شهید صیاد شیرازی، الگوی تمام‌عیار برای نسل‌های آینده

7848614 921

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در پیامی با گرامیداشت سالگرد شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی، این شهید والامقام را الگوی تمام‌عیاری برای نسل‌های آینده به‌ویژه نیرو‌های مسلح دانست.

به گزارش هابیلیان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، متن پیام امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی به این شرح است:

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

رَبِّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ سُلْطَانًا نَصِیرًا

۲۳ سال از آسمانی شدن و ترور ناجوانمردانه امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی توسط جریان نفاق این کوردلان تاریخ می‌گذرد، اما هنوز آن شهید عالی‌مقام همچون ستاره‌ای نورانی و تابناک بر تارک ایران اسلامی می‌درخشد و الگو و سرمشق زنده و تمام‌عیاری برای نسل‌های آینده به‌ویژه نیرو‌های مسلح می‌باشد.

امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی اسوه و الگوی تقوا، فداکاری، اندیشه‌ورزی و ولایت‌پذیری بود و انجام وظایف و مأموریت‌های محوله در نظام مقدس جمهوری اسلامی را همچون فریضه‌ای الهی واجب و ضروری می‌دانست؛ لذا راز بزرگی و موفقیت او در خدمت به انقلاب و به دست آوردن پیروزی‌های عظیم در دوران جنگ تحمیلی به واسطه همین خصوصیاتی است که در وی تجمیع شده بود؛ به گونه‌ای که مقام معظم رهبری و فرمانده معزز کل قوا (مدظله‌العالی) فرمودند: «صیاد شایسته شهادت بود».

تبیین ابعاد شخصیتی، ویژگی‌ها و یادآوری خصائل، عملکرد و ایثارگری‌های این شهید والامقام به‌عنوان سربازی جان‌برکف و ولایت‌مدار همواره پسندیده، نیکو و موجب تفکر و اندیشیدن و زمینه‌ساز رشد و تعالی است.

با گرامیداشت یاد و خاطره امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، سه وزیر دفاع شهید، یک هزار شهید صنعت دفاعی و خیل عظیم شهیدان سرافراز انقلاب اسلامی، دفاع ‎مقدس، مدافعان حرم، سلامت و شهدای عزیز ترور و قربانیان جنایات منافقین، جای بسی افتخار است که مدیران، کارکنان و متخصصان صنایع نظامی با تمسک به فرهنگ عاشورایی و تأسی از آموزه‌های به یادگار مانده از این شهید بزرگوار و شخصیت‌های ارزشمند و شایسته‌ای همچون سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی، شهید مصطفی چمران، شهید محسن فخری‌زاده و دیگر شهدای انقلاب اسلامی، برای اعتلای پرچم اسلام، ولایت و تقویت و توسعه توان دفاعی کشور از هیچ کوشش و مجاهدتی فروگذار ننموده و به‌عنوان سربازانی پا در رکاب آماده جانفشانی و دفاع از استقلال نظام و حفاظت از منافع ملی کشور خواهند بود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح

سرتیپ ستاد محمدرضا آشتیانی.


مطالب پربازدید سایت

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

جدیدترین مطالب

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

مطالب پربازدید بخش خبر

دیدار دبیرکل بنیاد هابیلیان با آیت‌الله العظمی جوادی آملی

غرب ترور و تروریسم را به سلیقۀ خود تعریف می‌کند

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور

مراسم بزرگداشت نخستین استاندار شهید ترور کشور در گیلان برگزار شد

با آتش رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام

تیم پنج نفره گروهک تروریستی دمکرات متلاشی شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان