غائله چهاردهم اسفند۱۳۵۹(55)

Bani  Sadrدر پی انتشار نوار آیت ، روزنامه انقلاب اسلامی اقدام به چاپ پیاده شده نوار دوم کرد و اعلام نمود که نوار دوم قبل از نوار اول پر شده است ، متن پیاده شده نوار دوم که در انقلاب اسلامی مورخه 29 خرداد ماه 59 به چاپ رسیده به شرح زیر است :

" مخاطب : از امکانات تبریز هم باید بتوانیم استفاده کنیم ، چون امکاناتی نداریم ، اینجا مسئله ای که می ماند یکی در رابطه با صحبت هایی است که دو سه روز پیش بنی صدر کرد ، حالا من نمی دانم در رابطه با این میلیشایی بود که جمعه مجاهدین راه انداختند یا در چه رابطه ای بود ؟

آیت : که چی گفت ؟

مخاطب : که این که به اصطلاح ارتش خودتان می دانید متزلزل است ، ارتش هیچ به اصطلاح چیزی ندارد ، حرف شنوی توش نیست و متزلزل است ، یعنی هست . ولی در رابطه با مردم و جریاناتی که پیش می آید زیاد نمی تواند عمل کند . مسئله سپاه هم ، سپاه که کاملاً در رابطه با آقای خامنه ای و حزب و این برنامه بود .

بنی صدر دارد سعی می کند بکشد این را به طرف خودش جلب بکند و این که گفته بود به اصطلاح سپاه باید بی طرف بماند ، بی طرفی که بنی صدر گفته منظور این نیست که خوب طرفدار چریک های فدائی خلق که نبوده ، طرفدار مجاهدین که نبوده ، طرف نبوده ، طرفداری مشخص طرفدار حزب بوده ، طرفدار خط امام بوده ، این که این داره می کشه کنار و کمیته ها را هم که دارند حسابی منحلش می کنند .

تبریز کمیته ها خیلی می توانستند به بچه ها کمک کنند ، چنان چه هر مشکلی داشتند می رفتند آنجا به اصطلاح کمیته حل می کرد ، ولی اگر به کلانتری ارجاع می شد بچه ها را می انداختند کنار ، این بود که در رابطه با این مسائل کمیته ها دارد منحل می شود ، کمیته ها خیلی می توانست عمل کند .

حالا در رابطه با این مسئله از لحاظ نظامی ما چه کار بکنیم ؟ یعنی آیا به این اکتفا بکنیم که خوب یک سری به اصطلاح داره آموزش نظامی توی مساجد و روستا داده می شه و یا این که نه ؟ به اصطلاح می آییم آموزش هایی را که خودمان می دانیم گسترش می دهیم ، در چه رابطه باشد ؟

آیا مثلاً کار کردن با سلاح های سبک که عادی شده ، در رابطه با خرابکاری باشد ، در رابطه با سلاح های سنگین باشد ، چه کار بکنیم ؟ کدام جهت را بگیریم ، وقتی بنی صدر هم تلاش می کند که سپاه را طرف خودش بکشد .

آیت : سپاه قطعاً هیچ وقت جهت مشخصی به آن صورت که طرف بنی صدر باشد و یا طرف حزب باشد انتخاب نخواهد کرد ، ولی ... که حداکثر دستش باشد ولی خوب ... سپاه باندی درش خواهد داشت و سپاه خطرناک است که باند داشته باشد ، سپاه باید یک مجموعه باشد و یک واحد باشد که در جهت کل انقلاب حرکت بکند .

این که خودش جهت گیری کند که خطرناکه ، الان سپاه وضعش یک مقداری نابسامان هست ، یعنی در داخل سپاه یک مقدار تمرد یا انتقادهای بیجا الان موجود است ، یعنی انسجام قبلی را ندارد ، سپاه در هر حال سپاهه ولی منتهی ضعیف میشه ، سپاه با وضع بنی صدر و اوضاع و احوالی توش هست آن کارایی اولیه را قطعاً نخواهد داشت که بشه هم یک طرفه اش کرد و اینها امکان نداره .

مخاطب : به اصطلاح از این یک طرفه اینه که لااقل از جهت ما ببره .

آیت : نه ! حداقل این جهت کلی را سپاه نمی بره، حتی اطلاع دارم که مقاومت هایی کرده اند در مقابل بنی صدر خیلی شدید و خود ارتش هم یک مدتی داشت می رفت به طرف اصلاح شدن ، بنی صدر که آمد نه این که فکر هم بکنید که نقشه دقیقی دارد ، چون هم نقشه دقیقی نداره و آرزوها و امیال و خواسته های خاصی دارد .

ارتشو داره متزلزل می کند ، بدترش می کند و از تحت حیطه خودش و اصلاً انقلاب ارتش به طول کلی میاید بیرون با این وضعیتی که اون داره پیش میره از این لحاظ در آینده ... به هر صورت شماها هر چه می توانید یاد بگیرید و هر چه بتوانید توی ارتش بروید و یا توی سپاه .

مخاطب : می دانید مسئله اینجاست که ما نمی خواهیم که شناخته بشویم ، چون الان شناخته نیستیم الان نگاه کنید ما را توی دانشکده ای که می گوید اینها جنبشی هستند یکی می گوید درس خوان هستند حتی کلاس هم می رویم به عنوان یک پوششی است .

یکی می گوید مثلاً فلانند ، نمی خواهیم به اصطلاح همین جهاد سازندگی را ما می رفتیم ، ولی بالاخره با رفتن به آنجا یک سری فعالیت باید بکنیم ، مثلاً برویم جهاد واقعاً باید خانه بسازیم ، آن وقت می افتیم توی اون کار .

آیت : اصل آن است که اون تو دهنتون را باز نکنید بله مخالف هم نیستیم باید هم حمایت کرد ، این محدود کننده حمایت نیست ، این معنی حمایت نیست ، ببینید اصلاً جهت را عوض می کند ، چون هر که توی سپاهند که سوء نیت ندارند . معدودی ممکن است آلت دست قرار دهند و معدودی خیلی کمتر ممکن است مغرض باشند ، برای آن که مغرضین و آلت دست ها نتوانند تأثیر بگذارند گاه به گاه یک توضیحی ، یک بحثی سپاه را جهتش را مشخص می کند.

مجلس هم که باز بشود گفتم دست ما خیلی بازتر می شود ، احیاناً یعنی احیاناً که نه حتماً باید وسیله روزنامه عمل بشود و اگر بتوانیم چون آن روزنامه افراد را شکل بدهیم کار ما همین است ...

گفتم برنامه طولانی است ، ما باید برنامه طولانی داشته باشیم ، بله من حدسم این است که بنی صدر خیلی دوام نمی آره ، گرچه من تلاش می کنم که برای چهار سال آینده دوام بیاره ، لااقل یک مدتی ما وقت داشته باشیم برای این که خودمان را بهتر بشناسیم .(بسازیم)

مخاطب : باز من گفتم این مدت نباید این قدر باشد که نیروها از دستمان برود ، خیلی نباید طول بکشد .

آیت : بله ، خوب همین ، بازی ظریفی است باید دقت کرد که کجا ؟ یک وقت دیدی دو ماه دیگر باید چنان مقابلش بایستی که یعنی به طور کلی اگر بشود ، به نحوی کارکرد که کجدار و مریز باشد ، چون رویه اش خودش غلط است ، خودش زود داره خودش را به طرف نابودی می برد ، من خیلی اطلاعات زیادی به من می رسد که این کارهای ناجوری که کرده وضعش در حد علنی ها که بعضی هایش را روزنامه خبر دادند .

دیشب آقای گرمارودی مصاحبه کرد که بسیار ناجور بود و راجع به مجلس و راجع به رئیس جمهور معتقده که اینها باید آزاد بشوند از این حرف ها ... خوب و حتی تأثیر علنی اش این جور باشد ، کارهای نیمه مخفی و تماس هاش که گاهی هم توی روزنامه منعکس شده که گفته اصلاً این گروگان گیری ضد انسانی ، ضد اخلاقی ، ضد قانونی است .

مخاطب : بله اینا را توی روزنامه ها هم نوشته بود .

آیت : خوب اینها می بینند سقوط این را نزدیک می کنند این مسئله فعلاً ماندنش اینه که مجلس نیست فردا که مجلس بیاید ، الان شورای انقلاب درسته که یک ارگان قانونی است ولی یک ارگان انتصابی است . مجلس که بیاید یک ارگان انتخابی است و به این عنوان می تواند بایستد مقابل رئیس جمهور خواهد ایستاد ، اگر بخواد راه کج بره اینه که خودش را ساقط می کند ، ما کوشش کنیم به آن حادی نشه ، کارش فعلاً که ساقط بشه .

اما اگر هم خوب حاد شد باید آمادگی داشته باشیم ، در هر لحظه که جلویش را بگیریم چون اگر همان جریانی که زمان شاه عمل شد و شاه سقوط نکرد ، اهمیت شاه در این نیست که شاه بده و شاه محکمه ، شاه محکم نیست ، جریان قویه تا موقعی که هی مردم یک حد درست نکردند ، اگر شاه رفت ، شورای انقلاب هست و این هیئت دولت ، این ماند چون بالاخره مملکت که بی حکومت نمی شود ، تا این که امام آمد و یک هفته گفت شورای انقلاب و دولت هم تشکیل دادند ، شاه رفت ، از بین رفت .

حالا هم همیشه اگر ما هی نعره بکشیم که خوب بنی صدر فلان ولی راه حلی برای مسئله نداشته باشیم می ماند ، می ماند تا آمریکا ، مثلاً بیاید جلویش را بگیرد که الان هم در خط اونه . این یک عامل بهتریه ولی اگر ما خود نتوانستیم برنامه ای اعلام کنیم را همان را اعلام کنیم افرادمان را ...

مخاطب : شما یک کاری نمی توانید بکنید به اصطلاح ما بتوانیم یک جوری به اصطلاح یک جوری امکان گیری بکنیم که به اصطلاح در رابطه مستقیم نباشیم ؟

آیت : با اینجا مستقیم نباشد ؟

مخاطب : نه اینجا که خوب هستند با خودشان هستند ، سعی کنید درز هم ندهد و مسئله اشکال ندارد ، تبریز خیلی جریان ها شناخته شده است ، چون کمیته ها ... مثلاً افرادی که فعالیت می کنند کم هستند ، مثلاً توی سپاه هم مشخص هستند ما یک طوری باشد که از امکانات استفاده کنیم ، از امکانات سپاه .

البته این هم باز این که ما چه نوع تعلیم ببنیم مهم است ، روش ها مختلف است ، یادتان می آید ما زمان انقلاب صحبت از این می کردیم، به اصطلاح آن موقع که من می خواستم بروم فلسطین دوره ببینم صحبت می کردیم که می خواهیم برویم روش تخریب چریکی یاد بگیریم .

ولی الان چه روشی اقتضا می کند و این که آیا ما توی بچه ها مسئله نظامی را چگونه مطرح بکنیم، آیا ما مسئله نظامی را توی بچه ها مطرح بکنیم یا نه؟ و اگر مطرح می کنیم چه شکلی مطرح کنیم ، چون خیلی مسئله است یعنی مسئله ...

آیت : مسئله سیاسی است کته مسئله سیاسی را ... حل کردیم ...

مخاطب : حل شد بله  .

آیت : کار ما هم عمدتاً الان سیاسی است ، یعنی باید افراد بدانند تبلیغات سیاسی ، جهت گیری سیاسی چیست ؟ این فن را یاد بگیرند . مسئله نظامی اش را هم به این جور  می شود توجیه کرد که خوب درسته که ما الان حکومت تقریباً مورد نظر ما است و انقلاب است و اینها ...

ولی ما باید روز مبادا را هم فکرش را بکنیم که بخواهیم حمله کنیم ، ما باید آموزش داشته باشیم ، ما باید امکان داشته باشیم . چون واقعاً این امکان هست ، باید به این جور توجیه کرد که ما باید آموزش ببینیم ، ارتش بیست میلیونی مفهومش این است دیگر ...

مخاطب : درسته ولی خوب با چه روش هایی ؟ خیلی امکانات می خواهد .

آیت : شما باید آموزش نظامی ببینید از جهت امکان ... بعد سرتاسر کشوری دارد و خیلی قشنگ می شود مسئله ، گفتم خیلی صاف و ساده می شه بنی صدر و بازرگان هر دوشان یک لجاجت ها و سماجت خارج از قانون دارند .

مخاطب : توی روزنامه بازرگان گفته بود که ما به اصطلاح چاقوی آقای بنی صدر را تیز می کنیم ، همچنین جمله ای گفته بود بامداد نوشته بود دقیقاً نمی دانم چه گفته بود .

آیت : به هر حال ... حبیبی اگر می شد ، مسئله مسئله ... این مقام تشریفاتی است ، یعنی ...

مخاطب : ولی یک مسئله هست ، بنی صدر الان فرماندهی کل قوا هم دستش داده شد .

آیت : خوب یعنی مجلس که بیاد این مسئله تمام است .

مخاطب : و به اصطلاح این ارتش را که نباید خیلی روش حساب کنیم ، برای این که ارتش چون خواه ناخواه بنی صدر را به عنوان رئیس جمهور می داند ، بنابراین دست ما نیست ، این از ارتش و سپاه هم با توجه با این برنامه ای که دارد ارائه می دهد در دراز مدت ...

آیت : خوب بله مشکلاتی به هر حال هست .

مخاطب : ما خیلی باید فکر کنیم روی نیروهای خودمان .

آیت : خوب مسلمه .

مخاطب : ما فرصت خوبی داریم ، ما برای به اصطلاح تشکیل پیدا کردن ، ما الان در خیلی جریانات تشکیل پیدا کرده ایم .

آیت : ما باید کارمان را بکنیم ، اتفاقاً در مجلس کاری که می کنیم که بتوانیم همین کار را بکنیم ، اینه که نگذاریم بنی صدر از چارچوب قانون خارج بشه ، حالا او تلاش می کند تا حالا هم تلاش کرده ، ولی نتوانسته .

مخاطب : حالا یک مسئله هست ، شما دیروز اشاره کردید ، به مسئله امام و گفتید که به اصطلاح امام هم هست این قبول ، یعنی امام هیچ نمی ذاره ایشان از آن خطی که باید بره منحرف بشه ، ولی مسئله امام را هم خوب باید مشخص کنیم ، آمد و خدای نکرده امام هر لحظه فوت کرد .

آیت : باید آیت الله منتظری را به جایش گذاشت .

مخاطب : خوب آیت الله منتظری ببینید به اصطلاح مسئله ، زودترین فرصت را باید گرفت . آیت الله منتظری را ما الان داریم به حد زیاد تلاش می کنیم دانشگاه که وسیع دارد تلاش می کند ما هم این تلاش را می کنیم ، ولی مسئله این است که آیت الله منتظری تا بیاید جا بیافتد به عنوان رهبری ...

آیت : خوب ما باید تا آن موقع قدرت داشته باشیم که اگر یک وقت خواستند با فوت امام درباره آقای منتظری با توطئه یا مسیر را منحرف کنند ، ما این قدرت را داشته باشیم که بتوانیم جلویش را بگیریم . فعلاً در آن مرحله قدرت ما باید تا این حد باشد .

چون اگر امام در آن مرحله رفت و ما این قدرت را نداشته باشیم خیلی ساده داد و قال و آشوب و شلوغ ، همه چیز را یک وقت در هم بپاشد و ما اگر قدرت را داشته باشیم در تمام ارگان ها ، حالا چه مجلس و چه در دولت و چه در ارتش و چه در سپاه که الان هست ، در این جاها باید باشد ، باید قوی تر باشد در آن حد ما باشد .

مخاطب : درسته .

آیت : با امام در گیر شده مقابل امام ... حالا اگر این امر را به عنوان یک چیز عادی بگی ، فردا می گذارند به پای مخالفت ، ولی به طور عالی بنی صدر کار خلاف مقابل دانشجویان خط امام ایستاده ، فلان می کند ، اینها روی مردم تأثیر می گذارد ، مردم حسن نیت دارند . الان هم مردم در اثر این حرف های بنی صدر ازش زده شده اند .

صرف نظر از این که گفت مثلاً با گرانی مبارزه می کنم یک هفته دیگر ، چطور نتوانست ، خوب عکس العملش بده . گفت بیکاری را حل می کنم ، نتوانست و الان ادعاهای مختلف دیگر و خیلی هم دارد حرف می زند ، فکر می کند خیلی حرف زدن روزهای اول خیلی مفیده ، چون همه جا چهره طرف هست . آمد دو ماه که شد سه ماه گذشت درست عین شاهنشاه میشه .... منتهی خطری داره ، نفهمی و کم کاریش خطری دارد که باید خیلی مراقب بود .

مخاطب : ...

آیت : باید از کانال های موجود اقدام کرد .

مخاطب : این امکان نمی تواند ما را خیلی اقناع کند .

آیت : فعلاً باید برید توی آموزش .

مخاطب : همین توی آموزش و این که این رابطه زودتر باید چیز بشه یعنی چون مثلاً ما ...

آیت : حالا آن قدرها هم بد نیست ، بنی صدر خوب می داند و یا خوب هم نمی داند ، میگم حالا مصلحت نیست . نمیگم که حالا هم بیافتیم علناً به جان بنی صدر ، خودش یک تاکتیک مشخص می خواد ، اما اصل مسئله را باید گفت ، بنی صدر را آن طرف باید درک کند .

بنی صدر یک خطره برای این انقلاب و باید این خطر را یک جوری خنثی کرد تا این حدش را باید درک کند ، حالا آنجورش هر کسی یک شکلی باید عمل کند . من که شناخته شده ام به عنوان یک عامل مخالف بنی صدر باید یک جور عمل کنم . حزب به عنوان یک مجموعه ای که خوب شناخته شده است یک جور دیگه باید عمل کند . تو مجلس یک کار دیگر میشه کرد و گروه هایی که به هر حال کاملاً شناخته شده اند یک جور دیگه می توانند عمل کنند .

مخاطب : حالا ...

آیت : شما افرادتان لااقل فکراً هماهنگ باشید که بنی صدر یک آدمی است که لااقل خطره البته این که میگم خطره ، بنی صدر خودش آدم نقشه کش و آدم زرنگی نیست ، بر خلاف تصور و دلیلش هم همین عملیاتی است که تا به حال انجام داده ، اکثراً بضررش است ، منتها خوب یک زرنگی داغره که زود انعطاف پذیره و خودش را هماهنگ با جریان نشان می دهد و جلوی جریان نمی ایستد .

اگر خطری است فوری چنانچه توی همین مسئله گروگان ها و قطع رابطه با آمریکا به شدت تغییر مشی داده ، باطناً همان خطر را دنبال می کند اما ظاهراً ... اما فرصت زیادی نمی تواند دوام پیدا کند و بالاخره دستش رو می شود .

من فکر می کنم با مجلس هم خواه ناخواه درگیری خواهد داشت ، اول نه ، ممکن است که اول مجلس زیاد مخالف نباشد ، چون حالا رئیس جمهور است ، ماها هم حمایت کنیم و این حرف ها ، ولی آن قدر کج سلیقه است که درگیری قطعی است .

و ما باید خودمان را برای روزی آماده کنیم که این ممکن است استعفا کند ، گرچه بعید می دانم ، ولی به هر حال ناچار می شوند بگذارندش کنار . فرض خیلی خیلی بعیدش هم بیایند که نه ایشان تا چهار سال هم ماند ، این خیلی بعیده .

اگر تا چهار سال دوام کند ما باید بدانیم کی جای ایشان باشد و کار کنیم از همین الان برای وزراء و نخست وزیرمان کار کنیم و به خصوص برای نماینده ، 270 نماینده در هر شهر ما باید 70 حوزه داشته باشیم .

فرض بگیرید در محلات ما باید چهار سال دیگر کار کنیم تا ببینیم که کی را داریم و این را از الان چه کار کنیم . از الان باید روی یک نفر کار کنیم ، تا چهار سال برای این که آن موقع شتابزده بین پنج شش نفر که دم دست هستند نسبی انتخاب نکنیم .

خوب محلاتی را من شدیداً باهاش مخالف بودم و اونجا هم که تحقیق کردم زمینه ای هم نداشت ، وی خوب روی مجموعه 7 تا 8 نفر ، چهار نفر آدم بی زمینه ، بالاخره یکی که زمینه بیشتر داره میبره دیگه ...

ما باید خیلی واقعاً با برنامه دراز مدت خودمان را درگیر امور اجرایی زیاد نکنیم ، شروع کنیم به ساختن آدم ها ، دنباله برنامه قبلی که داشتیم ، قبل از انقلاب ، این انقلابی این یک سال خورده ای ، یک مقدار آن برنامه را متوقف کرد .

هر کس به یک کاری مشغول شد و این قدر هم سر افراد شلوغ بود که نمی شد دیگر به آن صورت کار کنیم . من گرفتار ، دیگران گرفتار و حتی بعضی ها را ما آدرس هایشان را هم از دست دادیم که نمی دانیم کجا هستند .

ولی حالا فکر می کنم با این سازماندهی جدیدی که من دارم می کنم و کار اجرایی هم که افتاده دست بنی صدر بگذارد بیافتد ، ما می خواهیم در مسئولیت کنترل باشیم ، سقوط کلی نظام را در بر نداشته باشد ، ایشان می توانند روی کشاورزی ... البته جلویش را نگه می داریم نمی گذاریم آدمی بشه که ...

مخاطب : خوب این یک مسئله است فکر نمی کنید که این نیروها را بیاورد رو .

آیت : نخیر .

غائله چهاردهم اسفند۱۳۵۹(۵۴)


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

فرزند شهید آستانه پرست در دیدار با دبیرکل بنیاد هابیلیان خواستار شد:

باید انتقام خون شهدای ترور از منافقین سفاک گرفته شود

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آستانه پرست در دیدار با دبیرکل بنیاد هابیلیان خواستار شد:

باید انتقام خون شهدای ترور از منافقین سفاک گرفته شود

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان