حامیان رسوا، آیینه تمام‌نمای منافقین

Monafeghin1افشای ابعاد پنهان رسوایی های اخلاقی نیوت گینگریچ، رئیس اسبق مجلس نمایندگان و نامزد شکست خورده حزب جمهوری خواه برای انتخابات ریاست جمهوری سال جاری در آمریکا، اولین کارنامه مقامات رده اول آمریکا در خصوص رسوایی های اخلاقی نیست و پیش از این نیز بیل‌کلینتون، پلولفو ویتز رئیس بانک جهانی و از دوستان نزدیک جرجبوشنیز در مقابل رسوایی های اخلاقی خود مهر سکوت بر لب زدند. اخیرا نیز با اعلام روزنامه آمریکایی نشنال اینکوایرر، ابعادی از رسوایی اخلاقی باراک اوباما درسال ۲۰۰۴ آشکار شد، چنانکه به نوشته این روزنامه اوباما در آن سال با «ویرابیکر» دستیار خود در جریان انتخابات و ورود وی به مجلس سنا، ارتباط نامشروع داشت.

البته داستان ارتباط های نامشروع و رسوایی های اخلاقی همیشه بحث داغ و جنجالی رسانه ها و روزنامه هاست و البته فقط محدود به مقامات آمریکایی نمی شود؛ چنانکه موشه کاتساف رئیس رژیم صهیونیستی، سیلویو برلوسکنی نخست وزیر سابق ایتالیا، اسحاق مردخای وزیر دفاع سابق این رژیم، فرانسوا میتران رئیس جمهور اسبق فرانسه و جان اف کندی رئیس‌جمهور سال‌های دور آمریکا نیز کارنامه‌های تیره‌ای از خود در زمینه رسوایی اخلاقی برجای گذاشتند.

اما علت ردیف کردن این نام های پر آوازه، بیشتر بخاطر مقایسه اجمالی میان جدیدترین پرونده رسوایی اخلاقی نیوت گینگریچ رئیس اسبق مجلس نمایندگان آمریکا با رسوایی های متعدد «مسعود رجوی» است، هر چند که مقایسه چهره های سیاسی که از آنها نام برده شد – با همه نام و آوازه شان – با کوتوله ای سیاسی همانند مسعود رجوی، شاید جفا در حق عنوان و رتبه سیاسی چهره های مذکور باشد اما به هر حال شباهت های زیادی میان دو چهره اخیر وجود دارد که نگارش این یادداشت را ناگزیر کرده است، ضمن اینکه حضور وی در آخرین شوی منافقین در ویلپنت و تعظیم تمام قد، در مقابل همسر سرکرده منافقین – که وی نیز دارای ابعادی از مشکلات اخلاقی است – نیز می تواند علل هم ذات پنداری و نزدیکی چهره هایی که فصل مشترکشان مشکلات اخلاقی است را بیشتر آشکار کند.

1. بر طبق خبر منتشر شده در خبرگزاری ایرنا، «نیوت گینگریچ رییس اسبق مجلس نمایندگان و نامزد شکست خورده حزب جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست جمهوری 2012 آمریکا با پرونده‌های متعدد رسوایی اخلاقی و سیاسی به یکی از بدنام ترین سیاستمداران تاریخ این کشور شهرت یافته»

زمانی که بتول سلطانی پرده از راز چندین ساله تجاوزات جنسی متعدد مسعود رجوی به زنان شورای رهبری سازمان منافقین برداشت، ضربه وارد شده به این سازمان و وجهه پوسیده مسعود رجوی، به قدری سنگین و کاری بود که حتی تشکیلات هتاک و دهان دریده منافقین را که جواب هر انتقادی را بلافاصله و با هجمه ای از الفاظ رکیک پاسخ می دهد نیز خفقان پایداری فرو برد. این ضربه آنقدر سخت بود که همان تعداد انگشت شمار افرادی که در درون سازمان و در میان طرفداران این فرقه رجوی، هنوز هم اندک اعتمادی به سرکرده فراری منافقین داشتند را در بهت شدیدی فرو برد؛ بهتی که همچنان بی جواب مانده و دست و پای دستگاه خبر پراکنی منافقین نیز تا زمان حاضر نه به تأیید و نه به تکذیب آن اقدام نکرده است.

2. «نیوت گینگریچ زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون رییس مجلس نمایندگان بود، پس از افشای رسوایی اخلاقی رییس جمهوری وقت و مونیکا لوینسکی، ضمن تاکید بر لزوم رعایت اخلاق، کلینتون را تا پای استیضاح پیش برد. او حتی هفت سال پیش از ماجرای کلینتون، گینگریچ بار دیگر با پیگیری رسوایی اخلاقی جیم رایت رییس وقت مجلس نمایندگان، خود را به تیتر اول رسانه های آمریکایی تبدیل کرده بود» اما در مدت کوتاهی پس از این ماجرا بود که سپس همسر سابق گینگریچ، با حضور در یک مصاحبه تلوزیونی در شبکه «ای‌بی‌سی» از پیشینه یک رسوایی خبر داد و اعلام کرد که علت طلاق از رییس سابق مجلس نمایندگان، ارتکاب و تکرار خیانت توسط گینگریچ بوده است. «ماریان گینگریچ همچنین افشا کرد که پیش از طلاق، «کلستا» همسر کنونی گینگریچ برای شش سال شریک جنسی همسرش بوده و این روابط زمانی جریان داشت که وی در مقام ریاست مجلس نمایندگان، رسوایی اخلاقی کلینتون و لویینسکی را پیگیری می کرد.»

مسعود رجوی معمولا در برنامه های تلویزیونی سازمان تحت قیمومیتش، سخنان خود را با آیه های قرآن آغاز می کرد. او بارها بر لزوم اخلاق مداری، تفاهم و همدلی میان اعضای فرقه اش سخن می گفت، به زنان و مردان این سازمان از تاب و تحمل سختی ها روایت می کرد و خانواده را عامل شر و فساد می دانست. اما در همان حال، خودش در فکر تصاحب زنان زیبا روی سازمان بود و در پنهان با زنان سازمان ارتباط جنسی برقرار کرده بود.

3 –گینگریچ در انتخابات درون حزبی جمهوری‌خواهان برای نامزدی ریاست جمهوری سال جاری، خود را آیینه تمام نمای اصولگرایی مسیحی نامید تا جایی که همین شیوه باعث شد بسیاری از مردم بیشتر مذهبی آمریکا به سمت وی گرایش پیدا کنند و کارشناسان نیز او را نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان بدانند.

4–پس از انتخاب شدن گینگریچ به عنوان نامزد احتمالی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، این موفقیت دیری نپایید و خیلی زود مشخص شد «شلدون ادلسون» صاحب بزرگترین کازینوها و قمارخانه های آمریکا، بزرگترین حامی مالی گینگریچ هم هست.

زمانی که مسعود رجوی به فرانسه فرار می کرد، ادعا کرد برای آزادی مردم ایران در فرانسه مستقر شده است و با اولین برف زمستانی دوباره به ایران باز خواهد گشت اما زمانی که با آغوش باز پیشنهاد صدام را برای خیانت به ملت خود و حضور در عراق پذیرفت، مدعی «پرواز تاریخ ساز برای صلح و آزادی و اقامت در جوار خاک میهن» شد اما چه کسی می توانست باور کند پرواز مسعود به عراق – کشوری که سرانش در جنگ مستقیم با ایران بودند – پرواز برای صلح و آزادی باشد. از این گذشته، رفته‌رفته و با تداوم خیانت‌ها، دیگر کسی از هم‌پیمانی مسعود رجوی با القاعده و جندالشیطان و تقدیم دخترکان زیبای فرقه به سران حزب بعث تعجب نکرد. حتی زمانی که منافقین در جنگ تحمیلی برای دشمن جاسوسی می‌کردند یا پس از جنگ، اطلاعات پایگاه‌های هسته ایران را از رژیم اسرائیل اخذ کرده و باز نشر می‌کردند، حتی زمانی که دختران خود را تقدیم سربازان آمریکایی می‌کردند، زمانی که در کشتار شیعیان شمال و جنوب عراق شرکت داشتند و در خیلی موارد دیگر نیز هیچ‌کدام از کارهایی که مسعود رجوی انجام داد تعجبی نداشت، چون راه مسعود‌ رجوی و فرقه‌اش بی‌بازگشت بود، درست همانند راهی که گینگریچ رفته و دیگر در آمریکا بازگشتی برای او ندارد.

5. زمانی که گینگریچ به‌واسطه رسوایی‌های اخلاقی خود، از صحنه سیاسی آمریکا حذف شد، دوباره در اقدامی خاص، خبرساز شد و آن اقدام، اعلام حمایت از فرقه تروریستی رجوی بود؛ امری که باعث انتقاد شدید از وی در آمریکا شد. البته این اقدام را مسعود رجوی سال‌ها قبل و در اقدامی خفت‌بار (پرواز از فرانسه به عراق) انجام داده بود. مسعود رجوی البته پس از اشتباه اول و تیغ گشودن به روی ملت در 30خرداد60، بطور مداوم اشتباهات متعددی را تکرار کرد و در حال حاضر نیز گینگریچ با حمایت از منافقین، در ابتدای جاده قرار گرفته که مسعود رجوی سه دهه قبل آن را پیمود و امروز به اوج فلاکت افتاد است. گینگریچ می تواند مسعود رجوی را به عنوان آیینه‌ای تمام‌نما ببیند و از تداوم اشتباهات خود در عرصه سیاسی بپرهیزد و از طرفی می‌تواند با تداوم حمایت از فرقه‌ای تروریستی، مشابهات موجود میان خود و مسعود رجوی را بیش از پیش افزایش دهد.

با توجه به علاقه عجیب این فرقه به جلب حمایت چهره‌هایی که به لحاظ اخلاقی مسأله‌دار هستند، بعید نیست چهره بعدی که تحت حمایت منافقین قرار گیرد، سگولن رویال باشد؛ چهره ای که در انتخابات ریاست جمهوری دوره گذشته فرانسه، رقیب نیکولا سارکوزی بود. سگولن رویال به مدت 20 سال بدون ازدواج، با مردی فرانسوی ارتباط جنسی داشت و 4 فرزند نیز حاصل این رابطه است!


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31