ديدار دانشجويان دانشگاه اصفهان با دبيرکل کانون هابيليان

Daneshjou Esfahan06

دبير کل کانون هابيليان با حضور در جمع دانشجويان دانشگاه اصفهان ضمن تشريح جنايات‌ و اعمال تروريستي منافقين از بدو تاسيس تاکنون، به پرسش‌هاي دانشجويان در ابعاد مختلف پاسخ گفت و به تشريح نقش اين گروه تروريستي و جنايات آنها در عراق و ايران پرداخت.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) محمد جواد هاشمي نژاد در ديدار با دانشجويان دانشگاه اصفهان و در حاشيه دوره آموزشي «اَين عمّار» ضمن اشاره به لطماتي که مردم ايران از اين گروه خورده‌اند ابراز داشت: از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي کشور ما بيش از 16 هزار و 400 نفر از فرزندان خود را در عمليات‌هاي تروريستي گروه‌هاي ضد انقلاب و تروريست از دست داده که بيش از 12 هزار نفر از اين تعداد توسط منافقين ترور شده‌اند.

وي شناخت نفاق در دوره حاضر را يکي از راهکارهاي اولیه و بسیارمهم در تقابل و مبارزه با عناصر منافق اعلام کرد و ادامه داد: امام يکي از کساني بود که رفتار گروه‌هاي نفاق را از همان آغاز نهضت انقلاب اسلامي در سال 1342 به خوبي بازشناسي کرد و علي رغم اينکه معتقد بودند بايد حکومت تغيير کند، اما با برخورد قهر آميز و مسلحانه آنها نيز مخالف بودند.

Daneshjou Esfahan05

نفوذ؛ استراتژي منافقين در اوايل انقلاب

وي ادامه داد: برخوردهاي مسلحانه مجاهدین خلق باعث به زندان افتادن عده‌اي از افراد اين گروه شد و در بيرون از زندان نيز مذهبي‌هاي اين گروه توسط مارکسيست‌هاي گروه ترور شدند.

وي در ادامه به رويدادهاي پس از انقلاب اشاره کرد و افزود: پس از پيروزي انقلاب اسلامي اين گروه تلاش کردند تا در ادارات و سازمان‌هاي مختلف نفوذ کرده و زمام و کنترل بسياري از امور را علي رغم مخالفت امام به دست بگيرند و با همين روش توانستند در عرض يک سال و نيم،‌ اولين رييس جمهور ايران را با خود همراه کنند و پس از دوران طرد شدن از جانب امام و ملت،‌ وي را در فرار از ايران با خودهمراه کنند.

Daneshjou Esfahan03

آقای هاشمي‌نژاد به خط نفوذ منافقين در ابتداي پيروزي انقلاب اشاره کرد و گفت: بسياري از شهداي بزرگ ما از جمله شهيدان بهشتي، رجايي،‌ باهنر و بسياري از ائمه جمعه کشور بر اثر نفوذ منافقين در سازمان‌ها و ادارات به شهادت رسيدند ضمن اينکه توانستند با همين شيوه در شخصيت‌هايي مانند آيت الله منتظري که قائم مقام رهبري بود نفوذ کردند.


حرکت منافقين با چراغ خاموش

دبير کل خانواده شهداي ترور کشور در ادامه، انزجار عمومي مردم از منافقين را امري طبيعي دانست و تصريح کرد: زماني که خط منافقين در ايران با شکست مواجه شد، با حمايت‌ دولت‌هاي غربي و آمريکا، ترور و ايجاد آشوب و ناامني به عنوان استراتژي اول منافقين درآمد، تا جايي که در 30 خرداد عملا به روي مردم آتش گشودند و تعداد زيادي از مردم را شهيد يا مجروح ومضروب ساختند.

وي گفت: نفرت مردم از اين فرقه تا جايي است که براي عضو گيري يا پذيرش همکار از داخل کشور براي فعاليت‌هاي خرابکارانه و جاسوسي، بدون آنکه نام و نشاني از خود ذکر کنند اقدام به جذب افراد غافل و ناآشنا مي‌کنند و ترجيح مي‌دهند با چراغ خاموش حرکت کنند.

هاشمي نژاد از احمد باطبي ياد کرد و خاطر نشان ساخت:‌ زماني که او از ايران گريخت مورد حمايت آمريکا بود اما زماني که با منافقين ارتباط برقرار کرد، آمريکايي‌ها او را دستگيرکردند و اين نشانه بارزي است که منافقين تلاش مي‌کنند هر جا که مي‌روند يا در هر خرابکاري که در دستور کار دارند، نشاني از خود به جاي نگذارند.

Daneshjou Esfahan02

خيانت‌؛ تنها کارنامه پربار منافقين

آقای محمد جواد هاشمي نژاد سپس خطاب به دانشجويان اصفهاني از خيانت‌هاي منافقين در طول دوران جنگ گفت و بيان داشت: از سال 1364 منافقين به طور رسمي نيروي صدام شده بودند و در برآورده کردن خواسته‌هاي صدام شامل جاسوسي‌هاي گسترده نظامي و به شهادت رساندن رزمندگان کشورمان نقش عمده‌اي ايفا نمودند ضمن اينکه پس از دوران جنگ و در دوران حاضر نيز با جاسوسي‌ هسته‌اي براي آمريکا و اسرائيل،‌ نقش خيانت بار خود را به خوبي ايفا نمودند.

Daneshjou Esfahan04

ضرورت شناخت هدف‌هاي امروز منافقين

دبير کل کانون هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) ادامه داد: مردم ما در همه ميدان‌هاي بزرگ با شعار الله اکبر و هدايت روحانيت به مقصود خود رسيده‌اند و با همين روش نيز دشمنان خود را شکست داده‌اند که در اين ميان منافقين نيز يکي از دشمنان اصلي مردم ايران هستند بنابراين شناخت روش‌ها و هدف‌هاي اين فرقه اولين راه براي مقابله با اهداف پليد اين فرقه است و شما به جاي آنکه در ماجرايي دنبال پرچم و نشان منافقين باشيد، مي‌توانيد با شناخت ماهيت و اهداف اين فرقه رد و نشانه حضور آنها را به خوبي شناسايي کنيد.



فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31