رویکرد جدید آمریکا در قبال گروهک تروریستی منافقین

دولت آمریکا بر اساس همان سیاست های فریبکارانه خود امروز قصد دارد از فرصت استفاده کند و با یک تیر دو نشان بزند، آمریکایی ها قصد دارند با تعیین این پیش شرط از طرفی تاثیر خود را در اخراج منافقین تحت عنوان مبارزه با تروریسم (!) نشان دهند و از طرف دیگر با چشم پوشی از سابقه جنایت های منافقین، بهانه خروج این گروهک از فهرست سازمانهای تروریستی را فراهم سازند

Mko Us Support1

اگر چه از سال 1997 تاکنون نام منافقین را در فهرست سازمان های تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا می بینیم اما سابقه فعالیت گروهک منافقین در عراق و حتی خارج از این کشور نشان می دهد که این گروهک پیوسته در زیر چتر حمایت ایالات متحده آمریکا بوده است.

در واقع این موضوع همان سیاست دوگانه آمریکاست که بسیاری از کشور ها از جمله ایران به وجود آن اذعان و اعتراض دارند. و این قبیل سیاست های آمریکا باعث شده فهرست سازمان های تروریستی وزارت خارجه آمریکا اعتبار قانونی چندانی نداشته باشد چرا که بسیاری معتقدند آمریکا به عنوان کشوری که همیشه به تروریسم دولتی متهم بوده و رفتار متناقضی در این خصوص از خود بروز داده صلاحیت تشخیص گروهک های تروریستی دنیا را آنهم با معیار خودش ندارد!

به عبارت دیگر با توجه به سابقه حمایت از تروریسم در دولت آمریکا، این موضوع که وزارت امور خارجه این کشور مطابق با معیار و سلیقه و سیاست های دولت آمریکا اقدام به معرفی گروه های تروریستی نماید و در پی آن انتظار داشته باشد که بقیه کشور ها نیز تروریسم را محدود به همین لیست بدانند یا اینکه همه گروه های مندرج در این فهرست را تروریست بدانند، به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

 

تروریسم دولتی آمریکا، خود را پیشتاز مبارزه با تروریسم می داند!

 

دولت آمریکا در وضعیتی خود را سردمدار مبارزه با تروریسم میداند که خود به تروریسم دولتی معروف است.

بالاخره بر اساس همین دلایل و بسیاری از استنادات حقوقی دیگر می توان نتیجه گرفت که فهرست سازمان های تروریستی مورد ادعای آمریکا اعتبار چندانی ندارد. و این حجم سوء استفاده و مانور بر این لیست توسط دولتمردان و سیاستمداران آمریکایی به منظور پیگیری سیاست های کلان و استعماری آمریکاست و الصاق گروه های تروریست به برخی دولت های قانونی نیز پوششی برای تجاوز و برقراری استعمار در نقاط مختلف دنیا محسوب می شود.

اما اگر از اساس وجود این لیست و معیار تهیه آن و درصد صحت آن بگذریم، باید به این مسئله اشاره کنیم که سیاست دولتهای آمریکا در قبال همین فهرست هم متناقض است و بسته به وضعیت و زمان و منافع آمریکا، رویکرد حمایت یا مبارزه با گروه های مندرج در این فهرست تغییر می کند.

همین رویه همیشه شامل حال گروهک منافقین هم بوده است و این گروهک اگر چه در ظاهر در فهرست سازمان های تروریستی آمریکا جای گرفته اما همیشه تحت حمایت آمریکا بوده است حمایتی که در قبال مزدوری و خدمت رسانی به سیاست های ایالات متحده بدست می آید.

بازبینی اعترافات برخی از سیاستمداران آمریکایی و دولتمردان بازنشسته و منتقد دولت که در روزنامه ها و خبرگزاری های این کشور نیز بازتاب داشته است از به کارگیری منافقین در برخی اقدامات کثیفی که آمریکا از عیان شدن دست خود در آنها بیم دارد، خبر می دهد.

حال سوال اینجاست که اگر دلیل اصلی قرار گرفتن نام منافقین در لیست تروریستی پوششی است برای استفاده دولت آمریکا و رژیم تروریستی اسرائیل از این گروهک، پس چرا در وضعیت فعلی آمریکا وعده خروج این گروهک از لیست را آنهم به شرط ترک پادگان اشرف می دهد؟

 

اهداف آمریکا در خروج منافقین از فهرست سازمانهای تروریستی

 

برای پاسخ به این سوال باید کارکرد های این فهرست در قبال منافقین را ارزیابی کرد و به منظور بررسی این کارکردها می بایست نتایج خروج از این فهرست را پیش بینی نمود. بیرون آوردن نام گروهک تروریستی منافقین از این فهرست، دست آمریکا را برای حمایت از این گروهک و به کار گیری آن در همان ماموریت های قبلی - بدون متهم شدن به حمایت از ترورریسم- باز می کند.

و در وضعیتی که سیاست های استعمار گرانه دولت آمریکا در منطقه خاورمیانه رو به افول گذاشته و این کشور در حال از دست دادن تسلطش بر برخی از کشور هاست و در پی آن موجودیت رژیم نامشروع اسرائیل نیز به خطر افتاده است، می بینیم که سیاست های آمریکایی و صهیونیستی از سر استیصال برای پیشبرد اهداف خود بیش از پیش به اعمال تروریستی متمایل شده است تا به عبارتی آخرین تیرهای خود را برای اصابت به هدف پرتاب کرده باشند.

پس در این وضعیت، گروه های تروریستی هستند که بیش از همه به کار آمده و می توانند بی قید و شرط برای برای پیشبرد مقاصد غرب هنرنمایی کنند.

گروهکی که با شمایل شبه نظامی، آموزش های تروریستی و زندگی تشکیلاتی به علاوه هزاران فقره اعمال تروریستی در سابقه اش در عراق و در یک پادگان غصبی حضور داشته باشد به هیچ وجه نمیتواند ظاهری غیرتروریستی به خود بگیرد و بهانه ای برای خروج از لیست تروریستی برای آمریکا ایجاد کند. پس راه حل آن اخراج و حداقل از بین بردن ظواهر یک گروه شبه نظامی و تروریستی است.

 

وعده خروج از فهرست یا برنامه ریزی برای آینده

 

پس از کش و قوس های فراوان بالاخره تصمیم دولت عراق برای خروج این گروهک به مرحله اجرا رسید و دولت عراق فارق از همه هوچی گری ها و حمایت های غیر قانونی از این گروهک در حال اجرای حق قانونی و طبیعی خود می باشد.

مسلم است که اگر غرب و بخصوص آمریکا در پروسه اخراج این گروه تروریست به دولت عراق کمک کند یا با آن مقابله کند، باز هم دولت عراق به پشتوانه مردمی خود اخراج منافقین و پاکسازی خاک عراق از وجود همه گروه های تروریستی را به سرانجام می رساند.

و از طرف دیگر به واسطه سخنرانی ها و موضع گیری های برخی از پارلمانترهای آمریکایی و سیاستمداران بازنشسته این کشور در حمایت از حضور منافقین در عراق و مهمتر از آن برخی اقدامات خود دولت آمریکا در حمایت از این گروه تروریستی، بر همگان آشکار است که دولت آمریکا از اخراج این گروهک رضایت ندارد اما پس از خروج نیروهای آمریکایی از خاک عراق دیگر تسلطی بر عراق نداشته و دولت نوری مالکی هم سعی بر اثبات حاکمیت مستقل خود داشته است. این مسائل باعث شد که در نهایت نظر آمریکا به حساب نیامده و اخراج آغاز شود.

Kordkoshi 1

پس دولت آمریکا بر اساس همان سیاست های فریبکارانه خود امروز قصد دارد از فرصت استفاده کند و با یک تیر دو نشان بزند، آمریکایی ها قصد دارند با تعیین این پیش شرط از طرفی تاثیر خود را در اخراج منافقین تحت عنوان مبارزه با تروریسم (!) نشان دهند و از طرف دیگر با چشم پوشی از سابقه جنایت های منافقین، بهانه خروج این گروهک از فهرست سازمان های تروریستی را فراهم سازند.

بالاخره باید گفت حتی اگر منافقین پس از اخراج از خاک عراق از فهرست سازمان های تروریستی آمریکا هم خارج شود باز هم فرقی در اصل ماجرا نمی کند و بر اساس همان واقعیت بی اعتباری فهرست آمریکایی ها و ایضاً ماهیت تروریستی منافقین، این گروه همچنان به اعمال تروریستی خود ادامه خواهد داد و حتی می تواند کمک های رسمی دولت آمریکا را نیز جذب نماید و غیر از آن سند دیگری خواهد بود بر حمایت آمریکا از تروریسم.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31