عروج خونین(6)

از اعمال بسیار مهم شهید محراب ، خواندن زیارت عاشورای امام حسین (ع) بود که هیچگاه تعطیل نکردند و به طوری که خودشان می فرمودند قبل از سنین بیست سالگی نیز زیارت عاشورا می خواندند و تا روز شهادت یک روز هم تعطیل نکردند ، زائد بر شصت سال

322529

ششم : عشق و محبت شهید محراب نسبت به خاندان عصمت پیامبر اسلام (ص)

بنابر روایات بی شمار و متواتر ، ارزش اسلام به ایمان است و ارزش عبادت به ولایت اهل بیت (ع) ، اگر ولایت ائمه معصومین (ع) نباشد ، عبادات و طاعات هیچ ارزشی ندارد و در آخرت موجب نجات انسان نخواهد شد .

امام باقر (ع) می فرماید : « بنی الاسلام علی خمس : الصلوة و الزکاة و الصوم و الحج و الولایة و ما نودی بشیء مثل ما نودی بالولایة .» از جمله آخر روایت ، اهمیت مسئله ولایت کاملاً روشن می شود .

شهید محراب فوق العاده به خاندان عصمت و طهارت علاقمند بود ، در اکثر گرفتاری ها توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) می جست . هر سال در ماه مبارک رمضان یک ختم قرآن جهت چهارده معصوم (ع) تلاوت می کرد و همیشه توصیه می فرمود که برای رفع گرفتاری ها و مسائل مهم اجتماعی متوسل به ائمه معصومین شوید .

در بسیاری از کسالت ها از تربت مقدس حضرت امام حسین (ع) شفا می گرفت و به دیگران هم از آن تربت یا آب تربت می داد و کراراً افرادی که در حال احتضار بودند از خوردن آن تربت ، اگر اجل حتمی بود فوت می شدند و اگر معلقی بود ، شفا می یافتند .

از اعمال بسیار مهم شهید محراب ، خواندن زیارت عاشورای امام حسین (ع) بود که هیچگاه تعطیل نکردند و به طوری که خودشان می فرمودند قبل از سنین بیست سالگی نیز زیارت عاشورا می خواندند و تا روز شهادت یک روز هم تعطیل نکردند ، زائد بر شصت سال .

دیگر زیارت جامعه کبیره بود که از حفظ بودند و در اعتاب مقدسه و زیارت مشهد مقدس همیشه این زیارت همچنین زیارت امین الله را می خواندند .

دعای کمیل را نیز از حفظ می خواندند و چندین سال در ایامی که اصفهان بودند ، همچنین تا چندین سال قبل در کرمانشاه در مسجد مرحوم آیت الله بروجرودی می خواندند و تا زنده بودند دعای کمیل ایشان تعطیل نشد .

و به قدری با معنویت و با حال می خواندند که مرحوم آیت الله بروجردی با توجه به آن و ... مدت سه سال نگذاشتند ایشان از کرمانشاه خارج شود ، هر چه شهید محراب نامه به محضر ایشان می نوشت و اجازه مرخصی چند روزه درخواست می کرد ، ایشان نمی پذیرفتند و می فرمودند : " شما لازم است در کرمانشاه بمانید ."

علاقه فوق العاده شهید به شرکت در مراسم عزاداری و سوگواری خامس آل عبا ، سرور آزادگان ، حسین بن علی (ع) و توسل به اهل بیت پیامبر اسلام به اندازه ای بود که در ایام عاشورا بی اختیار می شدند و نمی توانستند خود را تسکین دهند .

همیشه ذکر ایشان نام یا الله و یا حسین بوده و لذا در آخرین لحظات زندگی چندین بار نام مقدس حسین را به زبان آوردند و بالاخره با زیارت عاشوراها و توسلات و ارادت به ساحت مقدس حسین (ع) راه حسین بن علی (ع) را پوییده و در خون خود آغشته گردیدند « طوبی لهم و حسن مآب .

آیت الله اشرفی ارادت و علاقه فوق العاده ای به حضرت ثامن الائمه (ع) داشتند و مقید بودند همه ساله در اواخر ماه رجب تا اوایل شعبان العمعظم به زیارت آن حضرت مشرف شوند . در سال 1361 که با تشریف ایشان به جهات مسائل امنیتی موافقت نشد ، ناگهان (چهل روز قبل از شهادت) به طور غیر منتظره با پیشنهاد استاندار سابق کرمانشاه برادر متعهد علی اکبر رحمانی جهت شرکت در سمینار استانداران و بعضی از وزراء موافقت کردند و در این سفر ضمن زیارت مرقد مطهر حضرت ثامن الائمه (ع) ، توفیق غبار روبی داخل ضریح مطهر را نیز پیدا کردند .

که در این مراسم مرحوم آیت الله شیرازی امام جمعه مشهد و آیت الله طاهری امام جمعه اصفهان و حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام طبسی تولیت آستان قدس شرکت داشتند .

آیت الله اشرفی اصفهانی مقداری از غبارهای داخل ضریح را که با دست خود جمع آوری کرده بودند ، همراه خود آوردند و بر حسب وصیت ایشان پس از شهادت غبارهای داخل ضریح با مقداری تربت مطهر حضرت امام حسین (ع) در داخل قبر ایشان بر بدن آن شهید بزرگوار محراب ریخته شد .

 

عروج خونین(۵)


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29