شکست حامي هزار ميليارد ديناري منافقين در انتخابات

Ayad Jamal001

يکي از کساني که در چند سال اخير حمايت هاي گسترده اي از منافقين انجام داده و به بهانه هاي گوناگون در مدح و ثناي منافقين سخن گفته، حامي برجسته اين فرقه يعني اياد جمال الدين است که در حال حاضر روزهاي آخر حضور خود در پارلمان عراق را مي گذراند و علي رغم هزينه سنگين هزار ميليارد ديناردر انتخابات اين کشور شکست سختي خورد، چنانکه نه خود و نه هيچ کدام از 70 عضو جريانش "جنبش احرار" با صرف هزينه 1 ميليون و 200 هزار دلار – براي هر کانديدا –‌ در انتخابات عراق پيروز نشدند تا در ادامه شکست هاي زنجيره وار منافقين در ماه هاي اخير، اين شکست نيز در کارنامه خفت بار منافقين ثبت شود.

 

Ayad Jamal002

مواضع ضد ايراني

وي که سابقه تحصيل 16 ساله دروس حوزوي در ايران را دارد چهارم اسفند ماه و در روزهاي پاياني سال گذشته در گفتگو با شبکه العربيه به بهانه حضور ايران در عراق و حمايت از شبه نظاميان اعلام کرده بود: " اگر کار دست من بود، آزادیهای زیادی به مجاهدین خلق می دادم تا اینکه یک اپوزیسیون فعال علیه نظام حاکم بر ایران باشند"

وي در گذشته و در ادامه حمايت هاي خود از منافقين،‌ اعضا اين فرقه را تحت حمايت کنوانسيون چهارم ژنو اعلام کرده و گفته بود آنها افراد حفاظت شده مى باشند و کسى نمى تواند آنها را به زور در داخل عراق جابجا كند قوانين بين‌المللى اينگونه جا به جاييها را ممنوع كرده است... ما بايد از مجاهدين خلق حمايت كنيم و برايشان در داخل عراق تلويزيون ماهواره‌اى راه بيندازيم.

Ayad Jamal005

اين حامي متعصب منافقين در گفتگو با شبکه «الآن» مطالبي گفته بود که نشان دهنده ديدگاه ابزاري وي به منافقين است: «عراق چندين برگ برنده علیه ايران دارد و در صورت رسيدن به قدرت در عراق اولين برگ برنده ای که از آن استفاده خواهم کرد سازمان مجاهدين خلق است».

منافقين در همايشي کذايي در اشرف(قبل از ورود ارتش عراق به اين اردوگاه) اعلام کردند مردم عراق 3 ميليون امضا براي ماندن آنها در عراق جمع آوري کرده اند. در همان همايش او در ادبياتي بسيار سخيف مردم و نظام جمهوري اسلامي را مورد خطاب قرار داد که به شدت توسط منافقين حاضر در اين اردوگاه مورد تشويق قرار گرفت. او قبل و بعد از آن بسيار توسط منافقين مورد تکريم قرار گرفته و هداياي زيادي نيز دريافت کرده است.

شکست فضاحت بار درانتخابات عراق

اياد جمال الدين اميد زيادي به پيروزي در انتخابات عراق داشت و با صرف يکصد ميليارد ديناربراي خود و ساير افراد تشکل سياسي اش اميد زيادي به پيروزي در انتخابات اين کشور داشت. او با تدارک برنامه گسترده اي براي پيروزي درانتخابات اين کشور حتي تيم تبليغاتي ستاد انتخاباتي خود را از لندن انتخاب کرده بود و اميد داشت با اجراي شيوه هاي نوين انتخاباتي، در کارزار انتخابات عراق پيروز شود.

اما چهره اي که از دخالت زياد ايران در کشور عراق و لزوم حمايت قانوني از عده اي تروريست دم مي زند، با وجود هزينه هاي گزاف در انتخابات عراق، چه ميزان راي براي خود و تشکل سياسي اش کسب کرد؟

انتخابات عراق در مجموع با حضور موفق و پر بار مردم عراق همراه بود، به گونه اي که از مجموع 20 ميليون نفر واجدين شرکت درانتخابات، 62 درصد معادل 12 ميليون نفر در اين انتخابات شرکت کردند.

در اين ميان تمام آرا کسب شده توسط ليست انتخاباتي وي تنها 48 هزار و 143 راي بود که آماري کمتر از نيم درصد کل آراي انتخابات عراق را تشکيل مي دهد بنابراين اگر قرار باشد تعداد 4141 راي وي را با 600 هزار راي نوري مالکي مقايسه کنيم،

يا به دنبال درصد يابي محبوبيت شخص وي در عراق بگرديم، آرای اياد جمال الدين بسيار ريز خواهد بود که درصد آن با چشم غير مسلح ديده نخواهد شد.

البته تجربه هاي هميشگي در عراق و ديگر کشورهاي طرفدار دموکراسي نشان داده که نمي توان در پس حرف ها و کلمات زيبايي همچون حقوق بشر و واژه هاي زيبايي همانند مردم، از عده اي تروريست و منافق دفاع کرد.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

جدیدترین مطالب

گفت‌وگو با همسر شهید احسان ذاکری

روایت زندگی عاشقانه شهیدی که حافظ کل قرآن بود

گفت‌وگو با فینیان کانینگهام روزنامه‌نگار سرشناس ایرلندی

کشتار غیرنظامیان ایرانی فاقد هرگونه اهمیت اخلاقی برای رژیم صهیونی است

گفت‌وگو با «اورسولا آستا» تحلیلگر مسائل ژئوپلیتیک از آرژانتین

توازن قدرت در غرب آسیا به‌تدریج در حال تغییر به زیان منافع ژئوپلیتیکی غرب است

گفت‌وگو با «یحیی الحدید» فعال بین‌المللی حقوق بشر

غرب می‌داند تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا به ایران نقض قوانین بین‌المللی است

گفت‌وگو با جولیانو بیفولکی، مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا

سکوت غرب در قبال جنایات رژیم صهیونی، تروریسم سازمان‌یافته است

گفت‌وگو با سیلویا بولتوک، بنیان‌گذار و مدیر اجرایی موسسه اسپشال اوراسیا

اروپا شریک فرصت‌طلب جنایات رژیم صهیونی در منطقه غرب آسیا است

پیام آیت الله مکارم شیرازی به دهمین کنفرانس بین المللی نقد حقوق بشر آمریکایی

«حقوق بشر» نخستین قربانی نگاه منفعت‌طلبانه غرب است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان