدین در رمادی و دیالی برای آموزش نظامی پایگاه درست کردند.

به زودی تجربه سیاسی برای حکومت به وجود آمد، نهادها شروع به کار کردند، پارلمان موقت تشکیل شد، هم زمان عشایر عراق و سایر مردم بیدار شدند و متوجه شدند که القاعده و سازمان مجاهدین تروریست هستند و علیه منافع عراق کار می کنند.

آقای مالکی در جهت بیرون راندن این تروریست ها فعالیت می کند و سعی در برقراري ارتباط با کشورهای همسایه دارد، الان مرکز تروریست ها عراق است و عراق علیه تروریست ها مبارزه می کند و اگر کشور عراق نبود تروریست ها به آمریکا می رفتند.

کاظم العدي شمری، پژوهشگر:

من درباره زمینه های اجتماعی و وضع معیشتی صحبت می کنم، حقوق ماهانه ما بعد از سقوط صدام بهتر شد، کارمندها توانستند خانه اجاره کنند و خود را جمع و جور کنند.این تفاوت را شما متوجه می شوید ليكن امور خدماتی دارای اشکالاتی است.

من با توجه به ارتباطاتی که با مدیران دارم مطلع هستم كه می گویند در زمان صدام ما کار پژوهشی نداشتیم و این ایراد بزرگی بود، اما اكنون خيلي بهتر شده است.

مسئله کمبود برق مسئله اساسی است، ما در سوخت و بنزین و گاز مشکل داریم، این مسئله با مسئله امنیتی ارتباط دارد، مشکل ما در تولید برق است که خارج از بغداد مي باشد و این منطقه مورد هدف تروریست ها است، وضعیت ناامنی روی این مسائل تأثیر گذاشته است.

حکیم عبدالزهرا،روزنامه نگار:

حکومت آقای مالکی با مسائل خطیری روبروست، یکی از این مسائل، مسئله قومیت ها است که دشمنان عراق روی آن تأکید دارند، مالکی توانست این مسئله را حل کند با تشویق مردم عشایر در مناطق بحران زده و طرد تروریست ها .

مشکل اساسی حکومت ملی که حکومت وحدت است، مسئله تکثر گرا بودن آن است، این باعث تضعیف حکومت مي شود، عراق در مرحله برنامه ریزی است ، بسیاری از زیر ساخت ها تاریخ مصرف آن گذاشته و کاربرد ندارد، اما مالكي خوشبختانه تعهد خود را به وفاق ملي حفظ كرده است.

بعضی وقت ها بحرانی وجود دارد که باید 20 سال قبل درست می شد، مثل، آب و برق. علیرغم این مشكلات و سنگ اندازيهايي كه مي شود و حکومت مالکی در حال حضور در یک بحرانی است که فشار نیروهای آمریکا نيز بر آن اعمال می شود، اما همچنان با قدرت كار مي كند.

دکتر عماد جميل

در ارتباط با سازمان مجاهدين، بخشي از افكار عمومي و ملت عراق از سوابق اين گروه زياد اطلاع ندارند، تنها چیزی که می دانند این است که در دیاله مستقرند و این مسئله خطرناکی است. چون در رسانه ها چیزی گفته و نوشته نشده، فقط مردم می دانند که آنها با صدام در قلع و قمع شرکت داشته اند و سازمان از طرف نیروهای اشغالگر حمایت می شود.

باید اين مدارک موجود را در اختیار آنها گذاشت، با اين حال ملت عراق بسیار از آنها تبری جسته است.

عادل احمد عباس وکیل از استان دیاله:

من به سؤال شما از دو منظر پاسخ می دهم : 1) بعد حقوقی ، 2) بعد مردمی .

از بعد حقوقی یک فعالیت گسترده در عراق به شکل آگاهی دهنده است که می گوید سازمان باید اخراج شود و مکانیزم هایی که حضور آنها را غیر قانوني می داند و بندی نیز در قانوني اساسي وجود دارد که حضور آنها را غیر مقبول می داند، به طور كلي حضور يك سازمان تروریستی شناخته شده از این جهت مغایر با قانون اساسی کشور ما است.

علاوه بر آن قانون مبارزه با تروریسم در عراق شامل بندهایی است که وجود آنها را در خاک عراق ممنوع می کند، مکانیزم قانونی وجود دارد که مسئله اخراج آنها را از عراق پیگیری می کند و می تواند اجرا شود.

از بعد مردمی نيز مردم عراق در تمام مناطق از حضور آنها خسته شده اند ، حضور آنها به ضرر منافع مردم است ، سازمان های عشایری و گروههاي مردمي علیه آنها به ویژه در استان دیالی بسيج شده اند.

یک ماه و نیم پیش در ماهواره دیدم که همایشی در اشرف برپا شده که متأسفانه نماینده های پارلمان عراق صالح المطلق و خلف العیان در آن حضور داشتند ، گرایش های این دو را همه می شناسند ، در بین مردم این حرف شایع است که هر کدام از آنها 5 تا 10 میلیون از سازمان پول گرفته اند .

ما به عنوان وکلا و چهره های قانونی این را جرم می دانیم، این مسئله قابل پیگیری است، بعضی از مردم دیاله که سست عنصرند فریب آنها را خوردند، سازمان آنها را می خرد تا از آنها در ماهواره استفاده کند، بعد در همایش ها شروع به دادن پول به آنها می کند.

دكتر خالد خاقانی:

ما معتقدیم چیزی که می تواند به اخراج آنها کمک کند این است که جرم و فجايع آنها را بگوییم ، یکی از مشکلات کمبود اطلاع مردم از این جریان با توجه به جریان تبلیغی آنها در اين استان است.

مثلاً مریم رجوی می گفت : ما مهمان مردم عراقیم، چطور آنها می خواهند مهمان خود را اخراج کنند؟ زمانی که آمریکایی ها آمدند به عنوان اهرم از آنها استفاده کردند و مجاهدین با بعضی از سران عشایر ارتباط برقرار کردند، باید با روشنگری اين مسئله را روشن كرد.

حكيم عبدالزهراء:

پیشنهاد من این است که همایشی در استان دیاله برگزار شود و عشایر در آن شرکت کنند .

عادل احمد عباس:

من العالم و الکوثر را نگاه می کنم، چرا تبلیغات علیه سازمان نمی شود، روزنامه ها نیز آمادگی برای این کار دارند، من مطلبی را در باره آنها در سال 2005 در نبض الشباب نوشتم، سازمان می خواست 10000 دلار به عنوان غرامت از آن روزنامه بگیرد.

روزنامه " دستور " در بغداد که برای مجاهدین تبلیغ کرده بود با واکنش شورای استانداری بغداد روبرو شد و آن روزنامه مجبور به عذرخواهی شد و قول دادند که دیگر چنین تبلیغاتی نداشته باشند ، این نشانه فشار افکار عمومی علیه آنهاست .

دکتر عماد جميل

مسئله اصلی آمریکاست ، اگر آمریکا از عراق خارج شود ، آنها هم خارج می شوند.


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

مطالب پربازدید بخش گفتگو

رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

ماهیت فرقه منافقین با اسلام در تضاد است

علی بابایی کارنامه نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی

منافقین باید تاوان جنایات خود را به اندازه شأن ملت ایران پرداخت کنند

محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

دادگاه گروهک تروریستی منافقین مستند و مستدل است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان