روايت دو عضو جدا شده منافقين از تلاش سران اين گروهك براي ماشيني كردن اعضا

به گفته دو عضو جدا شده گروهك منافقين، سران اين گروهك تروريستي براي جلوگيري از ارتباط اعضاء با خانواده‌هاي خود تلاش‌هاي فراواني مي‌كنند به نحوي كه اين موضوع باعث از بين رفتن احساسات در بين اين افراد شده است.

Dadبه گزارش خبرنگار سياست خارجي خبرگزاري فارس، كنفرانس «نجات يافتگان فرقه منافقين» 15 اسفندماه در آلمان برگزار شد و مهدي سجودي و مهرداد ساغرچي از اعضاي جدا شده درباره نحوه عضويت خود در گروهك منافقين در اين كنفرانس به ايراد سخنراني پرداختند كه خبرگزاري فارس به دليل اهميت اين اظهارات اقدام به انتشار اين سخنراني كرده است. متن كامل اين سخنان در پي مي‌آيد.

مهدي سجودي در خصوص نحوه پيوستن خود به اين گروهك تروريستي، گفت: برادر بزرگ و دو پسرخاله‌ام در كمپ اشرف حضور داشتند و من از طريق ايميلي كه به نام برادرم بود با وي در ارتباط بودم، بعد از مدتي از طريق همين ايميل با من تماس گرفته و از من خواسته شد كه به عراق رفته و با برادرم زندگي كنم.

وي ادامه داد: من نيز براي ديدن برادرم حدود 3 ميليون تومان از پدرم دزديده و به همراه پسرخاله‌ام به عراق رفتم، در آنجا مدتي سرگردان بوديم تا اينكه پولمان تمام شد و مجبور به بازگشت شديم.

 

اين عضو جدا شده گروهك منافقين به تماس مجدد اين گروهك با وي اشاره كرد و اظهار داشت: آنها اعلام كردند كه در كربلا منتظر ما هستند و من به همراه پسرخاله‌ام، دوباره مقداري پول از پدرم دزديده و به كربلا رفتم كه آنجا پول را از ما گرفتند و چند ماه ما را در هتل نگهداشتند.

سجودي با بيان اينكه پس از چند ماه به پادگان رفتيم و در آنجا با افراد مختلفي معاشرت و زندگي كرديم، يادآور شد: بعدها متوجه شدم كه اصلاً برادرم در پادگان نبوده و فردي به نام «سعيده» به نام برادرم با من ارتباط داشت و زماني كه قصد بازگشت داشتم به دليل حضور پسرخاله‌ام در كنار برادرانش مجبور شدم با آنها بمانم.

 

* بيگاري 9 ساله در آفتاب سوزان

وي افزود: پس از آن فعاليت من در اشرف شروع شد و به مدت 9 سال در آنجا زندگي كردم. در اين مدت با مريم رجوي آشنا شدم. او فردي 60-50 ساله است كه در فرانسه و با استفاده از جديدترين لوازم آرايشي و رسيدگي‌هاي پزشكي مانند يك جوان 30 ساله به نظر مي‌رسد، اين در حالي است كه جوانان پادگان اشرف به دليل كار زياد در آفتاب سوزان اين منطقه بسيار پيرتر از سن خود هستند.

 

سجودي در پاسخ به اين سؤال كه چرا سازمان منافقين خانواده را تا اين ميزان ضدارزش كرده و به نوعي رفتار مي‌كند كه فرد از خانواده متنفر مي‌شود؟ گفت: آنها با ما به گونه‌اي رفتار مي‌كردند كه ما خانواده خود را هم از ياد برده بوديم، در حاليكه خانواده آخرين پايگاه انسانهاست و آنها قصد از بين بردن اين پايگاه را داشتند تا افراد هيچ پايگاه ديگري جز اشرف نداشته باشند.

وي ادامه داد: پس از خروج از اشرف متوجه شدم كه طي 9 سالي كه در اين پادگان بودم 3 بار خانواده من براي ديدنم به اشرف آمده بودند اما اجازه اين كار به آنها داده نشده بود و من نيز از قضيه بي‌اطلاع بودم.

 

* خانواده؛ علت 99 درصد جدايي اعضا

در ادامه اين كنفرانس مهرداد ساغرچي يكي ديگر از اعضاي جداشدگان گفت: در سال 86 كه يكسري از خانواده‌ها آمده و حدود 100 تن از بستگان خود را از پادگان اشرف با خود بردند، سازمان جلسه‌اي را در همه رده‌ها ترتيب داد و جمع‌بندي آنها اين بود كه 99 درصد علت رفتن‌ اعضا خانواده است و تنها پايگاهي كه مي‌تواند افراد را به وضعيت عادي بازگرداند، همين نهاد است.

اين عضو جداشده منافقين با اشاره به حضور 20 ساله خود در پادگان اشرف گفت: در اين مدت هيچ تماسي با خانواده‌ام نداشتم و پس از آن گفتند كه با خانواده خود تماس بگير و بگو كه اينجا در محاصره نيروهاي عراقي و آمريكايي هستيم و براي ادامه زندگي نياز به پول داريم.

ساغرچي ادامه داد: من در تماس دوم خود متوجه شدم كه پدر و برادرم فوت كردند و با اين خبر همه انديشه‌هايم فروپاشيد چرا كه ديدم نه تنها هيچ خلقي را آزاد نكرديم بلكه خانواده خود را نيز از دست داده‌ايم.

 

* منع ازدواج اعضا تا ابد

وي افزود: براي عدم ازدواج تا سرنگوني نظام در ايران بايد تعهد داده مي‌شد. تصور مي‌كرديم تا دو سه سال آينده كار تمام مي‌شود، اما بعدها گفتند كه منع ازدواج تا سرنگوني نيست بلكه اين موضوع تا ابد است.

اين عضو جدا شده گروهك منافقين يادآور شد: مسئولين سازمان به درستي مي‌دانند تنها چيزي كه مي‌تواند اعضا را از آن زندان مخوف نجات دهد خانواده است.

 

* نوشتن اجباري همه خاطراتي كه پس از ديدار با خانواده براي فرد زنده مي‌شد

ساغرچي با ذكر اين نكته كه از سال 76 به بعد فرد نمي‌تواند شب را به همراه خانواده خود سپري كند، يادآور شد: ما از ساعت 7 بعدازظهر به بعد بايد به مقر خود بازمي‌گشتيم و پس از رفتن خانواده به پادگان نيز فرد را قرنطينه مي‌كردند و در اين مدت به او مي‌گفتند كه هر خاطره‌اي در ديدار با خانواده‌اش براي او زنده شده بايد مكتوب كند و اين روال عادي سازمان شده بود.


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29