روایت عضو سابق منافقین از ظهور و سقوط «خداوند اشرف»

Khodavand Ashrafمؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی کتاب«خداوند اشرف،از ظهور تا سقوط» را به تازگی منتشر کرد. این اثر به قلم یکی از اعضای پیشین شورای مرکزی منافقین نوشته شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از تسنیم، مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، در جدیدترین اثر خود کتاب «خداوند اشرف،از ظهور تا سقوط»، شامل نگاهی مستند و تاریخی به روند فرقه‌گرایی سازمان مجاهدین خلق، تألیف سیدحجت سیداسماعیلی، عضو پیشین شورای مرکزی منافقین، را چاپ و روانه بازار نشر کرد.

اعلام جنگ مسلحانه در 30 خرداد سال 1360 و شکست سنگین منافقین در این عرصه، راهی جز خروج از کشور بر رهبری و بدنه این گروه باقی نگذاشت. در سال 1363 براساس خط سازمانی از کشور خارج و وارد ترکیه شد و در دانشگاه Yildiz شهر استانبول در رشته مهندسی مکانیک مشغول به تحصیل شد. یک‌سال بعد، به دستور سازمان ترک تحصیل کرد و در سال 1364 به همراه جمعی دیگر به کشور عراق انتقال یافت و پس از گذراندن آموزش‌های مقدماتی در قسمت حفاظت یکی از پایگاه‌های مرزی سازمانی به نام «تدین» مشغول به کار شد.

در اوایل سال 1365 وارد واحدهای نظامی سازمان شد و در زمستان سال 65 و با اخراج سازمان از مناطق تحت کنترل گروه‌های کُرد عراقی در استان سلیمانیه، همراه سایر نیروهای سازمان به قرارگاه اشرف در نزدیک شهر خالص منتقل و در پشتیبانی یکی از تیپ‌های رزمی سازماندهی شد.

در سال 1367 به تیپ 11، تحت فرماندهی حسین ربوبی با نام مستعار فضلی منتقل و مسئولیت دفتر وی را عهده‌دار شد. سیداسماعیلی در جریان عملیات فروغ جاویدان در سوم مرداد ماه 1367 جزء تیم حفاظت فرماندهی این تیپ بود.

بعد از شکست عملیات فروغ جاویدان و بازگشت نیروها به قرارگاه اشرف، به ستاد اطلاعات مرکزی سازمان در قرارگاه بدیع‌زادگان مقر اختصاصی مسعود رجوی در شمال بغداد انتقال یافت. پس از چند ماه برای انجام یک مأموریت سازمانی به کشور ترکیه رفت و پس از سه سال اقامت در این کشور مجدد به عراق بازگشت. در سال 1372 مجدداً برای انجام یک مأموریت دیگر به کشور اردن اعزام شد. سیداسماعیلی به مدت 16 سال از عمر تشکیلاتی خود را در ستاد اطلاعات مرکزی و بخش اطلاعات تعدادی از ارتش‌های سازمان گذراند.

وی در جریان حمله آمریکا به عراق که منجر به سقوط صدام حسین در فروردین سال 1382 شد، به عنوان افسر اطلاعات در ستاد صدیقه حسینی، از اعضای ارشد شورای رهبری سازمان که فرماندهی عملیاتی قرارگاه علوی با دو ارتش سوم و یازدهم را به عهده داشت، فعالیت می‌کرد.

سیداسماعیلی طی مدتی که در سازمان حضور داشت، از نزدیک شاهد انواع فشارهای روحی و روانی بر اعضای مجاهدین و فعالیت‌های جاسوسی این گروه به نفع کشور عراق در زمان حکومت صدام حسین، نیروهای آمریکایی مستقر در خاک عراق بعد از سقوط صدام حسین و برخی دیگر از کشورهای منطقه و غرب بوده است.

بدین‌ترتیب وی پس از 27 سال همکاری حرفه ای با تشکیلات مجاهدین با پی بردن به مناسبات فرقه‌ای و ضد مردمی این گروه، تشکیلات مجاهدین را ترک و در اسفند سال 1383 به ایران بازگشت.

کتابی که پیش روی شماست حاصل چهار سال کار مستمر در ثبت مشاهدات و مستندات در خصوص بررسی علل و چگونگی بروز و تشریح ساختارهای فرقه‌ای و فعالیت‌های جاسوسی در تشکیلات منافقین است.

واقعیت این است که سازمان منافقین، منحصربه فردترین فرقه سیاسی ـ مذهبی یک هزار سال گذشته ایران است که توانسته بیشترین ضایعات انسانی را در ابعاد یک فاجعه بر جامعه ما تحمیل کند. بنابراین، شناخت عمیق و علمی بنیادهای فکری و مناسبات تشکیلاتی منافقین که در این کتاب بدان پرداخته شده است، می‌تواند نقش بسزایی در افشای ماهیت و حقیقت درون‌تشکیلاتی منافقین داشته باشد؛ چرا که در دنیای امروزی، فرقه‌ها تهدید جدی برای سلامتی جامعه به‌ویژه برای نسل جوان و تحصیل‌کرده کشورها به حساب می‌آیند که باید با افشاگریِ روابط حاکم بر مناسبات آنها و آگاهی دادن از تمامی راه‌های ممکن، جامعه را  از تهدید فرقه‌گرایی مصون ساخت.

این کتاب با الهام از کتاب معروف «فرقه‌ها در میان ما» اثر به جامانده از مارگارت تالر سینگر فقید، روانشناس کلینیکی و استاد ممتاز وقت دانشگاه کالیفرنیا در برکلی آمریکا در کادر مناسبات فرقه‌ای حاکم بر تشکیلات مجاهدین با ساختار فرقه‌ای آن نوشته شده است. کتاب «فرقه‌ها در میان ما» در سال 1390 توسط ابراهیم خدابنده به فارسی ترجمه شد.

سینگر در کتاب خود با مهارت تمام توانسته است مناسبات پیچیده حاکم بر درون فرقه‌ها را مورد بررسی موشکافانه قرار داده و به خوبی شرایط لازم را برای به اجرا درآوردن فرایند بازسازی فکری در شش تم تشریح کند. همچنین وی در این کتاب هشت تم ارائه شده توسط «روبرت جی. لیفتون» و سه تم  ارائه شده توسط «ادگار شاین» را که برای روند بازسازی تحمیل روانی تعریف شده اند را نیز مورد بررسی قرار داده است.


مطالب پربازدید سایت

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

جدیدترین مطالب

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

سعید کریمی از مجروحان حمله تروریستی راسک و چابهار عیادت کرد

وضعیت مجروحان حمله تروریستی چابهار و راسک

محمود عباس‌زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی

ورود کمیسیون امنیت ملی به حمله تروریستی راسک و چابهار

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور:

عناصر تروریستی راسک و چابهار ملیت غیر ایرانی دارند

مطالب پربازدید بخش خبر

شهادت یک نوزاد در حمله تروریست‌ها

حمله تروریست‌ها در ایام نوروز

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان