فرقه منافقین و آزمون پیش ِ رو اتحادیه اروپا

Sazman Us Israel

قاعده بازی منافقین در مورد خروج از لیست های تروریستی انگلستان و اتحادیه اروپا سپردن تعهدهای فراوان برای عدم انجام فعالیت های تروریستی و آشوب گرایانه بوده است .

با روشن شدن نقش آشکار منافقین در آشوب های اخیر در کشورمان چند اصل پیش رو است:

الف – دولت عراق بر تصمیم خود مبنی بر اخراج منافقین از این کشور استوار تر خواهد شد زیرا رویه منافقین برای دخالت در امور داخلی کشورمان و ایجاد آشوب و بلوا، به خوبی دولت عراق را مجاب کرد که حضور منافقین بر خلاف قانون اساسی این کشور، محملی شده است برای دخالت در امور داخلی عراق. علاوه بر این دولت عراق با کمی کاوش می تواند رد پای منافقین در همراهی با بسیاری از گروه های تروریستی را بیش از گذشته به دست آورد.

همچنین با اثبات دخالت گسترده منافقین در حوادث تروریستی کشورمان حجت برای دولت عراق جهت عملی کردن تصمیم خود تمام شده است و مقامات عراقی باید برای پرهیز از خشونت بیشتر برعلیه مردم کشورشان، درخواست بیش از 18 میلیون عراقی را ترتیب اثر بخشند.

ب – اتحادیه اروپا اگر چه در ظاهر منافقین را از لیست تروریستی خود خارج کرده است اما هنوز علی رغم تمام تعهدات ظاهری منافقین،مردم اروپا خود را ملزم به پذیرش منافقین نمی دانند. بازی سیاسیی که اتحادیه اروپا با خارج کردن منافقین از لیست تروریستی آغاز کرده است به هیچ عنوان مورد پذیرش مردم اروپا قرار نگرفته است و این واقعیتی است که هم اعضاء اتحادیه اروپا و هم خود منافقین به خوبی از آن آگاه هستند و حتی برخی از چهره های مستقل اروپایی نیز با اشاره به سوابق جنایتکارانه منافقین از آن یاد کرده و مخالفت خود را با این رویه اتحادیه اعلام کرده اند: " شواهد متعددي وجود دارد كه اين فرقه جنايتكار تحت آموزش و فرمان صدام بوده و جنايت هاي فراواني را به دستور وي انجام مي داد. هنگامي كه ارتش عراق از اجراي دستورات صدام براي سركوب و كشتار مردم عراق سر باز مي زد، اين گروهك تروريستي انجام اين جنايات را براي خوش خدمتي به صدام عهده دار مي شد." (1)

آشکار شدن دخالت های منافقین در اقدامات تروریستی اخیر در ایران – به قرار و شهادت رسانه های متعدد خارجی – درصورتی که باز هم با سکوت معنا دار اتحادیه اروپا همراه باشد می تواند باعث خدشه دار شدن بیش از پیش اعتبار این اتحادیه در برخورد با پدیده رو به گسترش تروریسم شود. اروپایی ها با این بهانه که منافقین دست از اعمال تروریستی خود برداشته اند اقدام به خروج آنها از لیست تروریستی کردند و این فرقه جنایتکار همانند مجرمان خطرناک، تنها با سپردن تعهد مبنی بر عدم تکرار رفتارهای گذشته بود که از این لیست خارج شد.

علم روانشناسی ثابت کرده است که تنها دو درصد از مجرمان خطرناک بالاخره می توانند دست از خلاف های گذشته خود بر دارند و به راه راست زندگی باز گردند و این سازمان تروریستی مسلما در میان 98 درصد قبلی قرار دارد.

اتحادیه اروپا باید بداند زمانی که منافقین را از لیست تروریستی خود خارج کرد، بسیاری از جرم های این فرقه همچنان در سیکل انجام قرار داشت و اين مساله برخورد كاملا دوگانه و گزينشي با موضوع تروريسم را نشان مي داد. براي اتحاديه اروپا كه در راستاي سياست تروريسم خوب و تروريسم بد، حركت مي كند، علاوه بر جناياتي كه منافقين در ايران و عراق انجام داده اند كاملا واضح و روشن بود كه اين گروهك فرقه گرا، جزئي از تروريسم هستند و دست شان به خون 12 هزار ايراني آغشته است. آنها در غرب به ويژه در سال هاي اخير جنايات فراوان و اعمال غيرقانوني مرتكب شده اند و پرونده هاي بسيار سنگيني درخصوص پولشويي در نهادهاي امنيتي اتحاديه اروپا دارند به گونه اي كه هرگاه طرف ايراني در هر سطحي درباره تروريسم صحبت مي كرد، شاهد آن بوده ايم كه ميزان اسنادي كه در اروپا عليه منافقين و فعاليت هاي تروريستي آنها وجود دارد، كمتر از ميزان اسناد و مدارك داخل ايران نيست . با این حال اگر ادعای اتحادیه اروپا مبنی بر خروج منافقین از رویه تروریستی،بزرگ ترین دلیل برای حذف نام این گروهک از لیست تروریستی بوده باشد، امروز این حجت بر اتحادیه اروپا نیز تمام شده است و سنجش عیار شعارها و ادعاهای اتحادیه اروپا با بازگرداندن و یا عدم بازگشت منافقین به لیست تروریستی این اتحادیه به خوبی آشکار می شود.

ج – دولت انگستان در مورد حوادث و آشوب های اخیر در ایران ثابت کرد که علی رغم ضعف شدید در قدرت و عدم برابری با ابرقدرت هایی همانند آمریکا، با حمایت از آشوب های اخیر درایران، مایل است همچنان استعمار کهن را به نوعی زنده نگاه دارد و با حمایت مالی و پشتیبانی از آشوب گران جایگاه خود را به عنوان یک اتوریته تاثیر گذار در روند داخلی کشورها، به جامعه بین الملل اثبات کند. البته هوشیاری ملت و فرمایشات مقام معظم رهبری، خیلی زود چشم فتنه را کور کرد اما مساله اخیر نشان داد انتظار همراهی و صداقت انگلستان با ایران و مردم ایران و بازگرداندن منافقین به لیست تروریستی این کشور همان قدر بعید است که از گروه جنایتکار منافقین انتظار زیستن با الگوهای انسانی و ضد تروریستی و فرقه ای را داشته باشیم .

برای آشوب های اخیر و حمایت انگلستان از منافقین نمی توان انتظاری بیش از این نیز داشت چه برسد به اینکه از این دولت انتظار داشته باشیم که منافقین را از لیست تروریستی خود خارج کند. بر خلاف تشتت آرایی که در اتحادیه اروپا و کشورهای اروپایی در مورد بازگشت یا عدم بازگشت منافقین به لیست تروریستی اتحادیه وجود دارد، دولت و مقامات انگلستان نه به دلیل اعتقاد قلبی به منافقین بلکه به دلیل دشمنی ذاتی خود با ملت ایران همچنان اصرار بر ادامه اشتباهات خود در این مورد دارند .

تجربه های اخیر برای ملت ایران تجربیات ارزشمندی بود . تجربیاتی که از رهگذر آن برای ملت ایران آشکار شد دشمنان قسم خورده این سرزمین از هیچ تلاشی برای نابودی این نظام فرو گذار نخواهد کرد.

 

پی نوشت:

(1) - نامه بارونس اما نیکلسون به هفته نامه اکونومیست

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31