در صورت لزوم تمام هستی خود را تقدیم انقلاب اسلامی خواهم کرد

Haghani11خانم «سلطان حقانی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر اینکه همه آحاد مردم در هر بخشی باید احساس مسوولیت و وظیفه شناسی شهدا را سرلوحه کار خود قرار دهند افزود: همه باید تلاش کنند به مانند شهدا کار خدایی انجام داده و ملاک های دنیوی نداشته باشند.

وی افزود: همه باید در مسیر و پیرو رهبری باشیم و بدانیم که هر چه از سرمایه خود برای انقلاب صرف کنیم باز دین خود را به انقلاب ادا نکرده ایم.

حقانی افزود: کار الهی و خدایی کاری حسینی است که نشانه آن زنده ماندن نام امام حسین(ع) بعد از گذشت قرن ها و محو شدن نام دشمنان ایشان است که امروز نام و نشانی از آن اشقیا در هیچ جا وجود ندارد.

وی رعایت تقوای الهی و قناعت در زندگی را از اصول اساسی زندگی آحاد جامعه ذکر کرد و افزود: برخی افراد که دستشان به بیت المال مسلمین می رسد با آن طلبکارانه برخورد کرده و بدون رعایت تقوای الهی مشغول چپاول آن هستند که مطمئنا پاسخی برای فردای قیامت و خون شهدا ندارند.

وی گفت: شهید حقانی از ابتدای نوجوانی فردی با خدا بود که آرزوی شهادت را همواره در سر می پروراند و بالاخره در کنار یاران شهیدش به لقاالله پیوست.

حقانی افزود: آن شهید گرانقدر در زندان ستمشاهی با سخت ترین شکنجه ها مواجه بود که خود بنده بارها با حضور در محل زندان این شهید شاهد این شکنجه ها بودم اما مقاومت مبارزان راه حق در برابر ظلم زمینه ساز پیروزی انقلاب به دست رهبر کبیر انقلاب و مردم شد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ غلامحسین حقانی، چهارم فروردین سال 1320(هـ.ش) در خانواده ای مذهبی در شهر خون و قیام قم متولد شد.

وی پس از تحصیلات مقدماتی کلاسیک وارد حوزه علمیه شد و ابتدا مقدمات و ادبیات را در مدرسه حضرت آیت الله حاج شیخ احمد مجتهدی تهرانی(ره) و سپس در سال 1335(هـ .ش) با موافقت پدرش به زادگاه خود شهر مقدس قم رفت تا مرحله جدیدی از تحصیل فقه پویای شیعه را آغاز کند.

او در زمان تحصیل در حوزه پر خیر و برکت قم در محضر حضرت امام خمینی (ره)، آیات گلپایگانی، محقق داماد، مرتضی حائری یزدی و سید محمدباقر سلطانی تلمذ کرد و با بهره مندی از بحر جوشان علوم و معارف اسلامی به درجه اجتهاد نائل آمد.

با آغاز قیام حضرت امام خمینی(ره) شهید حقانی، بطور منسجم به همراه روحانیت مبارز و مردم، مبارزه علنی علیه رژیم را آغاز کرد.

وی با سفر به شهرهای مختلف مانند شیراز، بندرعباس، و سمنان به ایراد سخنرانی و تشکیل جلسات مذهبی می پرداخت و مردم را به ایستادگی در برابر رژیم، تحت رهبری پیامبرگونه امام عظیم الشأن دعوت می کرد و در این راه بارها از سوی ساواک دستگیر و به زندان محکوم شد.

پس از انقلاب شهید حقانی مدتی به عنوان نماینده امام راحل و ریاست دادگاه و حاکم شرع استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان فعالیت کرد و با در خواست مردم از سوی امام خمینی(ره) بعنوان نخستین خطیب جمعه شهر بندرعباس منصوب شد.

شهید حقانی در اولین دوره مجلس شورای اسلامی نامزد انتخابات از حوزه انتخابیه بندرعباس شد و مردم این منطقه به سبب سابقه مبارزاتی و خدمات موثری که در قبل و بعد از انقلاب در این شهرستان انجام داده بود او را بعنوان نماینده خود راهی خانه ملت کردند.

وی هفتم تیر سال 1360 در قتلگاه سرچشمه تهران، به دست مزدوران و عمال آمریکا، شهد شهادت را نوشید و این بار با خون خویش، انقلاب را یاری ساخت و پیکر مطهر او در قبرستان شیخان قم به خاک سپرده شد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31