منافقین فقط توهم تشکیل حکومت را داشتند

Negah2.0بن بست های امروز منافقین در عراق و غرب، حمایت های آشکار و پنهان دولتمردان غربی و آمریکایی از این فرقه و فضای سیاسی ابتدای دهه 60 از جمله دیگر مواردی بود که در گفتگوی زنده تلویزیونی نگاه دو با دبیرکل بنیاد هابیلیان مطرح شد.

***

مجری: ما مهمان تلفنی هم داریم. سلام عرض می کنم خدمت آقای شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان.

شریعتمداری: سلام علیکم و رحمة الله. من در خدمت شما هستم.

مجری: جناب شریعتمداری شما فضای سیاسی سال 60 را چطور می بینید. سالی که در آن ترورهای بسیاری را شاهد بودیم.

شریعتمداری: اگر اجازه بدهید می خواهم به این نکته اشاره کنم که منافقین دو برنامه جداگانه داشتند؛ یکی انتخاب مسئولان برای ترور که این انتخاب بعدها هم معلوم شد به عهده خودشان نبوده و در این زمینه فقط عامل بودند، یعنی ترور آیت الله شهید بهشتی، انفجار در نخست وزیری، ترور افرادی مثل شهید هاشمی نژاد یا ترور شهدای محراب. اینها کسانی بودند که منافقین در این زمینه دستورالعمل را اجرا می کردند یعنی خودشان انتخاب نمی کردند. بخش دیگری از عملیاتشان به تعبیر خودشان «آتش به اختیار» بود. یعنی اینکه هرکسی که در خیابان ها یا در هر کجا می بینید که ظاهرش نشان می دهد از نیروهای طرفدار نظام است حق دارید که ترورش کنید. بنابراین منافقین را به عنوان یک گروهی که خودش تصمیم می گرفت نمی شود ارزیابی کرد. در ظاهر عامل انفجار در ریاست جمهوری و شهادت شهید باهنر و شهید رجایی شخصی به نام کشمیری است و عامل انفجار در حزب جمهوری اسلامی و شهدای همانند شهید بهشتی و 72 تن دیگر، کلاهی است اما هیچ کدام از اینها را شما بعداً در لیست منافقین نمی بینید. یعنی اینها بعد از انجام به بیرون می روند و شواهدی است که اینها در حقیقت به نوعی عامل و مأمور انتقال نظر بودند که شواهد هم همین را نشان می دهد. خود رجوی هم از قبل همین سیستم خبر رسانی را داشت اما وی تنها بازمانده مرکزیت سازمان منافقین بود که اعدام نشد. آن موقع در زندان سیاسی هم این بحث مطرح بود که چطور تو یکی اعدام نشدی و وی در پاسخ می گفت بله بعضی از گروه ها و احزاب چپ فرانسوی مانع اعدام من شدند. ضمن اینکه بعدها یکی از چهره های فرانسوی هم اعتراف کرد و گفت من مانع اعدامش شدم و آن هم بعد از گزارشی که کاظم رجوی داد. کاظم رجوی برادر مسعود رجوی که از همان موقع در سوئیس بود در پاریس بود و اسنادش موجود است که از عوامل CIA است. ماجرا را باید از این زاویه نگاه کرد. اما همان طور که جناب هاشمی نژاد هم اشاره کردند مردم بودند که این جریان را از وسط خیابان ها جارو کردند. مردم هم ایستادگیشان، مقاومتشان، حضورشان در تشییع شهدا، اطلاعاتی که به مراکز اطلاعاتی می دادند خوب و در حقیقت همه اینها باعث شد که آنها جمع شوند. اگر اجازه بدهید به یک نکته ای اشاره کنم که مغفول مانده بود و امروزه هم از نگاه دشمنان ما تا حدودی مغفول است. ببینید اقداماتی مثل عملیات ترور یا کودتا در نظام هایی مؤثر است که کانون قدرت در یک نقطه متمرکز است. ولی در جمهوری اسلامی که من معتقدم تنها نظام اسلامی دنیا است، مسئولان، نمایندگان قدرت هستند و قدرت اصلی در اختیار مردم است که تحت رهبری ولی امر مسلمین قرار دارد، بنابراین همان طور که شما شاهد بودید وقتی به این کانون حمله می شود ممکن است افرادی بزرگی را از دست بدهیم اما به قول شهید آوینی اینها در حقیقت به دست می آیند. به عبارت دیگری ساختار نظام بهم نمی ریزد. ببینید در فاصله ای نزدیک به 2 ماه، رئیس جمهور، نخست وزیر، چندین وزیر، رئیس دیوان عالی کشور، ده ها نماینده مجلس و تعداد زیادی از مسئولین ترور می شوند و به شهادت می رسند. کمترین اینها کافی است که یک حکومت قدرتمند را ساقط کنند. ببینید چنین اتفاقی نمی افتد و این از همان ویژگی های خاص مردم سالاری دینی است که به قول مقام معظم رهبری چندی پیش فرمودند این برگرفته از دموکراسی و معنی متداولش نیست بلکه یک نوع خاص است که در ایران اسلامی برگرفته از مبانی است و مردم نظام را برخاسته از باورهای درونی خودشان می بینند.

مجری: تلاقی اقداماتی که منافقین انجام می دادند در داخل کشور با جنگ تحمیلی را چطور می بینید. اقدامات منافقین چقدر توانست مؤثر واقع شود و آنها توانستند به اهدافشان برسند؟

شریعتمداری: ببینید وقتی یک گروه تروریتی دست به ترور می زند و بعد از کشور فرار می کند نشانه این است که حرکتش با شکست رو به رو شده است. همان موقع یک گزارشی توسط یکی دیگر از گروه های ضد انقلاب به نام پیکار منتشر شد که این گزارش را اتحادیه کمونیست ها هم به عنوان یک گزارش مطرح کرده بودند. در آنجا سازمان منافقین اعتراف می کند اشتباه این بود که موج بزرگی را که فقط با اشاره رهبری امام بر می خواست را اصلا ندیدند. این موج را شما ببینید. بعد از اینکه اینها از ایران فرار می کنند فرانسه می روند و بعد از فرانسه به عراق می روند این نشان دهنده جنگ تمام عیار بر علیه تمام مردم ایران است، یعنی به بیان دیگر این نشان می دهد که منافقین به این نتیجه رسیده اند که جز به عنوان ابواب جمعی ارتش عراق هیچ جایگاهی ندارند، یعنی گروه سیاسی نیستند. دقت بفرمایید یک وقت می گوییم گروه سیاسی اند، یک موقع می گوییم گروه تروریستی اند. یعنی یک گروه تروریستی هستند که فقط آتش به اختیاراند. در یکی از شماره های نشریه مجاهد وقتی در داخل کشور منتشر می شد، مطلب خاصی منتشر شد؛ صدام در یکی از سخنرانی هایش درزمانی که هنوز تازه جنگ آغاز شده بود، از منافقین تعریف کرد و این مسأله تیتر اول نشریه منافقین شد. ظاهران تیتر بر علیه صدام بود و آنها مدعی بودند صدام اگر اهل آزادی و دموکراسی است باید به گروه های مخالفی که در عراق هستند آزادی بدهد اما بر خلاف آن دست به ترور می زند اما بعد از مدتی منافقین در چرخشی آشکار، به عراق رفتند. بنابراین اینکه منافقین در پی تشکیل حکومت بودند یک توهم محض است و اصلاً منافقین در این قد و قواره نبودند و خودشان هم این را می دانند. آنها صرفاً یک مأموریتی داشتند و مأموریتشان را انجام دادند و بعد هم واقعاً با توده های عظیم مردم رو به رو شدند و شکست شان امروزه مشخص است و شما هم با اخباری که منتشر نمودید، به انواع خیانت هایی این فرقه در زمان حضور در عراق اشاره کرده اید.

مجری: آیا شما هم کدهای دیگری از سر سپردگی منافقین را مد نظر داید که برای بینندگان بیان بفرمایید و به امروز منافقین هم یک اشاره بفرمایید که الان در چه وضعیتی هستند؟

شریعتمداری: منافقین بعد از اینکه از ایران به فرانسه رفتند، زمانی که با آنها مسئولان دولت فرانسه برای تحویل این افراد تماس گرفته و اعلام شد این افراد تروریست در کشور ما دست به ترور زدند، پاسخ صریح آنها این بود که در مورد بعضی از گروه ها حرفی نداریم اما در مورد منافقین و در مورد رجوی و بنی صدر می گفتند این مسأله در اختیار ما نیستند و آمریکایی ها باید اجازه بدهند و این گروه همانی بود که زمانی افتخار می کرد که یکی از ژنرال های آمریکایی را در داخل کشور ترور کردند. اما وضعیت امروزشان وضعیت بسیار فلاکت بار است و بعد از اینکه عراق به دست نیروهای اسلام گرا افتاد، طبعاً اردوگاه اشرف هم قرار شد تعطیل شود، مخصوصاً که اینها در دوران صدام دستشان به خون بسیاری از مردم عراق چه شیعیان و چه کردها آلوده است، بنابراین در عراق هم نمی توانند حضور داشته باشند. در این فاصله از اردوگاه هم بیرون نمی آمدند، به خاطر اینکه اگر در بین مردم آفتابی می شدند حتماً با آنها برخوردهای خیلی سختی می شد، چون مردم عراق کینه عجیبی از اینها داشته و دارند. الان هم هیچ کشوری آنها را قبول نمی کند. جالب است که آمریکا این گروه را در لیست تروریستی قرار داده و اخیراً قرار شده از این لیست درآورد اما در عین حال دولتمردان آمریکایی حاضر نیستند به آنها جایی در این کشور بدهند و قرار شد در اختیار اسرائیلی ها قرار بگیرند که این نشانه آخرین نفس ها است.

مجری: از شما ممنونم. جناب هاشمی نژاد سازمان های حقوق بشری در مقابل لیست 17 هزار شهید ترور ما چه کرده اند؟

هاشمی نژاد: در مورد سازمان منافقین چندین گزارش تهیه شده است. بخشی از آن گزارش ها را خود آمریکایی ها تهیه کردند بخشی از این گزارش ها را سالانه وزارت خارجه آمریکا تهیه می کند وقتی که لیست گذاری های سالیانه را بررسی می کنند و مجدداً می خواهند اینها را به روز رسانی کنند، وضعیت سازمان منافقین را هم بررسی می کنند. سازمان دیده بان حقوق بشر در مورد اینها گزارش تهیه کرده، سیستم امنیتی آلمان چند سال پیش گزارش تهیه کرده بود همه اینها اذعان دارند که سازمان منافقین جنایات و ترورهای فراوانی انجام داده است. جالب است که در تمام این گزارش ها فصل مشترکی به نام تروریست و جنایتکار بودن منافقین وجود دارد. در تمام این گزارش ها حتی گزارش هایی که همین چند سال پیش به سفارت پنتاگون و توسط مؤسسه رند در آمریکا تهیه شده بود نیز این نکته مورد تأکید قرار گرفته است. در این گزارش آمده است که منافقین هزاران هزار از مردم بی گناه ایران را به شهادت رساندند و به شدت مورد نفرت مردم ایران هستند، ضمن اینکه هنوز وضعیت تروریستی شان به قوت خود باقی است و هنوز در وضعیتی هستند که در هر جامعه ای که باشند برای آن جامعه خطر ایجاد می کنند. اما طبق صحبت جناب شریعتمداری، تناقض دوگانه در رفتار آمریکایی ها و غربی ها را که در مورد منافقین می بیینیم و کاملاً مشخص است با وجود چنین گزارشاتی، منافقین همچنان مورد حمایت آمریکایی ها هستند.

مجری: چرا مورد حمایت اند؟

هاشمی نژاد: سازمان منافقین در سال 1997 در لیست گروه های تروریستی آمریکا قرار گرفت اما همزمان وابستگان به این سازمان در شبکه های تلویزیونی آمریکا به عنوان مهمان و کارشناس صحبت می کردند. آنها در کنگره رفت و آمد می کردند. بعضی افراد کنگره را با پول خریده و با خود همراه می کنند. اخیراً هم بر طبق گزارش وزارت خزانه داری آمریکا، به صراحت اعلام شده بسیاری از سیاست مداران کشور آمریکا از این فرقه پول گرفته و برای این گروهک سخنرانی کردند اما هیچ برخوردی با این سازمان انجام نمی شود. اتحادیه اروپا در سال 2003 اینها را به لیست گروه های تروریستی خود منتقل کرد اما آنها از همان زمان در همه کشورهای اروپایی با برخی مقامات اروپایی آزادانه رفت و آمد می کنند و این نشان می دهد که غرب و آمریکایی ها با وارد کردن این فرقه به لیست تروریستی تلاش کردند خود را از اتهام حمایت از تروریسم مبرا کنند اما از ماهیت اینها و از وجود امتیازهای مالی این گروهک برای چهره های سیاسی خود استفاده کنند. البته در پس این موضوع بحث دیگری هم وجود دارد که جناب آقای شریعتمداری به آن اشاره فرمودند و آن هم این است که هیچ کشوری اینها را نپذیرفته است. ابزارهای کشورهای غربی و آمریکا در مقابله با انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بسیار محدود است. یکی از سیاست مداران آمریکایی همان زمان که منافقین به عراق رفتند به صراحت گفت ما از منافقین حمایت می کنیم و در مواردی که می خواهیم دست به اعمال کثیف بزنیم که خودمان رویمان نمی شود انجام دهیم، از وجود این سازمان استفاده می کنیم، پس این تعاریف نشان می دهد همان طور که جناب شریعتمداری فرمودند، این سازمان اساساً مزدور و ابزار دست است؛ یک روز به دست صدام است، یک روز در فرانسه ترورها را مدیریت و در ایران اجرا می کند، در جنگ مزدور صدام می شوند، وقتی آمریکایی ها وارد عراق می شوند تا صدام را سرنگون کنند بلافاصله مزدور آمریکایی ها می شوند و روزی که اسرائیلی ها کمک لازم دارند به این رژیم خدمات مزدوری می دهند. آلمان و فرانسه دو گزارش از اینها تهیه کردند در مورد تخلفات اجتماعی این فرقه در این دو کشور. همین حالا سازمان منافقین در کشور فرانسه از سال 2003 در مورد اقدامات جنایتکارانه و خودسوزی، پرونده دارد، اینها موارد متعدد تخلفات پول شویی دارند، منافقین به نام افرادی که اصلاً وجود ندارند هنوز دارند حق بیمه می گیرند و همه اینها در پرونده های منافقین در اروپا ثبت شده است اما یک نفر در این موارد بازداشت نمی شود و این نشان می دهد در پس این جریان یک حمایت زنجیره ای در بین کشورهای غربی و آمریکا وجود دارد که از این ابزار می خواهند علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.

مجری: و همواره مورد حمایت رسانه های غربی و خواست رسانه های ضد انقلاب هم هستند.

هاشمی نژاد: کاملاً. مثلاً شبکه فاکس نیوز از فرد مشخص سازمان منافقین همواره به عنوان تحلیل گر سیاسی استفاده می کند اما دست خط همین به اصطلاح تحلیلگر وجود دارد که برای انجام خودسوزی اعلام آمادگی کرده است و این مسأله قطعاً چیزی نیست که از چشم سیستم های امنیتی آمریکا دور بماند. اما چرا در کشورهای خودشان اینها را نمی پذیرند، دلیلش کاملاً واضح است. اروپایی ها و آمریکایی ها بیش از همه می دانند خطر وجود این سازمان برای جوامع شان چقدر زیاد است، لذا می خواهند این تروریسم را در منطقه تزریق کنند تا بتوانند از ابزار منافقین به عنوان فشار بر دولت عراق و ایران استفاده کرده و هم زمان جامعه خودشان را از خطر مصون کنند.

مجری: مهمان تلفنی دیگری داریم. آقای گرمابدری کارشناس مسائل سیاسی. سلام آقای گرمابدری.

گرمابدری: سلام علیکم و رحمة الله. در خدمت شما هستم.

مجری: تاریخ مصرف گروهک منافقین تمام شده است اما به نظر شما چرا نهادها و رسانه های غرب و ضد انقلاب غربی برای رسیدن به اهدافشان از این گروهک استفاده می کنند؟

گرمابدری: اوج تاریخ سازمان را باید در آدم کشی، ترور و خیانت به ملت، مملکت و انقلاب دید اما آنها دوران اصلی جولان خودش را با فروپاشی و سقوط حکومت صدام پشت سر گذاشته و الان در وضعیت بسیار ذلیلی قرار گرفته اند و حاضرند به اعمال بسیار پست تر از آنچه که در زمان صدام تن داده بود، تن دهد. این نقطه ضعفی برای غربی ها که از منافقین استفاده می کنند اما به واسطه اینکه در این مدت در کشور ما درباره اینها اطلاع رسانی خیلی خوبی شده و منافقین در نزد ملت ما کاملاً رسوا هستند، با وجود طمعی که دشمنان ما به منافقین دارند، آنها در داخل با محدودیت های بسیار زیادی مواجه شدند و حالا حتی می توان گفت منافقین در مقام مزدور، جاسوس و خائن هم دیگر همانند گذشته کارایی قابل توجهی برای دشمنان ایران ندارند و می بینید غربی ها هم مثل گذشته از اینها دفاع و حمایت نکرده و برایشان فرصت ایجاد نمی کنند و نشانه آشکار آن هم عدم حمایت غربی ها از منافقین در جریان اخراج از پادگان اشرف است. اگر اینها مجموعه کارآمدی بودند و هنوز می توانستند خدمات خیانت آمیزشان به غربی ها را ادامه بدهند، یقیناً مشکل اینها بسیار قبل از رسیدن به این مرحله حل شده بود.

مجری: آیا می توان موضوع استرداد را هم می توانیم پیگیری کنیم؟

هاشمی نژاد: طبیعتاً بخشی از این بحث بر می گردد به استرداد کسانی که دستشان به خون ملت ایران آغشته است. از این سری پرونده ها هم در ایران وجود دارد و هم در عراق که البته دولت عراق پرونده های بیشتری دارد.

مجری: آیا شما هم به وسیله بنیاد هابیلیان کاری در این زمینه انجام داده اید؟

هاشمی نژاد: خانواده های شهدا منبع اصلی پرونده ها هستند. در این زمینه همکاری بسیار زیادی با قوه داشته ایم.

مجری: در مورد شهید هاشمی نژاد هم اگر خاطره یا صحبتی دارید بفرمایید.

هاشمی نژاد: شهید هاشمی نژاد همانند مرحوم شهید مطهری جزء اولین بنیان گذاران تقابل با انحرافات فکری بود که در دهه های قبل از پیروزی انقلاب این بنیان را پایه گذاری کردند و کتب متعددی هم در این خصوص نوشتند و جزء اولین پرچم داران مبارزه با انحرافات فکری بودند و تا زنده بودند این مسیر را ادامه دادند و در حقیقت، شهید راه تقابل با التقاط، انحراف و کج روی هایی بودند که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بعضی تلاش داشتند به وجود بیاورند و نوک حمله دشمن هم واقع شدند و یکی از اولین کسانی بودند که مورد هدف کینه دشمن قرار گرفتند.

مجری: چطور به شهادت رسیدند؟

هاشمی نژاد: شهید هاشمی نژاد و 4 شهید محراب ما، 5 نفر کسانی هستند که به شیوه انتحاری که در حقیقت مبدع این شیوه هم سازمان منافقین بود به شهادت رسیدند و فردی که اجیر کرده بودند برای این قضیه با بستن بمب به خودش، هم خودش به درک واصل شد و هم شهید هاشمی نژاد را به شهادت رساند، ضمن اینکه سرکردگان منافقین این عملیات فجیع و جنایت بزرگ را به عهده گرفته بودند.

مجری: شما آن موقع چند سالتان بود؟

هاشمی نژاد: من 16 سالم بود.

مجری: خیلی ممنونم جناب هاشمی نژاد از شما.


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

مطالب پربازدید بخش گفتگو

رئیس بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی

ماهیت فرقه منافقین با اسلام در تضاد است

علی بابایی کارنامه نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی

منافقین باید تاوان جنایات خود را به اندازه شأن ملت ایران پرداخت کنند

محمدتقی نقدعلی، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:

دادگاه گروهک تروریستی منافقین مستند و مستدل است

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان