دموکراسی به شیوۀ منافقین

637004207726992627 Lg

همواره در ایام برگزاری انتخابات در نظام جمهوری اسلامی و مشارکت بی‌نظیر مردم در چهل سال اخیر در پای صندوق‌های رای، دولت‌ها و  گروه‌هایی که هیچگاه خواست و اراده ملت خود را نپذیرفته‌اند و مستبدانه بر مردم خود حکومت کرده‌اند، ترس خود را از مشارکت همیشگی ملت ایران با افاضات دموکراتیک! به نمایش می‌گذارند؛ از حکومت شیرده سعودی و اربابان غربی اروپایی‌شان تا متوهمان حکومت بر ملت ایران همچون منافقین و سلطنت‌طلب‌ها.

در این بین، منافقین که حیات بی‌ثمر و بی‌جان خود را در پادویی آمریکا و سایر کشورهای اروپایی می‌بیند، بیشترین تقلا را برای تشکیک در انتخابات و مشارکت مردم می‌دهد؛ کاری بیهوده که در این چهل سال مستمرا انجام دادند و صرفا در هر سال شکل آن تغییر کرده است و واعجبا از دولتمردان آمریکایی که هنوز دلارهای سعودی را خرج چنین گروه بی‌خاصیتی می‌کنند.

از همان ابتدای پیروزی انقلاب که هنوز این گروه ضدخلق به صورت آشکار دست به ترور مردم بیگناه ایران اسلامی نزده بود و با فریب عده‌ای از جوانان سعی در کسب جایگاه اجتماعی برای خود بود با روشنگری برخی خواص همچون استاد شهید مطهری و بیان پیشینه آنان، نتوانست هیچ جایگاهی در انتخابات‌های مجلس، ریاست جمهوری و خبرگان به دست آورد و همین مسئله موجب حقد و کینه آنان از مردم انقلابی ایران و به تبع آنان روی آوردن به اقدامات تروریستی گردید.

ژست دموکراتیک آنان به تحریم انتخابات و تشکیک در آن منتهی نشد؛ بلکه در دزدی صندوق‌های رای، حمله به حوزه‌های رای‌گیری و کشتار مردم نیز نمود یافت.[1] البته این نوع برخورد با نظر و عقیده ملت از سوی این گروه وطن‌فروش را می‌توان در هر برهه‌ای از روابط درون فرقه‌ای آنان نیز مشاهده کرد؛ قطعا گروهی که هیچ اختیاری را برای بیان عقیده و نظر هم صنفان خود قائل نباشد و آنان را با اجبار، تهدید، شکنجه و کشتار[2] سرکوب نماید، به هیچ وجه نمی‌تواند عقیده جامعه‌ای که به‌لحاظ فکری با آن در تعارض است را قبول کند.

در سالیان اخیر و به‌ویژه ایام پیش رو، اما نحوه تقابل این گروهک با مشارکت مردمی در نظام جمهوری اسلامی اشکال دیگری به خود گرفته است. آنان که شدت تنفر ملت ایران را از خود دریافته‌اند و دانسته‌اند که اگر با نام و نشان منافقین یا به قول خودشان مجاهدین خلق!!! به جوسازی بپردازند راه به جایی نمی‌برند، دست به دامان انتشار اخبار جعلی با عناوین فیک در فضای مجازی شده اند: از حمله به شورای نگهبان و نظارت استصوابی تا تقلب و ناامیدسازی از بهبود وضعیت معیشتی و... . شناخت این چنین اخبار و جوسازی‌هایی از سوی مردم هیچگاه سخت نبوده چراکه بارها در چنین معرکه‌ای آزموده شده‌اند؛ اما آن چیزی که سوالات متعددی را در ذهن این ملت با بصیرت ایجاد می‌کند، تکرار این اخبار جعلی از زبان برخی مسئولین است.

انتخابات پیش رو نیز قطعا از این قاعده مستثنی نیست و منافقین بی‌آرم و نشان مشغول خواهند بود.

 

نمونه‌هایی از احترام منافقین به آرای مردم و جمهوری مبتنی بر آرای مردم!

برگرفته از روزشمار وقایع تروریستی ایران (بنیاد هابیلیان)

1 مرداد 60. قوچان:  در شب قبل از انتخابات چند نفر از اعضای مؤثر منافقین همراه با چند کوکتل مولوتف که قصد آتش‌سوزی داشتند دستگیر شدند.

2 مرداد 60. تهران: نام و مشخصات برخی از افرادی که در روز انتخابات ریاست جمهوری در خیابان‌های تهران توسط منافقین(مجاهدین خلق) به شهادت رسیدند، اعلام شد: شهید قنبر اخباری‌زاده نایینی که در انفجار بمب در شهر ری شهید شد. پاسدار شهید محمدرضا رمضانی، در انفجار بمب در خیابان فروغی شهید شد. پاسدار شهید حمیدرضا بیدهندی، سوار بر موتور سوزوکی بود که مورد سوء قصد منافقین(مجاهدین خلق) کوردل قرار می گیرد، تروریست‌ها سوار بر اتومبیل وانت وی را به رگبار مسلسل می‌بندند. شهید رضا میرزایی، پاسدار علی‌رضا طارم سری و پاسدار بهزاد بهرامی (مهرابی) توسط 3 منافق که لباس پاسداری به تن کرده بودند در مقابل مسجد هدف گلوله قرار گرفتند. شهید محمدتقی مرادی، سرباز وظیفه شهید محمدرضا زکی‌زاده [از یزد]، پاسدار شهید علی‌اکبر معظمی [از یزد]، شهید علی‌اصغر اسدی.

2 مرداد 60. تهران: پاسدار جلیل عباسی از کمیته ناحیه 4 میرداماد، که در روز رای‌گیری به منظور حفاظت از صندوق رای‌گیری به گشت اعزام شده بود و در جریان توطئه توسط منافقین (مجاهدین خلق) ترور و به شهادت رسید.

2 مرداد 60. ورامین: همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، در میدان 15 خرداد پیشوای ورامین از یک وانت بار متعلق به منافقین(مجاهدین خلق)، 14 قبضه اسلحه ژ3، سه عدد نارنجک جنگی و تعداد زیادی فشنگ و مهمات که جاسازی شده بود کشف شد.

3 مرداد 60. تبریز:  در نخستین ساعات رأی‌گیری انتخابات ریاست جمهوری یک بمب صوتی از نوع سه راهی در محله سیلاب تبریز منفجر شد که به کسی آسیبی وارد نیامد. در این رابطه 2 نفر دستگیر شدند.

3 مرداد 60. شمیران:  در روز انتخابات ریاست جمهوری یک بمب در منطقه میدان دربند شمیران منفجر شد که از تلفات و خسارات آن اطلاعی در دست نیست.

5 مرداد 60. تهران:  آیت‌الله مهدوی‌کنی، وزیر کشور اعلام کرد که در جریان انتخابات [50 نفر روز انتخابات و 70 نفر روز قبل از انتخابات] از عناصر منافقین و ضدانقلاب در تهران دستگیر شدند.

10 شهریور 60. سنندج:  ساعت 9:30 صبح همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، در اثر انفجار یک بمب نسبتاً قوی در خیابان سیروس سنندج که توسط ضدانقلاب درون سطل زباله‌ای کار گذاشته شده بود، 32 نفر مجروح و 3 تن شهید شدند. در میان مجروحین 6 کودک و 4 زن عابر وجوددارند.

11 شهریور 60. اراک: توسط پاسداران کمیته مرکزی اراک و همکاری مردم، دو خانه منافقین(مجاهدین خلق) همراه با تعداد بسیاری وسایل مربوط به این گروهک کشف شد. در این رابطه 6 نفر دستگیر شدند. وسایل کشف شده به شرح زیر است: دو عدد گالون مایع ساخته شده کوکتل مولوتف، 3عدد دوربین، پنج عدد چماق 6 پرآهنی، تعدادی درپوش سه‌راهی و یک دو راهی زانوئی، نقشه کامل شهر تهران همراه با کروکی مساجد و پایگاه‌های مقاومت مردم، حکم نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات مجلس شورای اسلامی، معرفی نامه از کمیته امداد امام، هفت عدد کوله پشتی، 3 عدد قمقمه، یک آرم بسیج سپاه پاسداران، تعداد زیادی نشریه مجاهد، پیکار، کار، امت و پیام‌هایی از بنی‌صدر معزول و نشریه دست نویس.

29 شهریور 60. تهران:  در ساعت 20:30 گروه ضربت سپاه پاسداران منطقه 11 موفق به کشف و انهدام یک خانه تیمی و دستگیری سه نفر از اعضای این خانه شد. از این خانه 33 قبضه سلاح ژ3 و مقادیر زیادی فشنگ این سلاح کشف گردید. پاسداران هنگام انتقال دستگیرشدگان متوجه حضور دو تروریست دیگر می‌شوند که ضمن تعقیب به درگیری مسلحانه با آنها می‌پردازند که سرانجام پس از ساعتی تیراندازی هر دو تروریست دستگیر می‌شوند و اعتراف می‌کنند که در دوم مهرماه قصد ترور حجت الاسلام گلپایگانی و همچنین انجام گسترده عملیات ترور و تخریب در روز انتخابات را داشتند. از دو خودرو این تروریست‌های عضو گروهک منافقین(مجاهدین خلق) 18قبضه سلاح ژ3 و فشنگ‌های آن کشف گردید.

3 مهر 60. تهران:  در ساعت 14:00، سه تن از برادران بسیج مقارن با انتخابات ریاست جمهوری مشغول به نصب پوسترهای حجت‌الاسلام خامنه‌ای بودند که توسط سرنشینان ناشناس یک دستگاه اتومبیل پژوی سفید رنگ در خیابان آیت‌الله کاشانی تهران مورد سوء قصد قرار گرفتند و هر 3 نفر به شهادت رسیدند. اسامی این شهدا عبارتند از: 1) (عباس) ابوالفضل علی‌اکبری، 2) محمدحسین (رضا) الله‌داد، 3) علی‌اکبر حسین‌بیگی.

7 مهر 60. خرم‌آباد:  پیکر حجت‌الاسلام عبدالحسین مبشر، سرپرست بنیاد لرستان و عضو هیات اجرایی انتخابات ریاست جمهوری که بامداد پنجم مهرماه در خرم‌آباد مورد سوء قصد دو مهاجم موتور سوار قرار گرفت و به شهادت رسید، در خرم آباد تشییع شد.

9 مهر 60. زاهدان:  یک خانه تیمی توسط افراد سپاه زاهدان کشف شد که از این خانه تیمی برنامه و اسناد طرح ترور 8 نفر از روحانیون اهل سنت و عده ای‌از مقامات استان  و سپاه که قرار بود در روز انتخابات به مرحله اجرا گذاشته شود، کشف و خنثی شد. در جستجو از این خانه تیمی مقداری مهمات، تی‌ان‌تی، اسلحه ژ3، انواع بی‌سیم و قطب‌نما به دست آمد و یک نفر نیز بازداشت شد.

10مهر 60. آمل:  هم زمان با رأی‌گیری انتخابات ریاست جمهوری از داخل یکی از باغ‌های اطراف قادی محله آمل یک تن از پاسداران محافظ صندوق اخذ رأی از فاصله دور مورد سوء قصد قرار گرفت و مجروح شد.

10 مهر 60. اصفهان:  عوامل مسلح منافقین(مجاهدین خلق) ساعت 10:05 صبح، از داخل یک اتومبیل بی.ام.و سبز رنگ به سوی 3 تن از برادران بسیج اصفهان که مشغول گشت زدن با موتورسیکلت در مقابل یکی از حوزه‌های انتخاباتی در خیابان چهارباغ بالا بودند، شلیک کردند که در نتیجه دو تن از برادران بسیج شهید و یک نفر دیگر مجروح شدند. منافقین(مجاهدین خلق) پس از این جنایت متواری شدند. اسامی شهدا: شهید علی ضامن‌نظری‌مشهدی و شهید حسین یزدانی‌آدرمنابادی.

10 مهر 60. خوی:  سه بمب دست‌ساز در حوزه‌های انتخاباتی شهرستان خوی کشف و خنثی شد.

10 مهر 60. سنندج:  بر اثر انفجار بمبی در حوزه انتخاباتی واقع در خیابان سیروس قدیم شهر سنندج 5 نفر شهید و 25 نفر مجروح شدند و به چند دستگاه خودرو آسیب وارد آمد. اسامی شهدا: شهید سیدوفا حسینی، شهید علی زند، شهید عباس پیرمرادی، شهید احمد حبیبی‌چناران و شهید حبیب‌الله روشن‌ستاره.

12 مهر 60. قائم شهر: 6  نفر از هواداران منافقین(مجاهدین خلق) که قصد برهم زدن و آشوب انتخابات ریاست جمهوری در قائم‌شهر را داشتند، توسط پاسداران دستگیر شدند.

29 آذر 60. اهواز:  با کمک مردم و تلاش پاسداران کادرهای اصلی سازمان منافقین(مجاهدین خلق) در اهواز و خوزستان دستگیر شدند. تعدادی از دستگیر شدگان قبلاً خود را کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی کرده بودند.

18 بهمن 60. تهران:  در یک درگیری مسلحانه که در خیابان سید خندان تهران روی داد یک تن از منافقین (مجاهدین خلق) به نام ابراهیم سنجری کاندیدای سازمان منافقین(مجاهدین خلق) برای انتخابات مجلس شورای اسلامی از بندر ریگ به هلاکت رسید، دو زن دیگر نیز بازداشت شدند. در بازرسی از این افراد یک قبضه کلت کمری و مقداری اسناد درون گروهی در رابطه با نقش آنان در ترورها به دست آمد.

 

 

[1]  روزشمار وقایع تروریستی ایران و یادداشت "منافقین و ادعای حمایت از رأی مردم" سایت بنیاد هابیلیان 12 خرداد98

[2] مراجعه کنید به خاطرات مکتوب افراد جدا شده از منافقین: همچون ابراهیم خدابنده، بتول سلطانی، اکبر محبی، مجید روحی، صمد نظری، شمس حائری، محمود دشتستانی و...


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31