شهید ورمقانی برای حفظ امنیت مردم کردستان، شب و روز نداشت

Varmaghani

همه کسانی که توفیق همراهی با شهید ‌هوشنگ ورمقانی را در جبهه داشته‌اند و تمامی کسانی که این شهید را از نزدیک می‌شناسند، بر این نکته اتفاق نظر دارند که سردار خوبی‌ها در بی‌ادعایی، بی‌ریایی و مردم‌داری بود.

ماندگار شدن نام و یاد شهید ورمقانی در میان عامه مردم کردستان از هر قشر و گرایشی و با هر دیدگاهی نشانه‌ای است از توفیق وی در مسیر الهی که در پیش گرفت.

دست‌نوشته شهید: «پدر عزیزم دعا کنید خداوند سال 75 را سال شهادت من قرار دهد اگر دعا نکنید مدیون هستید.»

462256 794

شهید هوشنگ ورمقانی مأموریت دنیای خود را در سال 75 تمام شده دید، جنگ هم تمام شده بود، پدر شهید ورمقانی عازم زیارت خانه خداست که شهید نامه‌ای به دستش می‌دهد و از او می‌خواهد که نامه را در مدینه و در کنار مرقد مطهر پیامبر اسلام(ص) باز کند و حاجتش را از خداوند طلب کند. دقیقاً یک ماه پس از بازگشت پدر از خانه خدا، سردار هوشنگ ورمقانی به کمین بیش از 70 نفر از گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب افتاد و پس از 45 دقیقه مبارزه، به شهادت رسید.

سردار شهید حاج هوشنگ ورمقانی فرمانده قرارگاه استانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کردستان، در سال 1338 در روستای «ورمقان» از توابع شهرستان سنقر دیده به جهان گشود و تا پایان تحصیلات مقطع متوسطه در این شهرستان زندگی کرد.

وی اوایل سال 1358 برای خدمت بهتر به قشر ضعیف مناطق روستایی و محروم کردستان در جهاد سازندگی شهرستان قروه مشغول به خدمت شد و سربازی خود را هم در لشکر 28 پیاده کردستان گذراند، در این مدت به خاطر ایثار و شجاعتی که در راه مبارزه با گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب از خود نشان داد، موفق به دریافت مدال رشادت و لیاقت از دست فرمانده وقت لشکر شد.

شهید ورمقانی با داشتن بصیرت و آگاهی کامل از وضعیت بحرانی استان کردستان و حس هم نوع دوستی در آن روزهای سال 1360 به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان قروه درآمد و در همان آغاز ورود به عنوان فرمانده گردان ویژه نیروهای اعزامی از شهرستان قروه در نبرد با رژیم بعث عراق، بخشی از جبهه قصر شیرین را تحویل گرفت.

وی مدتی نیز به عنوان مسئول گزینش سپاه شهرستان قروه منصوب شد که در جذب جوانان این شهرستان به نهاد مردمی سپاه خدمات ارزنده‌ای به مردم منطقه ارائه کرد و پس از آن فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بخش دهگلان را بر عهده گرفت که مردم منطقه هنوز هم از خدمات ارزنده او یاد می‌کنند.

شهید ورمقانی در سال 1361 ازدواج کرد که ثمره این ازدواج سه فرزند پسر و یک فرزند دختر است.

سردار دلاور کردستان با صداقت و جلب اعتماد مردم منطقه در سال‌های 1361 الی 1363، بیش از یکصد روستای منطقه را پاکسازی کرد و امنیت منطقه را به وسیله خود مردم و ایجاد پایگاه‌های مردمی برقرار کرد.

وی در سال 1364 بنا به درخواست فرمانده تیپ بیت‌المقدس به آن یگان مأموریت یافت و تا پایان جنگ تحمیلی به عنوان جانشین ستاد و فرمانده پایگاه این تیپ در جبهه‌های جنوب و جزیره مجنون به مبارزه پرداخت.

شهید ورمقانی در سال 1368 برای گذراندن دوره دافوس به دانشگاه امام حسین(ع) در تهران رفت که در آن دوره هم به عنوان دانشجوی ممتاز انتخاب شد.

وی هیچ‌گاه وارد دسته‌بندی‌های سیاسی نشد و در سال 1371 به سمت مسئول بازرسی و فرمانده یگان ویژه قرارگاه استانی «شهید شهرامفر» منصوب شد و در سال 1373 به‌عنوان پاسدار شایسته و در سال 1374 به‌عنوان پاسدار نمونه نیروی زمینی سپاه معرفی شد.

حاج هوشنگ ورمقانی که برای برقراری امنیت در منطقه شب و روز نداشت، غروب جمعه اول تیرماه سال 1375 در محور قهرآباد_سقز در کمین نیروهای ضدانقلاب افتاد و به همراه یکی از هم‌رزمانش به شهادت رسید.

462258 944

سردار رجبی(فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان): «شهید ورمقانی» در شناخت دشمن و ولایت‌مداری و اخلاق، بهترین بود

«شهید ورمقانی دارای تحصیلات عالیه بود و می‌توانست میدان رزم و مبارزه با اشرار و ضدانقلاب را انتخاب نکند؛ اما با تکیه بر بصیرت الهی که از آن بهره‌مند بود، بهترین راه را انتخاب کرد و به‌همراه سایر هم‌رزمان شهیدش با نثار خون پاک‌ش این امنیت و اقتدار را برای کشور و استان کردستان به ارمغان آورد.

او یکی از هزاران شهید مظلوم کردستان است و هر چه ما درباره آن‌ها بگوییم در حد بزرگواری آن‌ها نیست.

سردار شهید حاج هوشنگ ورمقانی در شناخت دشمن، ولایت‌مداری و اخلاق بهترین بود و از نظر آمادگی فردی و آماده نگه‌داشتن افراد تحت امرش سرآمد بود.

او در برخی موضوعات منحصر به فرد بود، آمادگی را از ملزومات یک رزمنده در هر رده و عنوانی می‌دانست و از معدود افرادی بود که همواره کوله‌پشتی و سلاح سازمانی‌اش را آماده در کنار خود داشت و در هر لحظه آماده رویارویی با دشمن بود.

چه چیزی شهید ورمقانی را به یک فرمانده خاص مبدل کرده بود؟

او دوره‌های تخصصی آموزش علمی و نظامی را در دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) گذرانده بود. در زمان دفاع مقدس، خدمت دوره دیدگان دافوس در گردان رزم و آن هم یک گردان رزم نامنظم زیاد مرسوم نبود؛ اما شهید ورمقانی با آمادگی بالای بدنی، شناخت کافی از دشمن و علاقه به مبارزه همواره در خط مقدم حاضر بود و این ویژگی‌ها شهید ورمقانی را به یک فرمانده خاص تبدیل کرده بود.

او در دوران خدمت خود مسئولیت ستادی هم داشت و با همه شرایط سختی که در آن دوران وجود داشت، گردان نامنظم تحت امر خود را به‌خوبی مدیریت می‌کرد.

نمونه‌هایی از مظلومیت شهدای کردستان

کردستان شهدای مظلوم فراوانی از اقشار مختلف دارد که نمونه آن‌ها شهیدی از مریوان است که ضدانقلاب با موزائیک سرش را از بدنش جدا کرده است و هم‌اکنون هم سفیانی‌ها ادامه‌دهنده راه همان کسانی هستند که آن جفاها را در حق مردم مظلوم کردستان روا داشتند.

کردستان شهیدی دارد که ضد انقلاب پیکر مطهرش را با قرآن‌هایش آتش زدند، در  کردستان سرافراز شهیدی داریم که روز بعد از ازدواجش به فیض عظیم شهادت نائل شده است و همه این‌ها به ما یادآوری می‌کنند که فرصت یاد کردن از شهدا را برای خود مغتنم بدانیم و قدرشناسی از شهدا را در عمل اثبات کنیم.

همه کسانی که از نعمت امنیت و آسایش در این کشور و به‌ویژه استان کردستان بهره‌‌مند هستند، نباید لحظه‌ای فراموش کنند که همه آنچه دارند به برکت خون مطهر شهدا حاصل شده و قدرشناس بودن از شهدا کم‌ترین وظیفه ما است.

همه باید به هوش باشند که شهیدان وظیفه خود را به‌خوبی و درستی انجام دادند و عزیزترین سرمایه‌شان که جان‌شان بود را تقدیم کردند و حالا گاهی اوقات ما در فضایی بدون یاد آن‌ها زندگی می‌کنیم که این امر به هیچ وجه سزاوار و پسندیده نیست.»

منبع: تسنیم

 


مطالب پربازدید سایت

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل خانواده شهدای ترور

منافقین و حمایت از تروریسم ضدایرانی

سیدمحمدجواد هاشمی نژاد در مراسم بزرگداشت شهید حجازی و 1050 شهید ترور خراسان رضوی

بنیاد هابیلیان مظلومیت شهدای ترور را به گوش همگان خواهد رساند

دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین

میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود

روایت‌گری پژوهش‎گر حوزه نفاق از تاریخ منافقین؛

خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی

برگزاری دادگاه منافقین باعث رضایت مردم می‌شود

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین

میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود

نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی

برگزاری دادگاه منافقین باعث رضایت مردم می‌شود

روایت‌گری پژوهش‎گر حوزه نفاق از تاریخ منافقین؛

خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل خانواده شهدای ترور

منافقین و حمایت از تروریسم ضدایرانی

سیدمحمدجواد هاشمی نژاد در مراسم بزرگداشت شهید حجازی و 1050 شهید ترور خراسان رضوی

بنیاد هابیلیان مظلومیت شهدای ترور را به گوش همگان خواهد رساند

روایتی از ترور شهید گودرزی به دست منافقین؛

ابراز امیدواری درباره نتایج دادگاه

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان