حمایت مردم عراق از منافقین یک اتهام است

«سخنرانی دبیرکل کانون هابیلیان درجمع نمایندگان اقشاراهل سنت عراق»

تشریح ابعاد جنایات منافقین در ایران و عراق ، موضوع سخنرانی آقای سید جواد هاشمی نژاد در جمع نمایندگان اساتید دانشگاهها ، دانشجویان و رؤسای عشایر اهل تسنن از استانها و شهرهای موصل ، صلاح الدین،دیاله، تکریت وهب هب بود.

سخنان ایشان با استقبال حضار مواجه گردید و با پرسش و پاسخ در مورد ماهیت منافقین ادامه یافت که فرصتی برای افشای روشهای فریبکارانه و نادرست آنان در مواجه با مردم عراق را از سوی برخی اساتید و عشایر که خود در جلسات این گروه در اردوگاه اشرف حضور داشتند ،پدید آورد.

فشرده ای از مطالب این مراسم ، جهت اطلاع خوانندگان گرامی در پی می آید.

بسم الله الرحمن الرحیم

خدا را شکر می کنم وخوشحالم از این که در خدمت دوستان و برادران عراقی ام حضور دارم. من نه دولتی هستم، نه سمتی در دولت ایران دارم. من بعنوان یکی از بازماندگان قربانیان حوادث تروریستی می خواهم پیش برادران خودم مسائلی را مطرح کنم. من نمی دانم شما چقدر در جریان حوادث بعد از انقلاب ایران هستید. همینطور که دو ملت ایران و عراق به هم پیوسته هستند و سرنوشتشان به همدیگر آمیخته است، همینطور هم به نظر می رسد حوادثی بعد از تحولات دو کشور رخ داد که به همدیگر شباهت دارد. ملت ایران و عراق دو ملت هم فرهنگ و هر دو کشور دارای تاریخ و قدمت تاریخی زیاد هستند و هیچ گاه یک کشور نمی تواند نسبت به آنچه که در کشور دیگر می گذرد، بی تفاوت باشد. فکر نمی کنم امریکا یا هیچ کشور دیگری در صدد رفع مشکلات ما دو ملت باشد. این ما مردم هستیم که بایستی خودمان سرنوشت خودمان را در اختیار بگیریم و مشکلات خودمان را حل کنیم. به نظر من ریشه بحث تروریسم در امریکا و کشورهای غربی رقم می خورد. آنها به وجود آورنده اصلی گروههای تروریستی هستند. ما و شما سازمان مجاهدین خلق را به خوبی می شناسیم. همانند شما درست پس از انقلاب اسلامی ایران این سازمان اعلام جنگ مسلحانه کرد و شروع به ترور کردن صنف های مختلف مردم کرد. این گروه 25 سال است که عملیات تروریستی در ایران انجام می دهد. سرکرده این گروه و همسرش به اتفاق سرانشان در پاریس مستقر شدند و جوخه های مرگ را در بین مردم فعال کردند و شروع کردند به ترور مردم و مسئولین و چون حکومت سابق عراق جنگ گسترده ای را علیه ایران تدارک دیده بود و مشغول جنگ علیه ایران بود، به او پیوستند و با همکاری هم شروع کردند علیه مردم ایران و علیه کشور ما جنگیدن. متأسفانه کشتار آنها فقط به مردم ایران محدود نشد، بلکه دست آنها به خون گروه زیادی از مردم عراق هم آغشته گشت. بنابر این من راجع به مشکلی صحبت می کنم که مشکل دو ملت است. من به عنوان یک بازمانده حوادث تروریستی، سؤالم این است که وجود این گروه در عراق در حال حاضر چه چیزی را می خواهد ثابت بکند.ما در طول بیست و خرده ای سال گذشته امکان این که از مرجعی در عراق بخواهیم که این گروه را محدود بکنند یا اخراج بکنند، نداشتیم. ولی شرایط که عوض شد و مردم عراق خودشان سرنوشت خودشان را بدست گرفتند، این امید در ما بازماندگان شهدا بوجود آمد که حالا دیگر وقت اجرای عدالت در باره قاتلین پدرانمان است و این امر با کمک شما ملت عراق میسر است. ما وقتی که بررسی می کنیم مواضع و تبلیغات این سازمان را می بینیم هیچ چیز جز بازگشت به جنگ و درگیری مشاهده نمی شود.این گروه چیزی را جز تشنج بین دو کشور و دشمنی بین دو کشور نمی خواهد. آیا در بین همه فرقه های عراقی و همه گروههای عراقی هیچ گروهی وجود دارد که خواهان بازگشت به جنگ باشد؟ بنابراین این گروه در عراق با این حجم وسیع تبلیغات و رخنه در بعضی روزنامه ها و گروهها و بعضی آدمها چه چیزی می خواهد؟

Mosel1

ما طی این مدت با برخوردی که با مردم و مسئولین عراق داشتیم، این را متوجه شدیم که تنها حامی این گروه در عراق آمریکاست. آنها این بلا را امروز سر مردم عراق در آوردند به قصد مبارزه با تروریسم یا گسترش تروریسم؟ تروریست بودن اینها که مشخص است. آیا دموکراسی این را اقتضا می کند که مشتی آدمکش که دستشان بخون همه نوع انسان آلوده است، اینها را نگه دارند و اینها را تحت حمایت خودشان نگه دارند؟ ما اخیراً گروهی تشکیل دادیم که همه خانواده های شهدای ترور هستیم. بررسی کردم و دیدیم که در ایران 16000 نفر بدست گروههای تروریست کشته شدند. از این 16000 نفر، 12000 نفر فقط به دست اینها کشته شده اند. تمام اسناد و مدارکش را داریم، از طفل شیرخواره تا پیرمرد بالای 80 سال در بین این کشته شدگان وجود دارد. در یک سلسله عملیات اینها آمدند اتوبوسهای شهری را با مسافرهایش به آتش کشیدند. طبیعتاً بیشترین قربانیان این نوع حوادث بچه ها و زنان هستند. به طور مثال در شهر شیراز یک کودک نوزاد در بغل مادرش زنده زنده در آتش سوختند. و این گروهی که امروز دم از آزادی و حقوق بشر می زند، همان عملیات را عملیاتی قهرمانانه به حساب آورد. پدر من صرفاً یک نویسنده و متفکر بود. همه شما پدر هستید و روزی پدر داشتید یا الان دارید. پدر من را چنان منفجر کردند با نارنجک که تمام ذرات بدنش به در و دیوار پاشید. یک نفر بیاید به من بگوید که پدر من جرمش چه بود جز سخنوری و ابراز عقیده. تمام جنایتکاران این گروه الان در عراق مستقر هستند. ما خوشحال هستیم که با وجود همه این جنایاتی که بر ما وارد شده، دولت جمهوری اسلامی عفو عمومی نسبت به این گروه اعلام کرده و امیدواریم که اکثر اینها که تحت فشار این سازمان آنجا فعلاً مجبور هستند بمانند، به زودی برگردند به کشور خودشان.

ما در صدد محاکمه کسی نیستیم و حتی نمی گوییم که این جنایتکارها را به کشور برگردانید. فقط به عنوان قربانیان این حوادث دلمان نمی خواهد بچه دیگری به یتیمی بزرگ شود و می خواهیم این گروه و این خطر را که در دل این کشور مستقر شدند اخراج کنند. و بعید می دانیم که این خواست آمریکا باشد و مطمئنیم که این امر بدست مردم بزرگوار عراق و نمایندگان اصلی آنها که در رأس حکومت هستند، این امر تحقق پیدا کند. این وعده را آقای مشهدانی رئیس محترم مجلس عراق به من در مشهد دادند و انشاءالله امیدواریم که مشکل تروریسم و همه مشکلات دو کشور به زودی رفع شود. من چهار سال پیش عراق بودم، هیچ گاه در هیچ کشوری مانند احساسی که در عراق دارم نداشتم. واقعاً احساس می کنم که در کشور خودم هستم و با وجود یک چنین جنگ عظیمی که در بین دو کشور بود، هیچ کدام از دو ملت به پشت سر خودشان نگاه نکردند. از اینکه این وقت در اختیارم قرار گرفت خیلی خوشحال شدم و امیدواریم که شر همه توطئه هایی که علیه دو کشور و دو ملت هست به توطئه گرها برگردد.

با تشکر

پس از سخنان آقای هاشمی نژاد جناب آقای دکتر نافع از اساتید دانشگاه موصل به ایراد سخن پرداخت و گفت :

بسم الله الرحمن الرحیم. و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاء عند ربهم یرزقون. شما فکر نکنید که در زمان جنگ، حتی یک نفر از مردم عراق با این سازمان در حال تماس بودند. این سازمان فقط با دستگاه دولتی و استخبارات ارتباط مستقیم داشته است. بعد از جنگ سال 91 مردم عراق وضعیت اینها را خوب درک کردند. بعد از جنگ آمریکا علیه عراق و صدام، این سازمان در مناطق جنوبی و شمالی چند پادگان داشتند. مقر اصلی شان آنها در پایگاه های اشرف بودند. اینها در این منطقه استقرار یافتند. و نیروهای آمریکا که ابرقدرت هستند اینها را حمایت کردند. از اول اینها هیچ رابطه با مردم عراق نداشتند. بعد از این که از طرف نیروهای آمریکایی خلع سلاح شدند، اینها ایست بازرسی در جاده های بین شهرها ایجاد می کردند و مردم را بازرسی می کردند. بعد از این به نحو مداخله گرانه ای وارد مسائل سیاسی عراق شدند و وارد شهرهای عراق شدند. اینها با افرادی که ضربت خورده بودند بعد از سرنگونی صدام با اینها صحبت کردند. با عشایر و اقشار دیگرارتباط برقرار کردند. اینها خیلی مظلوم نمایی می کنند و خودشان را قربانی جمهوری اسلامی جا می زنند ،ما که قبلاً با ایران ارتباطی نداشتیم، ما هیچ گونه ارتباطی نداشتیم و تعدادی از مردم ما حرفهای اینها را باور کردند. اینها هر هفته در پایگاه اشرف کنفرانس می گذاشتند و تعداد زیادی از برادران عراقی را آنجا دعوت می کردند. بعد از نوشتن قانون اساسی عراق در ماده 21 این قانون نوشته شد که اینها یک سازمان تروریستی هستند، اینها وارد میدان عراق شدند و با شیوخ قبایل و گروههای حقوق مدنی ارتباط برقرار کردند و هر روز هم برای اینها کنفرانس برگزار می کنند. پولهای زیادی خرج کردند که قابل شمارش نبود. کنفرانسی که در طول دو سه ساعت برگزار می کنند یک میلیون و نیم تا سه میلیون دینار عراقی هزینه می کردند. چند نفر از ما در این کنفرانسها شرکت کردند اینها ادعا می کردند مظلوم هستند، الان دفاتر تبلیغاتی زیادی دارند و رسانه های زیادی دارند، صحبتهای اینها در رسانه ها و روزنامه های مختلف پخش می شود، ما از اقدامات دولت عراق علیه اینها حمایت می کنیم. ما یک وظیفه داریم مردم مناطق خودمان را آگاه کنیم که این سازمان، یک سازمان مظلوم نیست، بلکه یک سازمان تروریستی است. اینها با سران تروریست ها ارتباط مستقیم دارند. تعداد زیادی از ما در کنفرانس های اینها شرکت کردند و وقتی می گویند دست کسی را بریدند و کسی را اعدام کردند خیلی ناراحت می شدند. ما امیدواریم که میان ما و شما که از خانواده شهدا هستید یک همکاری محکم داشته باشیم.

هاشمی نژاد: قطع کردن دست و پا که گفته بودید، یک مورد آن را بگویم چند سال پیش سازمان در کشورهای اروپایی ادعا کرد زنی را دولت ایران پاهایش را قطع کرده و عکسهایش را هم نشان داد. در حالی که آن زن ،مدارکش هم هست که در یک حادثه پایش قطع می شود .

یک نمونه دیگر آنکه من چندی پیش در یکی از روزنامه های عراق که وابسته به منافقین است دیدم در حضور رئیس جمهوری قبلی ایران یک فرد به عکس آویزان شده از سقف و دارد شلاق می خورد. و اعلام کردند که در حضور رئیس جمهور اسیر عراقی دارد شلاق می خورد. من سؤالم این است که بعد از ده سال جنگ که دو کشور اعلام کردند اسیری وجود ندارد، چه انگیزه ای برای زدن اسیر وجود دارد؟ این مجسمه مربوط به موزه ای است که شاه زندانیان را شکنجه می کرد. من آن موزه را خودم دیده ام. اگر شما هم خواستید همان عکس با همان موزه و مجسمه الان هست. دقیقاً همان تصویر وجود دارد. و موارد زیادی که ما اسناد و مدارکش را در این زمینه داریم و بخاطر همین است که هم مردم ما و هم مردم شما اسم اینها را منافقین گذاشتند و حیات و قوام این گروه تا بحال بر اثر شیادی و چند رویی اش بوده است.

دکتر سالم التکریتی (استاد دانشگاه موصل ): من به عنوان نماینده 15 سازمان مدنی و سیاسی که در رشته حقوق تحصیل کردم خدمت شما عرض کنم که حضور این گروه در خاک کشور ما غیر قانونی است. ما در سمیناری که در بغداد برگزار کردیم به بررسی اعمال غیرقانونی اشغالگران پرداختیم. در آنجا گفتیم که این اشغالگران هستند که دستهای دولت عراق را بسته و تروریسم را حمایت می کنند.نمونه ای که برای این رفتار غیرقانونی آنها ذکر کردیم ، مسئله حضور مجاهدین خلق بود که آمریکایی ها به دولت عراق گفتند که به اینها کاری نداشته باشید و اینها تحت حمایت ما هستند. بر همه ما معلوم است که اینها بنا است منافع آمریکا را تأمین کنند و در غیر این صورت آنها را نگه نمی داشت.

شما می دانید که استعمارگران آکادمی تربیت سیاستمدار برای کشورهای اسلامی و جهان سوم را دارند ، یک روز اینها آمدند و ایاد علاوی را برای دولت پیشنهاد کردند و حالا صالح مطلک را بزرگ می کنند ، معلوم است که چه اهدافی را از این کار دنبال می کنند. حمایت از منظمه خلق نیز دقیقاً به همین دلیل است که اهداف خود را پیش ببرند.

شیخ جاسم عبدالله: اینها از تبلیغات برای اعلام مظلومیت خودشان استفاده می کنند و روی تعدادی از مردم عراق تأثیر می گذارند و این حرفهایشان باورشان می شود. الان کنفرانسها برگزار می کنند و امضای تأیید از روسای عشایر می گیرند برای اینکه در عراق ماندگار شوند. ما از برادران می خواهیم با ما همکاری کنند ، تا که نتوانند از این وضعیت موجود بهره برداری کنند. ما جاهای زیادی داریم از مجتمعات مدنی و تحقیقات. اینها پول زیادی خرج کردند در زمان انتخابات. اگر الان امروز یک عکس العملی از طرف دولت علیه اینها انجام بدهند،اینها به دنبال قرار دادن مردم مناطق ما در مقابل دولت هستند. ما باید با سرعت و با جدیت جلوی اینها را بگیریم. من و برادران شیعه و سنی آماده این کار هستیم .

دکتر عدنان مصطفی ( استاد دانشگاه) : در ادامه صحبتهای آقای دکتر نافع که به مسائل سازمان پرداختند،باید بگویم این سازمان در حال حاضر در اینجا جا داده نشده اند، بلکه از قبل و از طرف حکومت سابق صدام در عراق جا داده شدند. و یکی از اهرمهای فشار بوده اند در کشور. یک تعداد از معارضین رژیم سابق در ایران بودند اما ما یک ملت هستیم. هیچ نقشی در وجود این سازمان در عراق نداریم. چون کشور ما اشغال شده است. و اشغالگر می تواند آنها را اخراج کند یا بگوید که بمانند. اگر شما شنیدید جنایات این سازمان در ایران، ولی من به چشم خودم دیدم جنایات این سازمان علیه مردم عراق. اینها جلوی یک مینی بوس 21 نفره را گرفتند، اینها را اول زدند و بعد با تانک رفتند رویشان و همه شان از برادران کرد بودند. وقتی انتفاضه شد در جنگ سال 91 اینها وقتی میخواستند از یک خیابان رد شوند، تمام اسلحه هایشان را علیه مردم به کار گرفتند و بیشتر از صد نفر از افراد را کشتند از آنهایی که علیه رژیم بعث تظاهرات کردند و ما معتقد هستیم ماندن این سازمان یا رفتنشان یک حل سیاسی برای دولت عراق به توافق برسیم. وجود این گروه باعث زحمت است برای ما و شما.

صدام محمد صالح ( نماینده دانشجویان دانشگاه صلاح الدین): این سازمان یک سازمان تروریستی است و وارد خاک عراق شده است در زمان رژیم سابق و مردم شیعه و سنی و اکراد از اینها خیلی آسیب دیدند، بعد از سرنگونی صدام اینهایی که مدعی دین بودند و مجاهد بودند در منطقه دیاله بعقوبه تجمع کردند و با گروههای تروریستی تماس داشتند. شما هر چه خواستید انشاءالله ما کمکتان می کنیم چون این سازمان یک سازمان فاسق و تروریست است.

هاشمی نژاد: ما از دیدن شما سیر نمی شویم. بخصوص بعضی از برادرانی که جای پدر من هستند. امیدوارم که در سفرهای آتی باز هم زیارتشان کنم.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31