گفتگو با همرزم شهید رجب بیگی

گفت وشنودباسیدحمیدکلانتری(یارشهید)

 

Klantari

درباره ی شهید مهدی رجب بیگی خاطرات خود را نقل کنید¬¬

هر چند تمام شهدا از جایگاه والا و مرتبه ی اعلایی برخوردارند ، بعضی از شهدای جهاد به دلیل ویژگی های بارز و نقش عظیمی که در سالهای دفاع مقدس داشتند ، از جایگاه ویژه ای برخوردارند . شهید مهدی رجب بیگی یکی از آنهاست . ایشان از جمله دانشجویان خط امام بود و در تصرف لانه ی جاسوسی نقش موثری داشت و از طراحان اصلی تسخیر لانه ی جاسوسی بود . مجموعه ی آرا و نظرات وی درباره ی انقلاب ، خط امام (ره) و وجوه اجتماعی و فرهنگی انقلاب در کتاب " می رویم تا خط امام بماند " چاپ شده که به عنوان یک اثر فرهنگی ، نگاه و نظر و دیدگاه و آرمان برخواسته از باورهای قلبی و علمی او را نشان می دهد و سرشار از جنبه های الهامی است . این شهید بزرگوار به قدری طبع لطیف و ذهن هوشیار و نقادی داشت که اندکی پس از شهادت شهید رجایی و شهید باهنر ، غزلی متضمن ده بیت سرود و در آنجا شهادت خود را پیش بینی کرد . این غزل با این مطلع آغاز می شود : خون شد دلم خدایا رحمی نما به حالم / فالی گرفته ام دوش ، خونین بود فالم .

نحوه ی شهادتشان به چه شکل بود ؟

 

 

Shahid Rajabbeigi

 

سال 61 ، مهرماه بود که باخبر شدیم در خیابان قدس نبش انقلاب و نیز در میدان ولی عصر ، توسط منافقین مسلح تیراندازی شده است . از جمله کسانی که برای مهار این قائله اعزام می شود ، یکی هم شهید رجب بیگی است . به احتمال قوی ، منافقین وی را می شناختند و او را نشان کرده بودند و به همین دلیل ، او را ترور کردند . ایشان به شکلی کاملا محسوس و واقع بینانه ، ایام نزدیک شدن شهادتش را پیش بینی کرده بود و لذا با معرفت ، آگاهی و روشن بینی تمام گام بر می دارد و از خدا شهادت خود را طلب می کرد .

از ویژگی های شخصیتی شهید رجب بیگی نکاتی را ذکر نمایید؟

من در فرصت کوتاهی که در کنار ایشان بودم و به کارهایشان بسیار علاقه داشتم . ایشان انسانی بسیار ارزشمند ، دارای قدرت تحلیل بالا در مسائل سیاسی ، بسیار آرام و متین بود و وقایع را بسیار خوب درک و ارزیابی می کرد . بسیار دغدغه ی مسائل فرهنگی را داشت . دبیر هم بود و از بعضی نوشته های دانش آموزان او ، قدرت نفوذ و تاثیر وی در حیطه های فرهنگی پیداست .


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31