فرقه اي که هميشه بد مي آورد

Maryam Holokast

«به تازگی هم مریم رجوی به دنبال سقوط هواپیمای حامل رئیس جمهوری لهستان ،پیام تسلیتی برای برادر و خانواده رئیس جمهور و نیز مردم لهستان فرستاد. این پیام فقط در سایتهای مجاهدین درج شده و بس ، و گویا باید آن را آثار بیماری ذکر شده تلقی کرد ؛ رادیو تلویزیون لهستان که مشغول قرائت اینگونه پیامهاست تا کنون از این پیام تسلیت حرفی نزده حتی سفارت این کشور در فرانسه هم از این پیام اظهار بی خبری کرد.این در حالی است که حتی پیام تسلیت گروه کامییوتری شهرستان لاهیجان نیز در رسانه های لهستانی قید شده است .»(1)

برداشت اول؛

هواپيماي رييس جمهور لهستان سقوط مي کند و بسياري از سران کشورهاي دنيا با ارسال پيام تسليت براي مردم اين کشور، ابراز همدردي خود با اين واقعه تاسف بار را نشان مي دهند. طبق قاعده مقامات و مسئولين جمهوري اسلامي نيز با ارسال پيام تسليت از با مردم لهستان ابراز همدردي مي کنند.

آن سوي ماجرا، همسر مفلوک و تروريست مسعود رجوي نيز تلاش مي کند تا با ارسال پيام تسليت براي مردم لهستان خود را به عنوان شخصيت شناخته شده اي که در اين حادثه غم انگيز اقدام به صدور پيام تسليت کرده معرفي کند اما از بخت بد او اين پيام در هيچ کدام از سايت ها و رسانه هاي لهستان بازتاب پيدا نمي کند و مريم رجوي ضايع مي شود. براي اين مسئله تنها دو فرضيه قابل طرح است؛ اول اينکه مردم و مقامات لهستان اصلا گروهي به نام سازمان مجاهدين خلق را نمي شناسند و بيانيه هاي آنها را نيز فاقد اهميت مي دانند و به سادگي از کنار بياينه صادر شده مي گذرند. فرضيه دوم اين است که مقامات لهستان باعلم به روابط حسنه ميان دو کشور ايران و لهستان و تروريست بودن منافقين، عطاي پيام تسليت منافقين را به لقاي آن مي بخشند و حرفي از آن در مطبوعات اين کشور به ميان نمي آيد. البته با توجه به هزينه هاي چند ده ميليون دلاري منافقين براي شناخته شدن و خروج از ليست تروريستي اتحاديه اروپا، امکان فرضيه اول کمتر با واقعيت مطابق است اما در مورد فرضيه دوم شايد بهتر باشد که از آن به عنوان يک فرضيه قوي تر استفاده کرد زيرا وقتي پيام تسليت يک گروه کامپيوتري در شهرستان لاهيجان در اين کشور انعکاس پيدا مي کند، طبيعي است که داد و فريادهاي منافقين از آنها چهره مشهورتري ساخته اما مسلما براي مقامات لهستاني، تروريست نبودن صادر کنندگان پيام تسليت اهميت بيشتري از معروفيت داشته است.

برداشت دوم؛

دو ايراني عضو گروهك تروريستي منافقين – محمود ائمي با نام هاي جعلي «محمود اعلمي» و «محسن عباسي» و حسين اميني قلي پور– به اتهام تشويق دو تن از هواداران اين گروهک به خود سوزي در تظاهرات ژوئن سال دوهزار و سه در پاريس، امروز در دادگاهي در اين شهر محاکمه ميشوند. اين دو هوادار گروهک منافقين پس از تظاهرات مزبور به علت سوختگي شديد جان خود را از دست دادند. ظاهرا دفعه اول قاضي بازپرس مسئول اين پرونده ، منع تعقيب آنها را صادر کرد. اما با پيگيري مجدد دادستان، اين دو نفر براي محاکمه به دادگاه احضار شدند. فيلمهايي که در دست است نشان ميدهند اعلمي و اميني قلي پور در کنار محل اين تظاهرات بنزين مي خرند. بر اساس اتهامات ، اين دو نفر ظرف پر از بنزين را به صديقه مجاوري ، که خود سوزي کرد، ميدهند.

علي رغم تمام تلاش هايي که از جانب مريم رجوي و گروهکش براي خارج کردن اين پرونده از پروسه قضايي فرانسه صورت گرفت، دادستان اين دادگاه با آگاهي و شناخت از سابقه تروريستي منافقين، مجددا اين پرونده را به جريان انداخت تا دو تن از تروريست هاي سازمان تروريستي منافقين محاکمه و مجازات شوند.

منافقين اگر چه توانسته اند با صرف هزينه هاي هنگفت دراروپا،‌ برخي سياستمداران کهنه و نيازمند را با خود همراه کنند اما هنوز اکثريت قريب به اتفاق سياسيون اروپايي – علي رغم خروج منافقين از ليست تروريستي اين قاره – با نفس وجودي اين سازمان به عنوان يک گروه تروريستي برخورد مي کنند. محاکمه دو منافق مذکور در حالي که تمام تلاش هاي همسر سرکرده منافقين براي پذيرش آرا و نظرات منافقين به عنوان يک اپوزسيون قانوني در جريان است، مسلما تبعات خوشايند تبليغاتي براي اين فرقه نخواهد داشت.

====

(1) کانون وبلاگ نويسان مستقل ايراني.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31