عملیات مرصاد ابراز انزجار ملت ایران از گروهک تروریستی منافقین بود

دبیرکل بنیاد هابیلیان سه نکته مهم در مورد جنایت‌های منافقین در جریان عملیات مرصاد را تشریح کرد.

دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: عملیات مرصاد ابراز انزجار ملت ایران از گروهک تروریستی منافقین بود.

به گزارش هابیلیان، «سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد»، دبیر کل بنیاد هابیلیان در مصاحبه با خبرگزاری میزان، ضمن اشاره به سالروز عملیات مرصاد، گفت: گروهک تروریستی منافقین از عمق انزجار مردم ایران نسبت به خود آگاه است.

وی با اشاره به اینکه عملیات مرصاد از چند جنبه قابل توجه است، بیان کرد: این عملیات نشان داد منافقین تا چه اندازه در خدمت بیگانگان و دشمنان آب و خاک کشور و نیز صدام و حزب بعثی بود؛ در واقع صدام به دنبال اشغالگری از طریق تجاوز و جنگ بود و منافقین نشان دادند که ظرفیت قرار گرفتن در خدمت چنین رویکردی و اجرای دستورات آن علیه کشور خودشان را دارند.

«هاشمی نژاد»، اظهار کرد: «منافقین علاوه بر اجرای ترورهای وسیع در نقاط مختلف کشورمان، کشتار گسترده ای در شهرها و روستاهای مسیر حرکت خود هنگام اجرای عملیات مرصاد انجام داد؛ نمونه بارز و آشکار وحشیگری منافقین در این مسیر، حمله آن‌ها به بیمارستانی در اسلام آباد بود؛ آن‌ها بیماران را در وسط بیمارستان جمع کرده و زنده زنده سوزاندند؛ جنایت‌های آنان در این مسیر فراوان بودند.»

دبیرکل بنیاد «هابیلیان»، نکته مهم دیگر عملیات مرصاد را ابراز انزجار ملت ایران از گروهک تروریستی منافقین خواند و گفت: «ملت ایران با مشاهده وحشی گری منافقین علیه کشورمان با وجود گذشت هشت سال از زمان آغاز جنگ و پذیرفته شدن قطعنامه ۵۹۸، به جبهه‌ها سرازیر شده و درسی را به منافقین دادند که هیچگاه از یادشان نخواهد رفت.»

وی افزود: «مردم کشور ما نشان دادند که این آب و خاک هرگز جایگاه وطن فروشان، جنایتکاران و خائنین به ملت ایران نیست؛ از آن زمان منافقین خیانت‌ها و جنایت‌های خود علیه کشور و مردم ایران را بیش از گذشته به صورت آشکار انجام دادند.»

 

«هاشمی نژاد»، ادامه داد: «منافقین دیگر ابایی از قرار گرفتن زیر چتر حمایت شخصیت‌های ضد ایران، ایرانی و جنگ طلب آمریکایی مانند جان بولتون و مایک پمپئو ندارند؛ این گروه اکنون با افتخار از غلتیدن در دامن استکبار برای اقدام علیه ملت و کشور ایران یاد می‌کند.»

دبیر کل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در پایان گفت: «منافقین اکنون به نحوی دیگر علیه کشور و ملت ایران می‌جنگند؛ آن‌ها از تحریم‌های ضد ایرانی حمایت می‌کنند؛ چراکه آن‌ها از عکس العمل مردم ایران در جریان عملیات مرصاد کاملا دریافتند که هیچ جایگاهی در میان مردم ایران ندارند و بقایشان به ادامه خیانت به کشور و مردم ایران گره خورده است.»

 


مطالب پربازدید سایت

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

جدیدترین مطالب

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

بازخوانی جنایت‌های تروریستی علیه ملت ایران

برگزاری نشست «ایران قربانی تروریسم؛ روایت داغ‌های ماندگار»

مولوی محمدجعفر محبی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

الهیات رحمت در برابر منطق ترور

مطالب پربازدید بخش گفتگو

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

گفت‌وگو با وکیل پرونده تعدادی از قربانیان اقدامات این گروهک‌های تروریستی

جزئیات صدور اعلان قرمز اینترپل برای سران گروه‌های تروریستی کردی

«رابرت فانتینا» نویسنده و تحلیلگر آمریکایی - کانادایی

ترور رهبر ایران اشتباه محاسباتی بود و غرب را شرمسار کرد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان