«شهید محمد رمضاندوست»

Shahid Ramzadoostشهید محمد رمضاندوست

متولد:1343 تهران

شغل:محصل

تاریخ شهادت :8/6/1360

شهید محمد رمضاندوست در سال 1343 در خانواده ای متدین و مذهبی در یکی از محلات فقیر نشین در محله بلور سازی تهران دیده به جهان گشود.5 ساله بود که به اتفاق پدرش در مراسم مذهبی و هیئتهای عزاداری شرکت می جست و با طبع کودکانه و معصومش برای شهیدان کربلا می گریست.

مقطع تحصیلات متوسط محمد مصادف با اوج گیری انقلاب اسلامی بود و محمد نیز چون سایر جوانان دلباخته اسلام به این مبارزات پیوست و در حد توانایی در اعتلای آرمانهای مقدس اسلام کوشید و در راهپیمایی ها و تظاهرات حضوری فعال داشت.

پس از پیروزی انقلاب و تشکیل بسیج به عضویت بسیج مسجد ابوذر در مسجد نظام مافی درآمد.

در روز هشتم شهریور ، روزی که شهیدان رجائی و باهنر به دست منافقین آمریکایی به شهادت رسیدند، شهید رمضاندوست به اتفاق جمعی دیگر در مقابل بسیجیان در مقابل درب مسجد نظام مافی تجمع می نمایند ،پس از چندی تروریستهای که هراس و نفرتی عمیق از جوانان داشتند به محل می رسند و دفعتاً آنان را هداف رگبار گلوله قرار می دهند .

شهید رمضاندوست از ناحیه سر هدف گلوله قرار می گیرد و در مقابل مسجد به خاک می افتد و پس از سه روز در بیمارستان به شهادت می رسد و به ملکوت اعلی می شتابد.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان