نقش رسانه ها در مبارزه با تروریسم

7- دیدار با آقای بوریس انگلسون ،عضو سازمان خبرنگاران بدون مرز

نمایندگان کانون هابیلیان ،در راستای اطلاع رسانی و انتقال شفاف اخبار و اسناد جنایتهایی که تروریستها در ایران انجام داده اند از نماینده " سازمان خبرنگاران بدون مرز " درخواست ملاقات کردند تا ایشان را از نزدیک در جریان موضوع فعالیتهای کانون قرار دهند.

آقای بوریس انگلسون ،از خبرنگاران با سابقه سازمان بدون مرز، در ملاقات با نمایندگان کانون هابیلیان ،یادآور شد به دلیل تبلیغاتی که آمریکا علیه ایران براه انداخته است و بزرگ نمایی ها که صورت میدهد ،اطلاعات کمی در مورد ایران و اعمال گروه تروریستی مجاهدین وجود دارد.

 

Engelson1

آقای انگلسون ، ضمن مشاهده اسناد و مدارک تروریسم در ایران و توضیحات ابتدایی نمایندگان کانون ، گفت:

من از این که در این حضورم در شورا با شما و گروه تان آشنا می شوم خیلی خوشحالم ، من راجع به مسائل ایران آشنایی دارم ، اما راجع به این جنبه ای که مورد نظر و کار شما است خیلی از نزدیک بررسی نکرده ام ، ولی از نوع عملکرد سازمان مجاهدین خلق مقداری مطلع هستم .

متأسفانه در بعضی سیاست ها چیزهایی لحاظ می شود که غیر اخلاقی است ، بحث حقوق بشر در ایران به علت بزرگ نمایی که توسط آمریکا صورت پذیرفته ، باعث دشمنی دو کشور شده است و این مانعی است برای رسیدگی مجدانه به مسائل حقوق بشری که موضوع فعالیت شما است.

من معتقدم اگر قرار است مبارزه ای علیه تروریسم صورت پذیرد ، باید جهانی و بدون در نظر گرفتن جنبه های سیاسی باشد ، من بسیار متأسفم از حوادثی که برای شما و دیگر خانواده ها به وجود آمده است و اکنون کاملاً حاضرم نظرات شما را بشنوم.

پس از آن آقای سید جواد هاشمی نژاد دبیرکل کانون هابیلیان ،به بیان نظرات و دیدگاههای کانون هابیلیان در باره موضوع 16000 قربانی ترور در ایران پرداخت و گفت:

از مصاحبت با شما که عضوی از خانواده رسانه ها هستید خوشحالم ، من نمی دانم شما با موضوعات ایران تا چه اندازه آشنا هستید ، در ایران پس از انقلاب سال 1979 مردم علیه رژیم استبدادی شاه تا به امروز تحولات و رویدادهای گوناگون سیاسی زیادی رخ داده است .

همان طور که مطلع هستید و در موارد مشابه دیگر هم اتفاق افتاده ، هر کشور و مردمی که از زیر یوغ استعمارگران خود را خارج می نماید، بلافاصله مورد انواع تهاجم ها و توطئه های گوناگون قدرت های بزرگ قرار گرفته و می گیرند، مردم ما نیز از این قاعده مستثنی نبودند .

من از ابتدای دوران نوجوانیم که مصادف با پیروزی مردم بر حکومت شاه بود تا به حال شاهد مصیبت ها و رنج های زیادی بودم که توسط قدرت های بزرگ و در رأس آنها آمریکا به مردم ما تحمیل گردیده است. ما توطئه های بیرونی و داخلی متعددی را تجربه کرده ایم که اگر حضور قاطع و همه جانبه اقشار مردم نبود هر کدام از آنها به تنهایی می توانست کشوری را از پا در آورد.

ایران تحریم های مختلفی را پشت سر گذاشته است ، یکی از گسترده ترین و طولانی ترین جنگ های قرن گذشته را داشته است،جنگی که برای اولین بار در تاریخ ایران به همت مردان و زنان غیور کشورمان یک وجب از سرزمین مان را در این تهاجم از دست ندادیم .

هم زمان با حمله صدام ، گروه های تروریستی هم از داخل به جان مردم افتادند و کمر به قتل زن و مرد و پیر و جوان بستند .از جمله این گروه ها سازمان مجاهدین خلق است که به طور همه جانبه همه را ، از مسئولین حکومتی تا متفکرین و تا زنان و مردان بی گناه را نابود کردند .

اما چون اعمال آنها در خدمت آمریکا و منافعش بود هیچ گاه به این مسئله به طور جدی پرداخته نشده است و در مبارزه جهانی علیه تروریسم ، علیرغم این که نام سازمان مجاهدین خلق در لیست تروریستی است ، اما عملاً رفتاری با آنها در پیش گرفته شده که برای آنها حاشیه امنی ایجاد کرده اند.

به آنها در اروپا و آمریکا اجازه فعالیت در میان مقامات پارلمانی و رسانه های مختلف داده اند ، حتی در همین شورای حقوق بشر هم که نهادی بین المللی برای رسیدگی به وضعیت حقوق بشر است بعضی از افرادشان که اسم آنها جزو افراد تحت تعقیب پلیس بین المللی است حضور دارند .

متأسفانه وضع سیاست ها این گونه است و در این میان افراد متفکر و نیز اصحاب رسانه بی طرف که بدون ملاحظات سیاسی مطالب و واقعیات را منعکس می کنند می توانند در این زمینه ها روشنگری نمایند .

البته سازمان مجاهدین خلق تحت عناوین مختلفی در گوشه و کنار اروپا و آمریکا حضور دارند و من به بعضی مسئولین اروپایی گوشزد کردم که سوابق این گروه و نوع عملکردش نظیر آنچه در چند سال پیش در حادثه خود سوزی افراد سازمان اتفاق افتاد ، می تواند خطرات زیادی را متوجه مردم و شهروندان اروپایی کند و هر اقدامی نسبت به جامعه اروپا از طرف آنها محتمل است .

مسئولین کمیساریای عالی پناهندگان و صلیب سرخ جهانی اعلام کردند که پادگان اشرف که محل استقرار این گروهک است از دید ما وضعیتی جنگی دارد و آنها به جنگ و شیوه نظامی هنوز پایبند هستند و حضورشان در منطقه و اروپا برای مردم هر دو نقطه می تواند دردسر ساز باشد .

اطلاع رسانی و آگاهی بخشیدن به مردم از نوع عملکرد و خطرات حضور آنها در مناطق با اصحاب رسانه است که فارغ از مسائل و پیچ و خم های سیاسی مسائل را مورد بررسی و تحقیق و روشنگری قرار می دهند .

ما در ایران کانونی جهت تحقیق و بررسی زوایای جنایات تروریستی این گروه تأسیس کردیم ، همه ما از بازماندگان درجه یک حادثه دیدگان تروریسم هستیم ، در طول بررسی ها و کارهایی که انجام داده ایم به مسائل و جنایات بی شماری پی برده ایم ، این سازمان برای رسیدن به اغراض جاه طلبانه خود هیچ حد و مرزی نمی شناسد ، هر عمل غیر انسانی را مشروع می داند ، آنها برای مطرح کردن خود به هر جنایتی دست می زنند .

در سوابق آنها کشتن شهروندان آمریکایی نیز وجود دارد و همان طور که اشاره کردیم آتش زدن افرادشان در میان مردم شهر پاریس در جایی که زن و مرد و پیر و کودک در حال تردد هستند ، جزئی از اعمال جنایتکارانه آنها است .

ما امیدواریم از حمایت ها و یاری رسانه های بی طرف و وجدان های بیداری که دغدغه واقعی بشر دوستانه دارند بهره مند شویم .

اسناد و مدارکی که در مورد جنایت های این گروه و در مورد مقتولین حوادث تروریستی در ایران جهت انعکاس و انتقال به مردم کشورتان و دنیا در اختیار شما قرار دادیم ،در دیدارهایی که با بعضی افراد شورای حقوق بشر چه دولتی و چه NGO های مرتبط با نوع کار ما به آنها داده شد و از سوی آنها مورد استقبال قرار گرفت و خواستار ادامه همکاری با ما شدند .

در پایان و پس از شنیدن سخنان آقای هاشمی نژاد ، آقای بوریس انگلسون تأکید کرد:

من مطالبی که گفته شد و اسنادی که در اختیارم قرار گرفت را با رسانه ها دیگر در میان می گذارم و مطمئن باشید در هر جا که باشم جنایات این سازمان را تبیین خواهم کرد و امیدوارم ارتباط مان مستمر باشد و در جریان فعالیت های آتی شما قرار گیرم .


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31