توپ فوتبال زیر پای آمریکا

«بيش از يک دهه است که سازمان مجاهدين همچون توپ فوتبال در بازى سياسى ميان آمريکا و ايران به کار گرفته شده است.»

روزنامه آمریکایی وال استریت جورنال ،ضمن اعلام این موضوع که مبین جایگاه واقعی مجاهدین خلق در نزد آمریکا می باشد ، یادآور می شود که یک بار کلینتون در زمان ریاست جمهوری اش ، برای نزدیک شدن به ایران آنان را در لیست گروههای تروریستی نگه می دارد و یک بار هم دولت بوش در سال ۲۰۰۳ سعى کرد معامله‌اى با ايران صورت دهد که طبق آن قرار بود اعضاى القاعده در ايران با اعضاى مجاهدين در عراق معاوضه شوند.

با این حال ، وال استریت جورنال ،از تلاشهای مجاهدین خلق در آمریکا برای جلب نظر دولت بوش خبر می دهد که با بالا گرفتن تنش میان ایران و آمریکا ، شدت بیشتری یافته است و می افزاید :

« مجاهدين خلق که به طور رسمى از سوى دولت آمريکا در فهرست سازمان‌هاى تروريستى جاى گرفته، به تلاش‌هاى خود در ميان محافل بانفوذ آمريکايى افزوده است تا نقش مهم‌ترى را در مبارزه با جمهورى اسلامى بازى کند. »

به این منظور مجاهدین خلق مدعی شده اند که یک شبکه پیشرفته اطلاعاتی در داخل ایران ایجاد کرده اند که می توانند اطلاعات فعاليت‌هاى هسته‌اى ايران را به آمریکا بدهند.

از سوی دیگر اعلام آمادگی نموده اند که در کمپینگی که آمریکا تحت عنوان گسترش دمکراسی در ایران براه انداخته است و بودجه ای نیز در این رابطه به تصویب رسانده است ، شرکت کنند.

وال استریت جورنال به نقل از محمد محدثین ، مسئول سیاسی مجاهدین خلق تأکید می کند که مجاهدین حاضرند بدون دریافت پول به این تلاش آمریکا کمک کنند ، تا در ازای این کمک، آمریکا آنها را از لیست گروههای تروریستی خارج سازد و محدویتهای نیروهای این گروه در عراق را بردارد.

این روزنامه به فشار برخی اعضای کنگره آمریکا به وزارت خارجه این کشور ،جهت حمایت از این گروه اشاره کرده و نگاه ابزاری آنان به مجاهدین خلق را ، با بیان دیدگاههای براد شرمن، نماينده حزب دموکرات از ايالت کاليفرنيا، ترسیم نموده و می نویسد :

«اين تنها سازمانى است که اسم‌اش در ليست تروريست‌هاست اما بيشترين کمک را به آمريکا کرده و بيشترين خسارت را به دشمنان ما وارد آورده است. ما مى‌توانيم به طور روشن به آنها بفهمانيم که چه انتظارى از آنها داريم تا در عوض اسم‌شان را از فهرست تروريسم برداريم.»

در پایان اما ،وال استریت جورنال ،از اختلاف بر سر حمایت از این گروه در واشنگتن خبر می دهد.

با این اوصاف ، به نظر می رسد که یک سوی این اختلاف ، هیئت حاکمه آمریکا باشند، با این دیدگاه که خدمات مجاهدین خلق به آمریکا را وظیفه آنان می دانند و فقط و فقط به قربانی کردن آنها در سربزنگاههایی که بتوانند بیشترین امتیاز را از ایران دریافت دارند می اندیشند.

در مقابل دسته دیگری که عموماً در کنگره می باشند ، قائل به استخدام رسمی آنها هستند و مانند براد شرمن معتقدند که می توان به آنها فهماند که آمریکا چه چیزی احتیاج دارد.

دسته اخیر ، ظاهراً افلاس آمریکا را بیشتر احساس می کنند که حاضرند چنین پیشنهاد شرم آوری را به دولتی که خود را ابرقدرت می داند ارائه کنند !

اما تلاش و درخواست های مکرر مجاهدین خلق از واشنگتن برای تحت پوشش قرار دادن آنها ، یکسره به این معنی است که پس از سرنگونی دیکتاتوری صدام ، نیاز عاجل و حیاتی آنان ، جهت استمرار بخشیدن به فعالیتهای تبلیغی و جاسوسی علیه ایران ،فقط با حمایت مستقیم و گسترده آمریکا برآورده می شود و حمایتهای سازمان جاسوسی آمریکا و پنتاگون نتوانسته است جای کمکها و حمایتهای صدام را بگیرد.

 

Monafegh Dc


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29