حشمت گیت، رسوایی کمرشکن منافقین و راست گرایان افراطی کاخ سفید

3149402

کاخ سفید برای توجیه تعدادی از خبرنگاران درباره خروج از برجام آنها را به مقاله‌ای به قلم نویسنده‌ای به نام حشمت علوی در نشریه فوربس ارجاع می‌دهد. درحقیقت کاخ سفید برای توجیه تصمیم خود برای نابودی برجام از مقاله علوی استفاده کرده است.

این بخشی از گزارش طولانی و تکان دهنده ای است که اخیرا سایت خبری اینترسپت آمریکا درباره اکانت‌های جعلی گروهک تروریستی منافقین در فضای مجازی منتشر کرده است. اکانت‌هایی که مورد استناد جنگ‌طلبان آمریکایی و در رأس آنها دونالد ترامپ قرار می‌گیرد و سیاست خارجی خود و تعامل با ایران را بر اساس دروغ پردازی‌های آنان توجیه می‌کنند.

این نخستین بار نیست که مشخص می‌شود منافقین از زمان اخراج از عراق و ارسال به آلبانی از حساب‌های جعلی برای نشر اتهامات و دروغ استفاده می‌کنند. شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی سال گذشته بود که از وجود صدها حساب کاربری توییتری جعلی که توسط منافقین هدایت می‌شوند و علیه ایران به لجن پراکنی می‌پردازند خبر داده بود. پایگاه آمریکایی ماذر جونز نیز پس از آن از وجود 350 حساب کاربری جعلی در توییتر خبر داد که توسط فرقه رجوی مدیریت می‌شوند و در هشتگ سازی علیه حکومت ایران فعالیت می‌کنند.

اما آنچه که در گزارش اینترسپت تازگی دارد این است که مقامات ایالات متحده آمریکا که خط سیاسی آشکاری در دشمنی با جمهوری اسلامی ایران بنا کرده‌اند و محور نخست سیاست خارجی خود را فشار همه جانبه بر تهران تعریف کرده‌اند برای توجیه افکار عمومی و رسانه‌ها، به مقالات و نوشته‌های یک شخصیت جعلی که در حقیقت یک گروه تروریستی بدنام پشت سر آن بوده است استناد می‌کرده‌اند.

دو حالت برای این موضوع قابل تصور است. نخست اینکه کاخ سفید از هویت حقیقی شخصیت حشمت علوی (منافقین) بی‌اطلاع بوده است که این احتمال نشان می‌دهد بنیان تصمیم گیری‌های کاخ سفید و رئیس جمهور آن در خصوص ایران و احتمالا دیگر پرونده‌ها بی‌منطق، نابخردانه و غیر حرفه‌ای است و فرض دوم این است که کاخ سفید از هویت پشت پرده شخصیت جعلی مزبور و صدها حساب غیرواقعی دیگر منافقین کاملا مطلع است. این فرض نشان می‌دهد افراط گرایان آمریکایی ضمن یک تقسیم کار با منافقین، بر موج سازی تبلیغاتی این گروهک و دروغ پردازی آنها با هدف توجیه سیاست‌ها و تصمیمات ضد ایرانی خود در میان افکار عمومی و رسانه‌ها، برنامه ریزی کرده‌اند. که البته، از آنجا که مدیریت فضای سایبری در ایالات متحده در اختیار جوامع اطلاعاتی این کشور است و کوچکترین اطلاعات کاربران در اختیار آنان قرار دارد، فرض دوم قابلیت پذیرش بسیار بیشتری دارد.

ماجرای حشمت علوی را به جد باید به عنوان یک افشاگری تکان دهنده علیه گروهک بی‌اعتبار و بی‌حیثیت رجوی دانست. این گروهک برای سالیان متمادی و در راستای پروژه ایرانی هراسی که توسط ایالات متحده و رژیم اسرائیل هدایت و دنبال می‌شود اقدام به انتشار اخبار دروغین علیه ایران کرده است. دروغ‌هایی که پس از انتشار به سرعت توسط جنگ‌طلبان مورد بهره‌برداری علیه ملت ایران قرار گرفته است. افتضاح حشمت گیت، به غربی‌ها اثبات می‌کند گروهی که اینچنین دست به اقدامات پوششی و جعلی در اینترنت می‌زند نمی‌تواند قابل اعتماد باشد و اطلاعات منتشر شده توسط آن نیز به هیچ وجه قابلیت اتکا ندارد.

دولت ترامپ نیز نشان داد علاوه بر اینکه از تروریست‌ها استفاده ابزاری و از آنها برای پیش برد سیاست‌های جنگ‌طلبانه و خصمانه خود علیه ایران استفاده می‌کند و با آنها همکاری دارد، سیاست خارجی‌اش نسبت به تهران آنچنان نامقبول و غیرمنطقی است که برای توجیه آن و جلب همکاری برخی کشورها در تحریم کشورمان، ابزاری جز دروغ پردازی علیه ایران و بهره‌برداری از حساب‌های فیک فرقه تروریستی منافقین ندارد.

حشمت علوی تنها یک مورد از صدها یا هزاران شخصیت جعلی مورد استفاده منافقین در فضای مجازی بوده است که پرونده آن بعد از چند سال فعالیت کشف شد. آنچه باید مورد توجه قرار داد این است که منافقین در جای جای فضای مجازی حضور دارند و حشمت‌های منافقین با نام‌های دیگری به دنبال لجن پراکنی و دروغ پردازی علیه کشور هستند.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31