چند دلیل منطقی بر ضرورت اخراج منافقین

Aragh 01پروسه اخراج منافقین از عراق در جریان است و اعضای این فرقه در حال انتقال به لیبرتی هستند تا در ادامه و در دوره زمانی مشخصی، به نوبت از این کشور اخراج شده و به جای دیگری بروند، اما همین عامل باعث آغاز دور جدیدی از مظلوم نمایی های منافقین برای خروج از اشرف، روال انتقال به لیبرتی و ساخت و پرداخت شایعات متعددی شده است.

اگر چه در نگاهی ظاهری به روال انتقال این فرقه جنایتکار، معدود رسانه های طرفدار این فرقه در عراق و برخی کشورهای عربی، بر ضرورت ماندگاری این گروهک در عراق به دلیل خلع سلاح آنها و فقدان انجام عملیات های تروریستی آشکار توسط این فرقه در مدت زمان یک دهه اخیر تأکید می کنند، اما نباید واقعیات پنهانی که در این تحلیل ها هیچ جایی ندارد را هم از نظر دور داشت.

با وجود ضعف و سستی بی سابقه ای که در میان جماعت مفلوک رجوی رخنه کرده است، اما نباید از این واقعیت گذشت که این فرقه به سبب ذات تروریستی اش همچنان می تواند مخاطراتی را برای مردم و دولت عراق ایجاد نماید و اگر چه سلاح های موجود در دست اعضای این فرقه در پادگان اشرف آنقدر زیاد نیست که منافقین بتوانند از جای خود بجنبند، اما پول های بی حساب و کتابی که رژیم فرتوت عربستان و برخی کشورهای عربی دیگر با همراهی اسرائیل به حساب این فرقه می ریزند، می تواند منشأ آغاز بسیاری از اقدامات شبهه تروریستی باشد. این اقدامات اگر چه به صورت مستقیم نمی تواند تأثیر گذار باشد اما با ایجاد شرکت ها و عناوین صوری و حمایت از سایر گروه های تروریستی، می تواند تا حدودی اسباب زحمت دولت عراق را فراهم کند.

به تازگی روزنامه «المستقبل» عراق با انتشار خبری اعلام کرد سرورهای مراکز حساس و پارلمان عراق در چنگ منافقین است. در این خبر با اشاره به اینکه امتیاز سیستم ارتباطی و اینترنتی در نهادهای حساس کشوری عراق از جمله پارلمان از آن یک شرکت است که متعلق به گروهک تروریستی منافقین است، به لایه های پنهانی از تشکیلات پنهان و مخفی منافقین در این خصوص اشاره شده است.

در همین رابطه قید شده که سامانه ارتباطات تکنولوژیک و مدرنی که نهادهای کشوری عراق مانند، پارلمان و سایر مراکز حساس به آن مجهز شده‌اند و خدماتی شامل اینترنت و سرورهای ویژه را ارائه می دهند، از طریق یک شرکت خارجی ارائه شده‌اند اما مالک این شرکت سازمان مجاهدین خلق است و با مجوز سه کشور از جمله استرالیا فعالیت می‌کند.

اما این همه ماجرای فتنه انگیزی منافقین در عراق نیست. چندی پیش نیز حسن دانایی فر سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد اعلام کرد نشانه های بسیار جدی وجود دارد که سران منافقین در پروسه انتقال به لیبرتی، علاقه مند به درگیری هستند تا مانع از انتقال کامل اعضای این فرقه به لیبرتی شوند یا اینکه امتیازاتی در قبال این انتقال دریافت کنند و این در حالی است که 830 نفر از افراد این فرقه پاسپورت کشورهای اروپایی را دارند و باید به کشورهای مربوطه مراجعه کنند و بیش از 1662 نفر از اعضای تواب منافقین نیز برای بازگشت به ایران اعلام آمادگی کرده اند، ضمن اینکه حدود 800 نفر از آنان نیز قبلا به ایران بازگشته اند.

با وجود اینکه در قانون اساسی عراق تأکید شده و این تأکید بارها از زبان مقامات طراز اول کشور همسایه – عراق – نیز اعلام شده که عراق محلی برای حضور گروه های تروریستی برای ضربه زدن به کشورهای همسایه این کشور نخواهد بود و با هر گونه فعالیت تروریستی در این راستا مقابله خواهد شد، اما سران منافقین همچنان برای ایجاد آشوب و فتنه در عراق، لحظه شماری می کنند و در این راه از هیچ کوششی نیز فروگذار نیستند. به عنوان نمونه می توان به گزارشی که سایت الجوار – به عنوان مشتی از نمونه خروارها فعالیت های تروریستی سازمان منافقین – در این خصوص منتشر نمود نیز اشاراتی بشود. به نوشته این سایت خبری، سران گروهك تروريستي منافقين مبلغ 18 هزار دلار براي تبليغ عليه مردم و نظام جمهوري اسلامي ايران به شبكه تلويزيوني البابلیه، متعلق به صالح المطلک (يكي از اعضا حزب منحله بعث عراق) كمك كردند و از مسئولان اين شبكه خواسته‌اند تبليغات بيش‌تري بر ضد مردم و دولت ايران انجام دهند، ضمن اینکه گروهك تروريستي منافقين، كمك‌هاي مالي ثابتي را براي اشخاصي كه در اين شبكه مطالبي بر عليه ايران به رشته تحرير در مي‌آورند اختصاص داده‌اند.

از سویی دیگر، چند ماه قبل درست زمانی که قرار شد صادق کاظم (عضو هیئت عراقی شرکت کننده در نشست تعیین تکلیف پادگان اشرف) در نشست اتحادیه اروپا شرکت کند، با شکایت و سند سازی دروغین منافقین و به اتهام ارتکاب جنایت جنگی علیه عناصر این گروهک، برای مدت کوتاهی در پاریس بازداشت شد اما به دلیل فقدان اطلاعات و اسناد معتبر دوباره آزاد شد. البته در همین خصوص «لبید عباوی» قائم مقام وزارت خارجه عراق بلافاصله پس از این دستگیری اعلام کرد بازداشت صادق کاظم در نتیجه شکایت گروهک منافقین صورت گرفته و هدف منافقین از این اقدام، تحریف افکار عمومی از سفر هیأت عراقی و تأخیر انداختن در موضوع اردوگاه اشرف بوده است.

از زمان حضور القاعده در عراق و همراهی گسترده میان منافقین و این حزب، سران این فرقه با مشارکت غیر مستقیم در عملیات های انتحاری، ضمن پرداخت مبالغی به دختران کم سن و سال و با اعلام پذیرش تأمین مالی خانواده های آنها، از این افراد در عملیات های انتحاری گسترده ای درکربلا، نجف و چند شهر مذهبی دیگر عراق استفاده کرده اند و با همین انفجارها، هزاران نفر از زائران و مجاوران را به شهادت رسانده اند و این واقعیتی است که در یک سند طبقه بندی شده وزارت امور خارجه آمریکا و نقطه نظرات دادگاه استیناف آمریکا نیز به آن اشاره شده است، به گونه ای که بر طبق تأیید این دو نهاد از زمان حضور نیروهای آمریکایی در عراق، عملیات های انتحاری گسترده ای توسط دختران نوجوان و با بستن کمربند انتحاری به خود در این کشور انجام شده و مهره های سازمان منافقین با حضور در میان جمعیت و انفجارخود، مصیبت های بسیاری را رقم زده اند.

این همه در حالی است که منافقین همچنان مدعی هستند طی سال های اخیر هیچ عملیات تروریستی انجام نداده اند اما واقعیات موجود نشان از داغ بودن تنور رفتارها و تحرکات تروریستی این فرقه در عراق دارد. با توجه به موارد یاد شده، نمی توان با تأکید و بیان قاطع اعلام کرد سران این گروهک تمام افعال تروریستی خود را کنار گذاشته اند. به عبارت بهتر، با تداوم حضور منافقین در عراق، همچنان باید منتظر تولید تروریسمی جدید در این فرقه باشیم.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31