شهید عبدالقادر بزرگ‌امید

Bozorgمهرماه سال 1315 در روستایی از توابع مریوان به دنیا آمد. خواندن، نوشتن و قرائت قرآن را از پدر خود آموخت و پس از آن به مکتب خانه رفت. بسیار جوان بود که به رسم آن دیار ازدواج کرد. در کنار تحصیل علوم دینی اهل سنت، از مظالم و فساد حکومت شاهنشاهی آگاهی یافت و به همین دلیل به ترویج عقاید و معارف اسلامی پرداخت و از شاه و عمال او بیزاری می جست.

انس با قرآن کریم و تقوای الهی دو ویژگی اساسی در زندگی ملا عبدالقادر بود. فاصله عمیق اغنیا با فقرا او را ناراحت می‌ساخت از این رو به مبارزه علیه بیداد خونین و عمال حکومت پهلوی پرداخت و در برابر شکنجه‌ها و آزارها صبر و مقاومت می‌کرد.

مبارزه او از نظر ماموران و مزدوران شاه پنهان نماند به همین دلیل مجبور شد روستای محل اقامت خود را تغییر دهد تا بتواند به مبارزه‌اش ادامه دهد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به مبارزه علیه گروهک‌های ملحد تروریستی پرداخت و مردم را از افتادن در دام آنان برحذر می‌داشت.

ملاعبدالقادر با پیوستن به مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور فعالیت‌هایش را منظم‌تر و گسترده‌تر ساخت به گونه‌ای که افراد ضدانقلاب بارها او را تهدید کردند.

اما او به درستی راهی که برگزیده بود ایمان داشت و باکی از منافقین و گروهک ها نداشت حتی زمانی که او را به اسارت بردند و شکنجه کردند خللی در عقیده او پدید نیامد و در راه دفاع از نظام، شهادت را بر تمکین به خواسته‌های نامعقول ضدانقلاب ترجیح داد و در این راه به شهادت رسید.

شهید از زبان همسر

امید به خداوند و شوق شهادت سختی‌های مبارزه را بر او آسان و گوارا می‌ساخت. زمانی که در بند اسارت گروهک‌های ضدانقلاب گرفتار شده بود برای آزادی او تلاش‌های زیادی کردم. در مدت زمان اسارتش چندین بار به ملاقاتش رفتم همواره ما را به حرکت در مسیر خدا و تلاش در راستای حفظ ارزش‌های دین و قرآن تشویق می‌کرد.

در یکی از همین ملاقات‌ها شهید ‌می‌گفت: «به خاطر آزادی از بند و زنجیر، هیچگاه از راه خود برنمی‌گردم.»

از من می‌خواست در تربیت فرزندان کوتاهی نکنم. از من می‌خواست فرزندانمان را به گونه‌ای پرورش و تربیت کنم که برای حق و در راه حق زندگی نموده و از باطل پرهیز کنند.

ملاعبدالقادر آن زمان امام جمعه و جماعت روستای لون سادات و راهنمای مردم در مسائل دینی و سیاسی بود، افراد ضدانقلاب وقتی او را نفوذناپذیر یافتند تصمیم گرفتند او را به شهادت برسانند. پنجم خرداد ماه 1361 همراه برادرزاده‌اش که عضو بسیج بود به قصد کامیاران سفر کردند لیکن افراد ضدانقلاب آنها را در میانه راه به اسارت بردند و پس از شکنجه بسیار به شهادت رساندند.

پیکر شهید ملاعبدالقادر به همراه برادرزاده شهیدش در گلزار شهدای مریوان به خاک سپرده شد. روحانیون و عالمان دینی در همه انقلاب‌ها و قیام‌ها نقش و تاثیر شگرفی داشته‌اند جدای از آنکه به روشنگری پرداخته‌اند، همواره در صف مقدم مبارزه‌ها قرار داشته‌اند و برای تداوم و اقتدار و سربلندی دین اسلام جانشان را ایثار کردند. این عزیزان در برابر امواج فتنه، تهمت و شکنجه و تهدید دشمنان دین ایستادگی کرده‌اند و به همین دلیل به لطف خداوند در کار خویش توفیق یافته‌اند.


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان