از تروریسم صهیونیستی تا تروریسم منافقین

Mko Israel

قطعا رژیم صهیونیستی منفورترین رژیم در جهان امروز به شمار می رود و علی رغم عضویت در سازمان ملل که با دخالت گسترده قدرت های بزرگ صورت گرفت، بسیاری از کشور ها و به ویژه کشور های مسلمان حاضر به قبول این رژیم نشده اند. طی چند سال گذشته اخباری با مضمون همکاری های رژیم صهیونیستی و منافقین منتشر شده است که البته زیاد جای شگفتی ندارد، چرا که مشرب اصلی منافقین و رژیم صهیونیستی تروریسم است، و بسیار طبیعی است که این دو که نوعی تنفر جهانی را با خود به همراه دارند متحد و همداستان شوند. دیدار سفیر اسراییل با یکی از سرکردگان منافقین در ایتالیا، همکاری های نظامی اسراییل با منافقین در عراق که بیشتر مشی تروریستی را دنبال می کند و در مورد اخیر همکاری رسانه ای اعضای گروهک تروریستی منافقین با اسراییلی ها نمونه هایی از این همکاری ها به شمار می رود.

اما اینکه چرا این دو حاضر به همکاری شده اند اشتراک در برخی سیاست هاست که به طور اجمال به چند نمونه از آن اشاره می شود:

1-تروریسم:

نخستین و مهمترین وجه مشترک رژیم صهیونیستی و منافقین داشتن مشی تروریستی است. بطور کلی رژیم صهیونیستی از سال 1948 که موجودیت یافت و اعلام کرد کشوری مستقل است از متحدین چندین گروه تروریستی و هماهنگ کننده سیاست این گروه ها بود. گروه هایی همچون ایرگون، اشترن، که اصلی ترین گروه های تشکیل دهنده اسراییل هستند قبل از تشکیلاین رژیم گروهی تروریستی بودند که آشکارا به مناطق فلسطینی نشین حمله می کردند و اهالی این مناطق را قتل عام می کردند. بعد از تشکیل اسراییل در سرزمین فلسطین، تروریسم گروهی صهیونیستی جای خود را به تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی داد و تروریسم را به شکلی سازمان یافته و با استفاده از متد های جدید دنیا دنبال کردند. کشتار گسترده در اردوگاه های صبرا و شاتیلا که بیش از 4000 فلسطینی طی چند روز به قتل رسیدند خوفناک ترین چهره تروریسم رژیم صهیونیستی را به نمایش گذاشت. بعد از آن نیز این شیوه به روش های مختلف ادامه یافت بطوریکه از سال 2000 تا کنون بیش از 6500 فلسطینی قربانی تروریسم اسراییلی ها شده اند که البته این به جز ترور هایی است که موساد در خارج از مرز های فلسطین اشغالی دنبال کرده است. رژیم صهیونیستی که اساسا یک دولت پادگانی به شمار می رود با تروریسم قوام یافته، و با آن زندگی کرده است، بطوریکه تروریسم جزئی از هویت این رژیم شده است و اگر این مشخصه را از اسراییل حذف کنیم اساساً بی هویت می شود. گروه تروریستی منافقین نیز تاریخچه ای تقریبا مشابه رژیم صهیونیستی دارد با این تفاوت که به دلیل نداشتن سرزمین حاضر است نوکری جنایتکارانی همچون صدام را در قبال پذیرش آنها در خاک خود نیز متقبل شود. فرقه منافقین که در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، به دلیل انحرافات فکری و گرایش آنها به سوی مارکسیسم و اندیشه های التقاطی، بن مایه های تروریستی را در خود نهان داشت پس از پیروزی انقلاب اسلامی و هنگامی که نتوانست در بین مردم پایگاهی برای خود ایجاد کند برای کسب قدرت به سلاح تروریسم متوسل شد. ترور مقامات ارشد جمهوری اسلامی در اوایل دهه 1360 در ایران از جمله رییس شورای عالی قضایی، رییس جمهور، نخست وزیر، بیست و هفت تن از نمایندگان مجلس و وزرا و همچنین شخصیت های روحانی که مورد وثوق مردم بودند و همچنین فرماندهان جنگ تحمیلی، از جمله اقدامات تروریستی این گروهک به شمار می رود. علاوه بر این ترور بیش از 12000 نفر از 16400تروری که پس از انقلاب در ایران صورت گرفته از جمله اقداماتی است که این گروه تروریستی درپرونده خود ثبت کرده است. فرقه منافقین پس از ارتکاب این جنایات به دلیل تنفر عمومی مردم ایران از کشور خارج شد و در کنار صدام قرار گرفت. این گروهک در عراق نیز برای ادامه بقاء حاضر به هر اقدامی شد که نمونه بارز آن همکاری با صدام در اقدامات تروریستی علیه کردهای این کشور به شمار می رود. به عبارت دیگر تروریسم جزیی از هویت این گروه شده است و بدون آن امکان ادامه بقاء آنها غیر ممکن است که این مورد درباره رژیم صهیونیستی نیز صادق است.

2- جاسوسی:

از دیگر مواردی که وجه مشترک رژیم صهیونیستی و منافقین است گرایش آنها به عملیات های جاسوسی برای فرار از مشکلات پیش رو است. رژیم صهیونیستی بیشترین بودجه خود را پس از اقدامات نظامی- تروریستی متوجه عملیات های جاسوسی کرده است. به عبارت دیگر جاسوسی چاشنی اقدامات تروریستی این رژیم شده است. موساد که به مخوف ترین سازمان جاسوسی در دنیا تبدیل شده است سکاندار سیاست های جاسوسی رژیم صهیونیستی در جهان است. به عبارتی دیگر به دلیل نامشروع بودن این رژیم تروریستی مردم و رهبران اسراییل همواره درجاتی از ناامنی را برای خود احساس می کنند که این احساس ناامنی آنها را به طرف جاسوسی برای رهایی از توهم و احساس خطر کشانده است. سازمان تروریستی منافقین نیز چند سالی است که به طرف فاز جاسوسی گرایش یافته است. فلسفه گرایش این فرقه به طرف جاسوسی متفاوت از رژیم صهیونیستی است. به عبارت دیگر این گروهک برای ادامه بقاء چاره ای جز گرایش به این فاز ندارد که علت اصلی آن ناتوانی در فاز نظامی است. به عبارتی دیگر نوکری و سرسپردگی این گروهک به آمریکایی ها باعث شده است که بیش از پیش به فاز جاسوسی گرایش یابند.

3- تداوم ناامنی در عراق:

پس از اشغال عراق در سال 2003 توسط آمریکایی ها،رژیم صهیونیستی با استفاده از موقعیت پیش آمده به شدت در عراق فعال شد. سازمان جاسوسی اسراییل (موساد) با حضور گسترده در مناطق کرد نشین که از امنیت نسبی برخوردار بود تلاش گسترده ای را در این کشور آغاز کردند. محور تلاش های این رژیم در عراق ایجاد تفرقه و دودستگی در این کشور از طریق نفوذ در ارگان قدرت در عراق بود. در این راستا بسیاری از شخصیت های تاثیر گذار و از جمله دانشگاهیان عراقی توسط موساد ترور شدند. رژیم صهیونیستی از این طریق به دنبال جلوگیری از شکل گیری عراقی متحد و قدرتمند بود که ایجاد ناامنی مطمئن ترین راه برای رسیدن به این هدف بود. گروه تروریستی منافقین نیز به شدت از ایجاد امنیت در این کشور در هراس هستند، چرا که دولت عراق پس از برقراری امنیت کامل در این کشور قطعا تکلیف این گروه تروریستی که سالها در عراق و در معیت صدام به جنایت علیه مردم این کشور پرداخته بود را مشخص می کرد، کما اینکه دولت عراق بارها به این امر اشاره کرده بود. بنابراین گروه تروریستی منافقین به شدت از ایجاد عراقی امن که توسط عراقی ها اداره شود نگران است، کما اینکه به مجرد واگذاری کنترل گروهک منافقین به دولت عراق، مهلت شش ماهه ای برای اخراج اعضای منافقین از سوی دولت عراق مشخص شد. این شرایط باعث شده است که اعضای این گروهک تروریستی بطور موذیانه برای ایجاد ناامنی در این کشور فعال باشند که همکاری اعضای منافقین با القاعده می تواند دلیلی برای تمایل شدید منافقین برای گسترش تروریسم در این کشور باشد.

4- ضدیت با جمهوری اسلامی ایران:

ضدیت با جمهوری اسلامی ایران از دیگر اشتراکات رژیم صهیونیستی و منافقین به شمار می رود. رژیم صهیونیستی در قامت یک رژیم منفور و منافقین در قامت یک فرقه تروریستی بیشترین تلاش را در جهت ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران کرده اند. رژیم صهیونیستی و منافقین تلاش بسیار گسترده ای را در موضوع هسته ای ایران، اعم از جاسوسی و فعالیت های تخریبی دیگر را صورت دادند تا به این وسیله ایران را از دست یافتن به فناوری هسته ای صلح آمیز بازدارند که رژیم صهیونیستی با انگیزه جلوگیری از دسترسی ایران به دانش روز هسته ای به عنوان یک قدرت منطقه ای و منافقین در راستای خوش خدمتی به اربابان خود در جهان غرب به این اقدامات مبادرت کردند. اگر چه تلاش های این دو با مقاومت ایرانیان بی نتیجه بوده است ، اما بیش از پیش زمینه نزدیکی تروریسم صهیونیستی و تروریسم منافقین را فراهم ساخته است.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31