« شگردهای بنی صدر برای رسیدن به قدرت»

Banisadr1از طرف دیگر از آن جایی که در آغازین روزهای انقلاب ، چپی ها و مارکسیست ها در داخل فعال شده بودند و پرچم جریان چپ را حزب توده و چریک های فدایی اقلیت و اکثریت و سازمان منافقین به دوش می کشیدند و مردم نیز از جریانات چپ گرا راضی نبودند ، بنی صدر سعی کرد تا خودش را مخالف این جریان قلمداد کند ، از این رو اظهار می داشت : " رابطه اجتماعی مارکسیست های ما نه در قالب دیالیکتیک مارکس و انگلیس یا هگل می گنجد ، نه در قالب دیالیکتیک استالین . "

روزنامه کیهان ، 9 فروردین 58

این در حالی بود که سرانجام بنی صدر ، تحت لوای پرچم چپ نماها کشور را ترک کرد و دخترش را به عقد آنان در آورد ! یکی از کارهایی که می توانست بنی صدر را در سطح بسیار بالایی به مردم معرفی کند مناظره و گفتگو با گروهای چپ و مارکسیستی بود ، که عده ای از همان آغاز انقلاب ، آنان را بزرگ ترین تهدید برای کشور قلمداد می کردند .

بنی صدر سعی می کرد خود را به عنوان تنها کسی که می تواند گروه های مارکسیستی را از صحنه خارج کند ، معرفی نماید ، از این رو سعی داشت در فرصت مناسب در دانشگاه ها و صدا و سیما یا گروه های مارکسیستی به مناظره بنشیند .

یکی از مناظره هایی که آن روزها در میان مردم بسیار مطرح شد ، مناظره وی با " بابک زهرایی ، نماینده گروه های مارکسیستی " بود که در فاصله چهل روز دوبار انجام گرفت و در سیمای جمهوری اسلامی انعکاس یافت .

بنی صدر در آغاز این مناظره اظهار داشت :

" از این که جمعیت عظیم از زنان و مردان در اینجا جمع شده اند معلوم می شود که این نسل ارزش آزادی و ارزش مبارزه با سانسور را می فهمند و این اجتماع در عین حال اعتراض است به روش های نادرستی که راه بحث آزاد را می بندد تا راه مقابله از راه زور و مشت را بگشاید .

من امیدوارم اجتماع بزرگ شما برای همه درسی باشد و این را بدانند که وقتی یک انقلابی صورت گرفت تا جامعه ای از خفقان به در بیاید ، این صحیح نیست که از نو به بهانه های بچه گانه راه را بر آزادی و گفت و شنود ببندند . "

روزنامه کیهان ، 12 خرداد 58

بنی صدر چند روز بعد ، مناظره دیگری در 20 خرداد همان سال با نماینده دانشجویان مبارز طرفدار آزادی طبقه کارگر انجام داد که در آن موضوعات کشاورزی ، وابستگی های سیاسی و نظامی ، وابستگی های فرهنگی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت .

روزنامه کیهان ، 20 خرداد 58

این نیز مناظره ای بود در جهت کسب شهرت و آمادگی برای رسیدن به قدرت که هدف اصلی بنی صدر بود .

بنی صدر در مصاحبه دیگری که با کیهان آن زمان انجام شد ، با نقد برنامه پنجمی که رژیم طاغوت به اجرا گذاشت و ارائه ریز برنامه دولت سابق درباره بودجه ، راه آهن ، صنعت و خدمات سعی کرد چنین وانمود کند که وی یک اقتصاددان روشنفکر و آگاه است که می تواند همه گره های کور اقتصاد را بگشاید و کشور را از فقر و بدبختی در آورد و به گلستان تبدیل نماید .

وی برای خودنمایی بیشتر و این که تنها منجی مشکلات اقتصادی کشور است ، سعی می کرد وضعیت اقتصادی کشور را بیش از حد نابسامان نشان دهد ، از این رو طی مصاحبه ای اظهار داشت :

" در حال حاضر ، کشور ما از نظر اقتصادی وضع مناسب و مساعدی ندارد و قیمت ها به وضع نامناسبی بالا می رود و به اعتقاد وزیر بازرگانی تورم چهل درصد را نشان می دهد ، در حالی که به نظر من باید بیش از این باشد ، وضع تولیدات صنعتی و صنایع ما اسفناک است ، بنابراین از جنبه اقتصادی عوامل عدم رضایت وجود دارد و در آینده بزرگتر خواهد شد . "

روزنامه کیهان ، 26 مهر 58

وی در جای دیگری خودش را طبیب اقتصاد بیمار ایران معرفی کرد و گفت : " ماییم و یک بیمار فلج به اسم اقتصاد و باید به عنوان یک طبیب به سر وقت این بیمار برویم و چه بکنیم که نمیرد ."

روزنامه کیهان ، 24 شهریور 58

سپس با تهدید مردم و نشان دادن آینده ای تاریک فرا روی آنها تأکید می کند : " واقعیت این است که اقتصاد ما با این بودجه و این روش هایی که دولت دارد بیشتر از بیست سال عمر ندارد ، بالاخره نفت تمام می شود و مرگ فرا می رسد ، پس ما یک فرصت محدودی داریم که ایرانی بسازیم که بتوانند زندگی کنند ."

روزنامه کیهان ، 24 شهریور 58

در این عرصه بنی صدر تا آنجا پیش رفت که مردم تصور می کردند هیچ کس جز او نمی تواند مشکلات اقتصادی کشور را حل کند ، برخی او را فرشته نجات می نامیدند و برخی با ساختن شایعاتی چنین مطرح می کردند که فرانسه از سفر بنی صدر به ایران سخت اظهار تأسف کرده است !

این در حالی بود که بنی صدر با مقالات متعددی که در روزنامه انقلاب اسلامی می نوشت و اظهار نظر می کرد .

چهره اقتصادیش را بیشتر به رخ مردم می کشید ، یکی دیگر از شگردهای بنی صدر عدم پذیرش پست های دولتی از ناحیه وی بود ، او تنها عضو شورای انقلاب و نماینده مجلس خبرگان قانون اساسی بود و به رغم پیشنهادات مکرری که از سوی دولت موقت برای قبول مسئولیت به وی می شد ، او هرگز حاضر به قبول پست دولتی نشد ، زیرا می خواست با انتقاد از دولت بر محبوبیت خود بیفزاید .

به عنوان نمونه می توان به دعوت مهندس بازرگان از بنی صدر برای تصدی معاونت وزارت دارایی مثال زد که مورد قبول او واقع نشد و در این مورد گفت : " قبلاً هم بازرگان پست وزارتخانه ای را به من پیشنهاد کرده بود که رد کردم ."

روزنامه کیهان ، 30 تیر 58

وی در پاسخ به سؤال یکی از اهالی یزد که چرا در دولت مسئولیت قبول نکردید ، صریحاً باطن خود را آشکار کرد و گفت : " اگر انسان در یک جمع باشد باید از کارهای آن جمع دفاع کند ، تصمیماتی که در جمع گرفته می شود ولو انسان در اقلیت باشد باید بپذیرد .... من در 90 درصد موارد تصمیمات ، در اقلیتم ."

روزنامه کیهان ، 24 شهریور 58

آن گاه سعی می کند خود را تافته جدا بافته ای از دولت موقت نشان دهد و می گوید : " هیچ اعتقادی به اندازه یک سر سوزن به اصلاح این دستگاه ندارم ، آن وقت چطور می توانم جزو چنین جمعی باشم ."

روزنامه کیهان ، 24 شهریور 58

او سپس خود را در جایگاه یک نظریه پرداز قرار می دهد : " فکر نکنید که در دولت کاری انجام نمی دهم ، در مجلس خبرگان هستم و هفته ای سه روز در شورای انقلاب برای طرح های انقلاب وقت صرف می کنم و در جستجوی راه حل هستم ، امیدوارم در آینده نزدیک یک دولت انقلابی بیاید و این راه حل ها را اجرا کند ."

روزنامه کیهان ، 24 شهریور 58

بنی صدر در حال آماده کردن زمینه برای حضور خود در صحنه انتخابات ریاست جمهوری بود و می خواست چنین القاء نماید که آن دولت انقلابی که می تواند راه حل های او را اجرا کند ، دولت خود اوست .

وی برای زمینه سازی حضورش در انتخابات در مورد قبول ریاست جمهوری از طرف روحانیون می گفت : " روحانیت لباس نیست ، بلکه به اطلاع و عمل و وظیفه است ، اگر بگوییم هر کس این خصایص را دارد حتی اگر عمامه هم نداشته باشد ، روحانی است ، به گزاف نگفته ایم ."

روزنامه کیهان ، 3 تیر 58


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان