تلاش برای خروج از لیست تروریست ها

اما اینکه منافقین از این ادعا و دراختیار قرار دادن اطلاعات خود به آمریکا و نیز سازمان های بین المللی چه هدفی داشتند کاملا روشن است. چرا که این عضو گروهک منافقین ساده لوحانه به اغراض سیاسی این اقدام خود اعتراف کرد.

Eskelet

آنچه که در خصوص ادعای اخیر گروهک منافقین جالب توجه به نظر می رسد رد سریع آن از سوی آمریکا است.

 

باقی ماندگان این گروهک غیرقانونی که تا کنون اقدامات و اهداف تروریستی شان بر همه ملت ها نمایان شده است طی روزهای گذشته مدعی شدند اسنادی در اختیار دارند که نشان دهنده این است که ایران در حال ساخت یک سایت هسته ای مخفی در نزدیکی تهران دارد.

 

هر چند مشابه این ادعا پیش از این بارها از زبان این گروهگ بیان شده بود ولی این بار حتی مقامات مسئول آمریکایی در صحت آن به دیده تردید نگاه کردند.

 

ادعایی برای رهایی

 

این ادعا که ایران در حال ساخت یک نیروگاه هسته ای مخفی در نزدیکی تهران است، اولین بار توسط یکی از اعضای این گروهک در کنفرانس خبری در واشنگتن مطرح شد. این عنصر ضد انقلاب با بیان این ادعا که ساخت این تاسیسات هسته ای از سال 2005 در روستای بهجت آباد آبیک قزوین آغاز و تا کنون 85 درصد آن تکمیل شده مدعی شد گفت که اطلاعات این تاسیسات را در اختیار دولت و کنگره آمریکا و نیز آژانس بین المللی اتمی قرار داده است.

 

منافقین که تنها مدرک شان برای اثبات این ادعا عکس های ماهواره ای از یک حفاری است از ذکر جزییات بیشتر منابع اطلاعاتی خود خودداری کرده و به این بسنده کردند که اطلاعات اصلی خود را از شبکه وسیع این گروهک در درون حکومت ایران تهیه می کنند.

 

اما اینکه منافقین از این ادعا و دراختیار قرار دادن اطلاعات خود به آمریکا و نیز سازمان های بین المللی چه هدفی داشتند کاملا روشن است. چرا که این عضو گروهک منافقین ساده لوحانه به اغراض سیاسی این اقدام خود اعتراف کرد.

 

وی در عین اینکه تاکید داشت این گروهک همواره اطلاعات مهم و صحیحی از فعالیت های هسته ای ایران منتشر کرده از خواسته های منافقین سخن گفت و اینکه این گروهک انتظار دارد نامش از فهرست سازمان های تروریستی وزارت خارجه آمریکا حذف شود.

 

هر چند وی مدعی است این گروهک از سال 2001 تا کنون سلاح خود را بر زمین گذارده و هیچ عملیات نظامی انجام نداده است، بر اساس مدارکی که به تازگی از حالت محرمانه خارج شده است، جامعه اطلاعاتی امریکا اذعان دارد، ادعای سازمان منافقین مبنی بر خودداری داوطلبانه از خشونت از سال 2001، فریبی بیش نبوده و این سازمان هم‌چنان قابلیت انجام عملیات‌های تروریستی خود را حفظ کرده است.

 

واکنش آمریکا به ادعای نخ نمای منافقین

 

با وجود اینکه وزارت خارجه آمریکا در خصوص این ادعا واکنش نشان نداده و اظهارنظر خود را به بعد از بررسی مدارک این ادعا موکول کرد ولی وزارت دفاع آمریکا و موسسه علم و امنیت بین المللی نسبت به صحت آن ابراز تردید کرد.

 

جف مورل، سخنگوی پنتاگون با بیان اینکه مشخص نیست این تأسیساتی که آنها کشف کرده‌اند جزو تأسیساتی باشد که کارشناسان ما ندیده باشند تاکید کرد: باور این موضوع سخت است.

 

دیوید آلبرایت کارشناس و بنیانگذار موسسه علم و امنیت بین المللی نیز با بیان اینکه این خبر چندان درست به نظر نمی آید به تصاویر ماهواره ای مورد ادعای منافقین اشاره کرد و گفت: چیزی در تصاویر ماهواره‌ای که نشان‌دهنده یک کارخانه سانتریفیوژ باشد، دیده نمی‌شود.

 

وی با اذعان بر اینکه منافقین پیش از در ادعاهای خود در خصوص فعالیت های هسته ای ایران بارها اشتباه کردند تاکید کرد: آنها در مورد دستاوردهای خود شدیداً اغراق می‌کنند.

 

هر چند طی سال هایی که منافقین علیه ملت ایران دست به اقدامات تروریستی زدند همواره از سوی آمریکا مورد حمایت قرار می گرفتند ولی به دلیل فعالیت های تروریستی و ضد بشری، این گروهک در فهرست سازمان های تروریستی وزارت خارجه آمریکا قرار دارد.

 

پس از سال 1997 میلادی که آمریکا این گروهک را تروریستی شناخت تا کنون بارها اعضای منافقین تلاش کردند تا نظر مقامات آمریکایی را جلب و خود را از لیست تروریستی آمریکا رهایی بخشند.

 

بعد از اینکه اتحادیه اروپا در سال 87 به خاطر تصمیم مراجع قضایی خود منافقین را از لیست تروریستی خود خارج کرد، آمریکا بر موضع گذشته خود راجع به منافقین تاکید کرد. تیرماه امسال به خاطر تصمیم یکی از دادگاه های آمریکایی برای تجدید نظر در خصوص موضع آمریکا در قبال این سازمان تروریستی، بار دیگر دولت باراک اوباما در معرض تصمیم گیری راجع به این گروهک قرار گرفت ولی این بار نیز آمریکا از خارج کردن منافقین از لیست سازمان های تروریستی خود پرهیز کرد.

 

در سال 2002 میلادی به خاطر ادعاهای منافقین در خصوص فعالیت های سری هسته ای ایران، پرونده فعالیت هسته ای کشورمان وارد فاز سیاسی و تبلیغات رسانه ای علیه کشورمان شد. ادعای منافقین در حالی مطرح و از سوی رسانه های غربی مانند سی ان ان بازتاب داده شد که ایران پیش از آن آژانس بین المللی اتمی را در جریان فعالیت های صلح آمیز خود گذاشته بود. محمد البرادعی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی بعد از جنجال رسانه ای منافقین تاکید کرد که ایران کار سری انجام نداده و آژانس از فعالیت های ایران با خبر بود.

 

علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان ادعای جدید گروهک تروریستی منافقین درباره در اختیار داشتن مدارکی دال بر وجود یک سایت زیرزمینی مخفی غنی‌سازی اورانیوم در نزدیکی روستای بهجت‌آباد از توابع شهرستان آبیک در استان قزوین را به‌شدت تکذیب کرد.

 

وی با بیان اینکه «ایران چنین سایت غنی سازی در اختیار ندارد» تصریح کرد: ایران تاسیسات بسیاری در اختیار دارد که در آن‌ها از انرژی هسته‌ای استفاده می‌شود که از آن جمله می‌توان به مراکزی برای استریلیزه کردن محصولات کشاورزی به وسیله پرتودهی اشاره کرد که شامل این تعریف نمی‌شود.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31