خون‌خواهي هابيل(براي شانزده هزار شهيد ترور در كشور)

 

Shohada02

هابيل و قابيل دو برادر بودند، از نسل يک پدر. قرآن، سرگذشت اين دو برادر و پند و اندرزهايى را كه در ماجراى آن‌ها وجود دارد، بيان فرموده تا مؤمنان از آن بهره‌مند شوند و عبرت گيرند.

قابيل داراي شخصيتى بيمارگونه و آميخته با خلق‌وخوى ناپسند بود كه خصلت‏هاى حرص و طمع، گناه و معصيت و سرپيچى از فرمان حق، بر وجودش حكم‌فرما بود؛ در حالي‌كه هابيل شخصيتى درستكار و پرهيزكار و تسليم حق داشت.

ميان قابيل و برادرش اختلاف و كشمكش به وجود آمد. اختلافي که منجر به کشته شدن هابيل به دست بردارش قابيل شد و نبرد حق و باطل را پي‌ريزي کرد. اولين جنگ و ترور ِجهان طبيعت، قرن‌ها پيش بين اين دو برادر به وقوع پيوست، اما قصة هابيل و قابيل فقط قصة ديروز نيست، قصة هابيل و قابيل، قصة هر روزة ماست. هر چند تاريخ ثابت نموده است که نداي هابيل و هابيليانِ زمان، همواره زنده و پيروز است و نام قابيل و قابيل‌صفتان، جز خشم و نفرت، بر دل انسان‌ها نمي‌افزايد و عذاب وجداني که قابيل ِآن زمان، بر اثر ريختن خون هابيل حس کرد، به نسل‌هاي بعدي که در رأس آن‌ها استکبار غرب استعمارگر و سازمان مجاهدين خلق (منافقان) مي‌باشند، پديدار است؛ ولي مبارزه بين هابيليان و قابيليان هم‌چنان پا بر جاست.

اين متن بخشي از پشت نوشتة نرم‌افزار «قابيليان» است كه كانون «هابيليان» با هم‌كاري مؤسسة نرم‌افزاري «آرمان» به بازار رسانه‌هاي ديجيتالي عرضه كرده است.

Qabilian

نرم‌افزار چندرسانه‌اي قابيليان، به بررسي تاريخچه و عملکرد گروهک تروريستي منافقان مي‌پردازد. بخش‌هاي ده‌گانة اين نرم‌افزار عبارتند از:

تروريسم، قابيليان (منافقان)، توطئه‌هاي خاموش (اقدامات تروريستي)، ايادي شيطان، دروغ جاويدان (عمليات مرصاد)، ديار تاريکي (قرارگاه اشرف)، هابيليان (شهداي ترور)، مواضع، کتابخانه، نمايشگاه.

بخش‌هاي ويژة اين نرم‌افزار عبارتند از:

ليست کامل اسامي شانزده هزار شهيد ترور به تفکيک استان‌هاي کشور، بررسي تاريخي‌‌ـ تحليلي گروهک تروريستي منافقان چون: گاه‌شمار، تاريخچة تفصيلي، ماهيت فرقه‌اي، جريان‌شناسي، قابيليان (اسامي به همراه عکس)، منافقان از نگاه BBC و...، مواضع حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري دربارة منافقان، اسناد مکتوب و تصويري از دخالت گروهک تروريستي منافقان در جنگ تحميلي عراق عليه ايران، کتاب‌شناسي توصيفي سازمان مجاهدين خلق، بررسي مستند پرونده‌هاي تروريستي چون: واقعة 6 تير، حادثة 7 تير، ‌فاجعة 8 شهريور، عمليات مرواريد (کُردکُشي در عراق)، شکنجة فرزندان ملت و...

كانون هابيليان كيستند؟

در مهر 84، خانواده‌هاي شهداي ترور براي فعاليت در راه مبارزه با تروريسم و شناساندن ابعاد فعاليت‌ها و اقدامات منافقان به ملت ايران، كانون هابيليان را تأسيس كردند. گشودن پرونده‌هاي حقوقي عليه منافقان و آمارگيري از شهداي ترور ‌ـ‌افرادي که به دست گروهک منافقان و ساير گروهك‌ها به شهادت رسيدند‌ـ و زنده نگاه داشتن ياد و نام آن عزيزان، مهم‌ترين هدف اين تشكل غير‌دولتي است.

اعضاي مؤسس و هيأت مديرة کانون، فرزندان شهداي حوادث تروريستي، و اعضاي آن خانواده‌هاي کساني هستند که در حوادث تروريستي به شهادت رسيده‌اند. دبيرکل آن «سيد محمدجواد هاشمي‌نژاد» (فرزند شهيد هاشمي‌نژاد) مي‌باشد و فعاليت‌هاي اين کانون حول چهار محور کاري ثبت شده است که شامل کميته‌هاي حقوقي‌، سياسي، فرهنگي، اسناد، بانوان و نيز کارگروه حقوق بشر مي‌باشد.

در اولين فعاليت، اين کانون اقدام به تهية ليست تمامي شانزده‌ هزار شهيد ترور در ايران نمود که از سراسر استان‌ها، شهرها و روستاهاي کشور تهيه شده است.

به موازات پي‌گيري‌هاي حقوقي و بين‌المللي اين تشکل، سايت هابيليان نيز به سه زبان فارسي، عربي و انگليسي فعاليت خود را آغاز كرد. اين سايت شامل مقالات و تحليل‌هاي سياسي در خصوص آخرين وضعيت گروهک منافقان، انتشار اسامي شهدا و قربانيان ترور، مبحث حقوق بشر، و اسناد مي‌باشد.

اين کانون از زمان تأسيس تاکنون با برگزاري بيش از يک‌صد جلسه ديدار و گفت‌وگو با شخصيت‌ها، مسئولان داخلي و خارجي پيرامون شهداي مظلوم ترور، اصل قرباني تروريسم بودن ايران و حمايت ناجوانمردانة برخي کشورهاي غربي از منافقان به‌عنوان اصلي‌ترين فرقة تروريستي، بحث و مذاکره نموده است. در اين جلسات مدارک مهم و محکمه‌پسندي در اختيار مهمانان قرار گرفته است.

Emtedad

از جمله شخصيت‌هاي داخلي اين ديدارها مي‌توان به رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، سران سه قوه، نمايندگان مجلس، نهادها، وزارتخانه‌هاي مرتبط و بسياري از تشکل‌هاي فعال در زمينة حقوق بشر و برخي از خانواده‌هاي محترم شهداي ترور اشاره كرد و از شخصيت‌هاي خارجي نيز مي‌توان به نمايندگان پارلمان اتحادية اروپا، شخصيت‌هاي سياسي و حقوق بشري غربي، رييس‌جمهور و نخست‌وزير و برخي وزراي کابينة عراق اشاره نمود. ضمن آن‌که در ادامة فعاليت‌هاي اين کانون مي‌توان به حضور دبيرکل و نمايندة حقوقي کانون هابيليان در اجلاسية حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، سفر ديپلماتيک به انگلستان و فعاليت‌هاي حقوق بشري، حضور در کنفرانس سالانة مرکز مطالعات ضد تروريسم انگلستان، شرکت اعضاي هيأت مديرة کانون در کنفرانس «تحولات عراق»، برگزاري نشست مشترک وکلاي عراقي با جدا شدگان از گروهک رجوي، برگزاري نشست مشترک ميان 280 تن از جداشدگان از گروهک رجوي و ارسال بيانية آن براي وکلا و روزنامه‌نگاران عراق، برگزاري نشست مشترک با روزنامه‌نگاران عراق، برگزاري گردهمايي «صلح و دوستي؛ آيندة ايران و عراق»، برگزاري همايش شهداي ترور، برگزاري نمايشگاه «ايران؛ قرباني تروريسم» در کنفرانس بين‌المللي «اسلام قرباني تروريسم» (تهران) و ديگر شهرها و دانشگاه‌هاي کشور، برگزاري نمايشگاه شهداي ترور کشور در جمع اساتيد دانشگاه‌هاي مشهد و برگزاري نمايشگاه کاريکاتور با نام «تروريسم در جهان» در شهر شيراز و... و بيش از يك‌صد ديدار با سران عشاير، اساتيد دانشگاه‌ها، هنرمندان، نمايندگان احزاب و ارباب جرايد عراق اشاره نمود.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31