ديدار دانشجويان استان ديالي عراق با دبيرکل کانون هابيليان

جمعي از دانشجويان استان ديالي عراق با دبيرکل کانون هابيليان ديدار کردند

به گزارش پايگاه اطلاع رساني هابيليان(خانواده شهداي ترور کشور) در اين ديدار دبير کل کانون هابيليان با خوش‌آمد گويي به ميهمانان عراقي ابراز داشت: ما و شما بايد به شرايط امروز کشورهايمان توجه ويژه‌اي داشته باشيم، و باتوجه به حضور آمريکايي‌ها در منطقه بايد بيداري ملت‌هاي عراق و ايران نسبت به گذشته بيش از قبل شده باشد.

جنگ ايران و عراق باهدف نجات کارخانه‌هاي اسلحه سازي آمريکا بود

دبيرکل کانون هابيليان يکي از هدف ايجاد جنگ ميان ايران و عراق را نجات کارخانه‌‌هاي اسلحه سازي آمريکا و اروپا معرفي کرد و ادامه داد: ميان دو ملت ايران و عراق آشتي و تفاهم وجود دارد اما براي اينکه کارخانه‌هاي اسلحه سازي آمريکايي و اروپايي از مشکلات مالي نجات يابند،‌ به راه انداختن جنگ ميان ايران و عراق يکي از اهداف آمريکايي ها بود تا در کنار تمام اهداف شوم استعماري که داشتند، با اين وسيله بتوانند جلوي ورشکستگي کارخانه‌هاي خود را نيز بگيرند.

وي تحرکات برخي کشورهاي حوزه خليج فارس را هم در همين زمينه ذکر کرد و ادامه داد: اکثر کشورهاي اين منطقه با هم مشکل دارند و در اين ميان عربستان 123 ميليارد دلار سلاح مي‌خرد تا مثلا امنيت خود را تامين کند و در همين راستا است که دولت‌هاي غربي و به ويژه آمريکا 32 سال است که تلاش مي‌کنند از گسترش گروه‌هاي تروريستي در ايران دفاع کرده و به آن پر و بال دهند تا در کنار ضربه زدن به انقلاب اسلامي،‌ به ديگر اهداف خود نيز نايل شوند.

وي ادامه داد: با وجود اثبات دخالت آمريکا در کشور عراق و با وجود تمام مشکلاتي که ناشي از اين دخالت بوده‌است، آمريکايي‌ها تلاش مي‌کنند مسئله ناامني درعراق و حضور گروه‌هاي تروريستي در اين کشور را به پاي ايران بيندازند و به دنبال آن همه معضلات و جنايت‌هاي فعلي که در عراق رخ مي‌دهد را به حساب ايران بنويسند.

دبيرکل کانون هابيليان افزود: اين در حالي است که ايران خود از بزرگ‌ترين قربانيان تروريسم در جهان است و در اين راستا بيش از 16 هزار نفر از مردم ايران به شهادت رسيده‌اند که گروه منافقين به تنهايي بيش از 12 هزار نفر از اين افراد را به شهادت رسانده و ترور کرده‌اند.

آمريکا مانع اخراج منافقين هستند

دبيرکل کانون هابيليان در ادامه به دخالت‌هاي گسترده آمريکا در عراق اشاره کرده و ادامه داد:‌ با وجود اينکه جنايت‌هاي منافقين در عراق آشکار شده و مردم اين کشور خواهان اخراج اعضاي اين فرقه از عراق هستند اما آمريکايي‌ها بزرگ‌ترين مانع در راه اخراج منافقين از اين کشور هستند.

وي بيان کرد: در حالي که نزديکي مردم ايران و عراق مربوط به قرن‌ها پيش بوده و هيچ دولت و کشوري نتوانسته جلوي اين تفاهم و دوستي را بگيرد، آمريکايي‌ها اعلام کرده‌اند که به دنبال تشکيل دولتي در عراق هستند که مانع از نفوذ ايران در اين کشور شود.

به گفته دبيرکل کانون هابيليان آمريکايي‌ها در حالي از بازگرداندن امنيت و آرامش به عراق دم مي‌زنند که خود به تنهايي مسبب کشتار بيش از يک ميليون نفر در اين کشور شده‌اند.

وي از دانشجويان عراقي خواست تا نسبت به تحرکات آمريکايي‌ها و گروه‌هاي تروريستي در اين کشور هوشيار باشند و در اين ميان با حمايتي که آمريکايي‌هاي از گروه‌‌هاي تروريستي انجام مي‌دهند، پنهان کردن چهره واقعي‌شان کار آساني نيست و به خوبي مي‌توان به اهداف آنها در اين‌باره پي برد.

مدعيان حمايت از مردم عراق ارتش خصوصي صدام بودند

هاشمي‌نژاد شعارهاي فعلي منافقين براي حمايت از مردم عراق را پوچ و بي‌اساي ذکر کرد و بيان داشت: منافقين 12 هزار نفر از مردم ايران و 25 هزار نفر از مردم عراق را به خاک و خون کشيدند.

Rafiq Ali

در ادامه اين ديدار مهندس رفيق علي از موسسه فرهنگي اوج با بيان اينکه گروه‌هاي تروريستي جنايت‌هاي زيادي در حق مردم عراق انجام دادند افزود: ما در استان ديالي جنايت‌هاي منافقين را لمس کرده‌ايم و در اين باره موسسه‌اي را در استانمان ايجاد کرده‌ايم که همانند موسسه شماست و در مورد مسائل حقوق بشري فعاليت مي‌کند.

وي به خسارت‌هاي مردم ديالي از حضور تروريست‌ها اشاره کرد و بيان داشت: در زمان درگيري القاعده، در استان ديالي 11 هزار و 500 نفر شهيد شدند و در حال حاضر 8 هزار زن بيوه شده‌ و 16 هزار و 500 کودک يتيم نيز بر اثر همين اقدامات تروريستي در اين استان وجود دارد.

Mohamad Hashem Ebrahimمحمد هاشم‌ابراهيم نيز ديگر سخنران در ميان ميهمانان عراقي بود که مهندس ارتباطات دانشگاه ديالي بود و گفت: بسياري از جنايت‌هاي منافقين را از نزديک ديده‌ايم و من سئوالم از شما اين است که چرا از منافقين به سازمان ملل شکايت نکرده‌ايد، چون ما به عنوان مردم استان ديالي با جنايت‌هاي آنها آشنايي داريم و خوب مي‌دانيم اگر جنايت‌هاي آنها به سازمان ملل ارائه شود به اين موارد رسيدگي مي‌شود.

دبیرکل کانون هابیلیان درپاسخ به این سوال عنوان کرد : سازمان ملل نیز متاسفانه بازیچه دست قدرتهای استکباری شده است و نمی توان در این مورد انتظار همکاری از سازمان ملل داشت در این میان سیاست گذاران اروپایی و آمریکایی نیز به خوبی می دانند که این سازمان یک سازمان تروریستی است تا جایی که حتی کاردار سفارت فرانسه نیز بر تروریست بودن آنها اعتراف می کند

هاشمي‌نژاد در اين باره گفت: زماني با کاردار سفارت فرانسه در ايران صحبت مي‌کردم و او به تمام جنايات منافقين آشنايي داشت و با نفرت بيشتري نسبت به منافقين صحبت مي‌کرد، اما زماني که من مي‌خواستم صحبت‌هاي او را يادداشت کنم گفت اين حرف‌هاي خصوصي است و نبايد منتشر شود واين نشان مي‌دهد که او از منافقين نمي‌ترسد بلکه سياست‌هاي کشورش به گونه‌اي است که از اين سازمان حمايت مي‌کند.

وي سپس به ادامه راه ميان دو ملت در مبارزه تروريسم اشاره کرده و گفت: ما در سايه دو چيز است که مي‌توانيم در مقابل تروريسم و دشمنان مشترکمان ايستادگي کنيم و آن جلوگيري از تفرقه افکني و اتکا به خودمان است.

 

Heydar Hosseyn Jasem

حيدر حسين جاسم از دانشگاه بغداد نيز نسبت به اخراج منافقين اعلام حمايت کرد و در ادامه محمدرضا هادي از دانشگاه ديالي با طرح دو سوال گفت: در حال حاضر چه ارتباطي ميان القاعده و سازمان منافقين وجود دارد و آيا اين سازمان در جهان نفوذ دارد؟

هاشمي‌نژاد در پاسخ به اين سئوالات گفت: ميان منافقين و القاعده ارتباط‌هايي وجود دارد زيرا در زماني که آمريکا و گروه‌هاي تروريستي وارد عراق شدند نه آمريکايي‌ها با عراق آشنايي داشتند و نه گروه تروريستي القاعده و اين در حالي بود که منافقين 20 سال بود که در اين کشور حضور داشتند و بنابراين تمامي اهداف و عمليات‌هاي آنها با توجه به اطلاعاتي که منافقين به آنها مي‌دادند خط دهي و اجرا مي‌شد و در طول اين سال‌ها منافقين خدمات زيادي براي گروه‌هاي تروريستي و آمريکايي‌ها انجام داده‌اند و در مورد سوال دوم هم بايد گفت منافقين تنها مزدور هستند و فرمانبر کشورهاي غربي هستند.

Mohamad Reza Hadi

عمار ثامن، دانشجوي مهندسي نيز در اين باره ابراز داشت: آيا ايران نمي‌تواند آنها را عفو کند؟ من چندي است که مطلع شده‌ام خانواده‌هاي اين افراد در پشت ارودگاه اشرف خواهان ديدار با فرزندانشان هستند اما اين اجازه به آنها داده نمي‌شود.

دبيرکل کانون هابيليان دسته‌بندي‌هاي موجود ميان منافقين ابراز داشت: آن تعداد از منافقين که دستشان به خون مردم ايران آلوده نشده است مورد عفو قرار مي‌گيرند و مي‌توانند به ايران باز گردند و در مورد خانواده‌ها هم بايد اعلام کنم که نزديک به 9 ماه است که در پشت در‌هاي اشرف هستند و در ميان آنها پيرمرد 70 ساله نيز وجود دارد اما سرکردگان منافقين اجازه ملاقات با فرزندانشان را به آنها نمي‌دهند.

وي ادامه داد: در مورد منافقين استراتژي مشخصي وجود دارد اما آمريکايي‌ها اجازه عملياتي شدن اين استراتژي را که همان اخراج منافقين است را به آنها نمي‌دهند. اين سازمان هنوز هم اقدامات تروريستي در ايران انجام مي‌دهند اما نه به صورت مستقيم بلکه با کمک گروه‌هايي همانند ريگي.

 

آخرين نفر سامر علي بود که گفت: آيا از رهبران عراق براي اخراج آنها درخواستي صورت نگرفته است؟

هاشمي‌نژاد نيز پاسخ داد:‌ اين مسئله بارها و حتي از جانب رهبر کشورمان از رئيس جمهور شما درخواست شده است اما حمايت‌هاي آمريکا از منافقين هنوز مانع از تحقق اين اخراج شده است.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31