شیپور دروغ پردازی منافقین برای چه به صدا در آمده است؟

Sheypoorبازدید هفته گذشته بازرسین زندان اوین از بند 350 این زندان همراه با برخی حواشی بود که در روزهای پس از آن به سرخط بسیاری از شبکه های خبری ضد انقلاب تبدیل شد، به گونه ای که بی سی سی فارسی و صدای آمریکا بسیاری از اخبار و تحلیل های خود در این هفته را در پرداختن به این موضوع اختصاص داده بوده و البته این سخن پراکنی ها همچنان نیز ادامه دارد.

در این میان گروهک تروریستی منافقین که همواره از کمترین اتفاقات و حتی حوادث پیش نیامده! سوژه سازی کرده و در شیپور دروغ پراکنی خود می دمد، این بار نیز با هیاهو و ریختن اشک تمساح تلاش دارد از دیگر ضد انقلابیون خارج نشین عقب نماند.

هیاهو منافقین این بار به حدی پر سروصدا بود که شورای به اصطلاح مقاومت که هر چند ماه یک بار به خاطر سرقت اموال اوراقی در اشرف و لیبرتی! بیانیه صادر می کرد، در طول یک هفته 12 بیانیه در خصوص بازرسی صورت گرفته از زندان اوین و شایعه های پیرامون آن صادر کرده و تمام توان خود را به کار بسته تا در خصوص کوچکترین اقدامات و اتفاقات و حتی اظهار نظرات، اظهار وجود کند.

اما به واقع چه چیز سبب این همه غوغاآفرینی از سوی این گروهک تروریستی شده است. شکی نیست که حیات منافقین وابسته به جنجال و هیاهو است و در این خصوص، پیش از این سخن بسیار گفته شده است. اما آنچه این بار منافقین را این چنین فعال کرده است، از دو منظر قابل بررسی است. اول شرایط جدید منطقه و جهان و دوم پیشینه و گذشته این گروهک.

روی کارآمدن دولت یازدهم و رویکرد جدید در روابط ایران و غرب، شرایط منافقین را به شدت تحت تاثیر قرار داده است. این گروهک که امید داشت پس از خروج از لیست سیاه تروریستی اروپا و آمریکا شرایط جدیدی را تجربه کند و  بتواند خود را یک اپوزیسیون معتبر در عرصه جهانی نشان دهد، تاکنون نتوانسته است به توفیق چندانی در این خصوص دست یابد.

از ابتدای مناقشه هسته ای میان ایران و غرب که نطفه آن با طرح ادعایی گروهک تروریستی منافقین بسته شد، این گروهک تمام تلاش خود را به کار بست تا با استفاده از ریشه های ایرانی بودنشان، نقش یک منبع مطلع را در این پرونده بازی کنند. اما تلاش این گروهک برای مجاب کردن اربانان غربی شان در خصوص تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای با ذکاوت مسئولین جمهوری اسلامی راه به جایی نبرد تا اینکه در دولت جدید و احتمال به نتیجه رسیدن پرونده هسته ای ایران، تمام تلاش خود را به کار بستند تا از امضای یک توافق نامه میان ایران و غرب جلوگیری شود، بلکه بتوانند همچنان از آب گل آلود تنش در روابط ایران و غرب ماهی بگیرند، که این هدف با امضای برنامه اقدام مشترک در نوامبر سال گذشته در ژنو ناکام ماند.

اما از نظر تاریخی نیز، پیشینه این گروهک تروریستی هنوز در اذهان بسیاری از سیاسیون پاک نشده است. ماهیت فرقه ای این گروهک و نقض مکرر حقوق بشر توسط سران آن حتی علیه اعضایشان موجب شده است تا امروزه و پس از گرفته شدن سلاح هایشان توسط آمریکا، تمام توان خود را به کار برند تا چهره ای جدید و دموکراتیک در عرصه سیاسی جهان به جا گذارند.

منافقین به خوبی می دانند که رویکرد جدید غرب در حل مسئله هسته ای با ایران، موجب فشار بیشتر علیه آنها از سوی اربابان غربی شان خواهد شد. ژشت های حقوق بشری و صدور بیانیه های پی در پی برای یک حادثه خیالی و اتفاق نیفتاده بیشتر برای آن است تا اروپا و آمریکای مدعی حقوق بشر را نسبت به روابط با ایران دچار تردید کرده و از طرف دیگر پیشینه دهشتناک خود در نقض حقوق بشر را در اذهان عمومی پاک کند، تا شاید از این رهگذر بتوانند چند صباح دیگر به حیات خود ادامه دهند.

 


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31