جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (10)

Mersadبه قول لوس آنجلس تايمز ،‌ مورخ 2 مي 1982 ، اخذ خسارات ايران از عراق و ايجاد جمهوري اسلامي در اين كشور و گسترش ارزش هاي انقلاب اسلامي در منطقه ،‌ مفاهيم شومي براي امريكا دارد .

جالب آن كه مسعود رجوي رهبر منافقين نيز در تحليلي پيرامون اخذ خسارت هاي جنگ تحميلي از سوي جمهوري اسلامي ايران ، با خيانت تمام ابراز مي دارد :

" كساني كه فكر مي كنند پرداخت خسارت به [امام] خميني مي تواند اين رژيم را خاموش كند در اشتباه به سر مي برند و بلكه بر عكس [امام] خميني از اين آراء و نظرات جهت توجيه و تقويت سلطه خود بهره برداري مي كند .

من با صداي بلند كليه كساني را كه در جستجوي صلح و خواهان برقراري ثبات و استقرار در منطقه هستند ، مورد خطاب قرار مي دهم و مي گويم : پرداخت خسارت يا فديه به [امام] خميني بيش از پيش خطرناك است و اين روز هرگز جهت آرام كردن رژيم ايران مؤثر واقع نخواهد شد ."

مصاحبه مسعود رجوي با مجله الوطن كويتي

كويت ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ، 27/10/61

آنچه برشمرديم گوشه اي از واقعيات پشت پرده سياست هاي امريكا و پيروزي كامل منافقين از آن است كه در يك جمع بندي توسط رهبر منافقين در مصاحبه با صوت الشعب بدين صورت بيان مي شود :

" صوت الشعب : اكنون بيش از دو سال است كه از جنگ عراق و ايران مي گذرد و [امام] خميني كليه درخواست هاي عراق و جهانيان را براي متوقف نمودن جنگ و حل اختلافات از راه هاي سياسي رد نموده است ، نظر شما درباره اين موضع [امام] خميني و خطرات آن چيست ؟

مسعود رجوي : امروز ديگر همه در داخل ايران و در تمام جهان مي دانند كه [امام] خميني تنها كسي است كه جنگ را بر ضد عراق ادامه مي دهد و هيچ توجهي به احساسات مردم در داخل ايران و در جهان بر ضد اين جنگ و ضرورت متوقف نمودن آن ندارند و كليه كوشش هاي بين المللي و كنفرانس اسلامي را در جهت متوقف نمودن جنگ و بستن قرارداد صلح بين دو كشور در چارچوب قراردادهاي بين المللي و به خصوص در چارچوب قرارداد 1975 الجزاير كه مي تواند زير بناي مشخصي جهت راه حل مسالمت آميز جنگ بين ايران و عراق باشد ناديده مي گيرد .

رژيم [امام] خميني تنها بر ادامه جنگ اصرار نمي ورزد ، بلكه پا را از اين هم فراتر گذارده و نقشه هايي براي صدور به اصطلاح جمهوري اسلامي ايران و اصول آن به كشورهاي مجاوز خليج فارس دارد . به عنوان مثال رژيم [امام] خميني بر طبق سياست توسعه طلبانه و دشمنانه خود در منطقه به اصطلاح مجلس اعلاي انقلاب اسلامي عراق را علم كرده است . اين خود دخالت آشكار در امور كشور ديگر مي باشد .

همچنين رژيم [امام] خميني كليه تصميمات مجمع عمومي سازمان ملل و شوراي امنيت را كه خواستار توقف سريع جنگ ايران و عراق بوده اند ناديده گرفته است . حال آن كه عراق آمادگي خود را جهت احترام گذاردن به مرزهاي بين المللي در چارچوب قرارداد 1975 الجزاير اعلام داشته است ."

خبرگزاري جمهوري اسلامي ، 8/3/62 ، به نقل از راديو بغداد

سرانجام نيز اين روند خيانت آميز با ملاقات رجوي و طارق عزيز به رسوايي تمام انجاميد و منافقين به طور علني دست در دست دشمنان قسم خورده انقلاب و ميهن اسلامي ما گذاردند و خبرگزاري هاي جهان اعلام داشتند :

" به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس ، طارق يوحنا ميخائيل عزيز معاون اول نخست وزير عراق و مسعود رجوي رئيس منافقين ، ديروز به مدت چهار ساعت در اقامتگاه رجوي در پاريس پيرامون جنگ بين دو كشور ايران و عراق به گفتگو نشستند .

اين خبرگزاري مي نويسد : عزيز و رجوي در اين ديدار نقطه نظرهاي خود را درباره امكان پايان دادن به جنگ ابزار داشتند !

در اعلاميه مشتركي كه در پايان اين مذاكرات انتشار يافته است كه عزيز تمايل صميمانه عراق را به امضاي قرارداد صلح با در نظر گرفتن استقلال ، تماميت ارضي دو كشور ، احترام به آزادي عقيده ملت هاي ايران و عراق و عدم مداخله در امور داخلي يكديگر به مسعود رجوي ابراز داشته است !‌

عزيز ضمناً مسعود رجوي را به عراق دعوت كرده و رهبر مجاهدين وعده داده كه دعوت عراق را مورد بررسي قرار دهد .

معاون اول نخست وزير عراق به نوبه خود از اين ديدار اظهار خرسندي كرد ، طارق عزيز در پايان اين ديدار به خبرنگاران گفت : مي خواستم از نزديك با آقاي رجوي آشنا شوم و با وي درباره جنگ و مبارزه دو ملت ايران و عراق تبادل نظر كنم !

عزيز در پاسخ يكي از خبرنگاران گفت : خوشوقت خواهم شد كه دوست عزيزم مسعود رجوي را در مقام نخست وزيري يا رياست جمهوري ايران ببينم ، با اين حال ما نمي خواهيم در امور داخلي ايران مداخله كنيم !‌

در پايان رجوي تأكيد كرده است كه ديدار طارق عزیز با وي يك نقطه عطف سياسي مهم در سطح منطقه و جهان در جنگ ايران و عراق به وجود آورده است .‌"

رجوي در مصاحبه با صوت الشعب در اين مورد چنين به گفتگو نشست :

" صوت الشعب : شما در ماه ژانويه گذشته در پاريس با آقاي طارق عزيز معاون نخست وزير عراق و وزير خارجه ملاقات نموديد ، در اين ديدار شما چه مسائلي مطرح كرديد و ابعاد آن در رابطه با جنگ ايران و عراق ، روابط آينده بين دو كشور چگونه است ؟

مسعود رجوي : در مورد كليه امور مربوط به روابط ايران و عراق و ضرورت متوقف نمودن جنگ بين دو كشور در چارچوب احترام هر يك به حقوق طرف ديگر مذاكره نموديم و آقاي طارق عزيز تمايل مخلصانه عراق را در تحقق صلح بين عراق و ايران بر اساس استقلال كامل و احترام به ايران و آزادي مردم عراق و خلق هاي ايران و عدم دخالت در امور يكديگر و برقراري روابط بين دو كشور بر اساس احترام متقابل و منافع مشترك مورد تأكيد قرار داد . "

خبرگزاري جمهوري اسلامي ، 8/3/62

و سپس به دروغ واضح در مصاحبه با سعد مبروك ، خبرنگار ويژه المدينه اعلام داشت :‌

" بنابر نخستين گزارش كه مجاهدين از داخل كشور بلافاصله پريروز به من دادند ملت ايران پس از شنيدن اين خبر فرياد خوشحالي سر داد !‌ "

و در تحليل اين حركت خائنانه و در پي روند صلح تحميلي امريكايي و در مقام باصطلاح پيشتازي مردم ادامه داد :

" نتايج استراتژيك اين بيانيه براي دو ملت مهم است و نشان مي دهد كه صلح حتي در چارچوب مذاكرات مستقيم امكان پذير است . چنانچه هر دو ملت مي فهمد فقط ايران است كه تا كنون مانع صلح بوده و تمام ميانجي گري هاي سازمان ملل ، اولاف پالمه ، آقاي حبيب شطي و ... را بي ثمر گذاشته است . من مطمئنم كه ملت عرب در به خاطر اين اقدام از مجاهدين سپاسگزاري خواهد كرد ."

با هماهنگي كامل موضع گيري هاي منافقين با سياست هاي امريكا و اسرائيل در منطقه و به ويژه همكاري علني آن با رژيم صدام ،‌ كه هم اكنون در قالب كليه فعاليت هاي نظامي و سياسي متجلي است (و اين ماهيت واقعي ملاقات رجوي با طارق عزيز بوده است) و اين كه راديو بغداد به پايگاهي براي تبليغ مطالب و تحليل هاي منافقين تبديل شده و از طريق مرزهاي غربي كشور عمليات نظامي چريكي عليه جمهوري اسلامي ايران شكل مي گيرد و در سراسر جهان نيز به بركت كمك هاي مالي و سياسي تبليغي رژيم بغداد ، منافقين به خيانت مشغولند .

و بالاتر از همه با نفوذ در جبهه ها و دستگيري و شكنجه رزمندگان اسلام جهت كسب اطلاعات نظامي و انتقال آن به رژيم صدام ، خيانت هاي مجاهدين در زمينه جنگ تحميلي به اوج خود رسيد .

ولي به رغم همه اين توطئه ها ، امت مسلمان و بيدار و رزمندگان فداكار و دلير اسلام به رهبري امام بزرگوار مي روند تا سرنوشت جنگ تحميلي را در جهت سرنگوني رژيم صدام رقم بزنند ، سرنوشتي كه براي منافقين و ساير مزدوران جز رو سياهي و براي اربابان آنها جز خذلان و شكست حاصلي نخواهد داشت .

والسلام

=============================

مطالب مرتبط :

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (9)

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (8)

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (7)

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (6)

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (5)

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (4)

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (3)

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (2)

جنگ تحميلي در تحليل گروهك منافقین (1)


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31