تل‌آویو در پشت صحنه ترور دانشمندان ایرانی قرار دارد

Israil1یک کارشناس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با تاکید بر محدود بودن توان این رژیم برای ضربه زدن به ایران در اقدامی نظامی، گفت که تل‌آویو در پشت صحنه ترور دانشمندان ایرانی قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدا ترور کشور) به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یوسی ملمان،‌ نویسنده، روزنامه‌نگار و کارشناس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با شبکه خبری راشتاتودی با ذکر این که نمی‌تواند منابع خود را فاش کند گفت که «برداشت ما این است که اسراییل در پشت ترور دانشمندان ایرانی قرار دارد.»

او در عین حال گفت که ایران «اولویت اول» برای دولت و دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی قرار دارد و برای رسیدن به اطلاعات در این کشور، رژیم صهیونیستی لزوما جاسوسان خود را به ایران اعزام نمی‌کند بلکه «راه‌های دیگری برای جمع‌آوری اطلاعات وجود دارد.»

ملمان گفت که رژیم صهیونیستی می‌خواهد آمریکا به عنوان آخرین دستاویز به ایران حمله کند، زیرا «توانایی اسراییل بسیار محدود است.»

او در پاسخ به سوالی درباره سفر اخیر رییس‌جمهور آمریکا به اراضی اشغالی گفت: فکر می‌کنم اوباما از اسراییل خواست که بدون هماهنگی با واشنگتن هیچ اقدامی انجام ندهد. به عبارت دیگر به ایران حمله نکند مگر در صورتی که با آمریکا هماهنگ شده باشد.

ملمان ادامه داد: فکر نمی‌کنم اسراییل به ایران حمله کند زیرا توانایی‌هایش محدود است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا لفاظی‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران نشان می‌دهد که در واقع قادر به حمله‌ای موفق نیست؟ گفت: بحث همین است. اگر کسی بخواهد عملیاتی انجام دهد درباره‌اش حزف نمی‌زند و به ویژه در سطح رهبران اسراییل، اما نتانیاهو در این باره حرف زده است و به این دلیل است که فکر نمی‌کنم اسراییل حمله‌ای به ایران داشته باشد.

ملمان با اشاره به مخالفت میرداگان، مدیر پیشین موساد با حمله به ایران گفت: آن‌ها می‌گویند باید علمیاتی پنهانی‌تر انجام گیرد تا فعالیت سایت‌های هسته‌ای ایران آهسته شود اما قبل از هر چیز اسراییل باید با جامعه بین‌الملل و آمریکا برای چنین عملیات‌هایی هماهنگ‌ باشد و اسراییل نباید رهبری را در این مورد به دست گیرد.


مطالب پربازدید سایت

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

جدیدترین مطالب

در عملیات پاک‌سازی یک خانه تیمی در سراوان

شهادت 3 پاسدار در درگیری با اعضای جیش العدل

دکتر رضا جهانفر*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

شبه‌علم در میدان جنگ شناختی

یادداشت مرکز مطالعات اوراسیا و مدیترانه در ایتالیا، ترجمه بنیاد هابیلیان

تظاهرات در نیویورک یا عملیات سالانه؟ روایت پنهان پشت تابلوهای رنگارنگ

تاریخ‌نگار گلستانی تشریح کرد:

سایه شوم تروریسم بر شهر گرگان در تابستان ۱۳۶۰

دکتر سیدمحسن اصغری نکاح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

ترور کودکان، ترور آینده است

سالروز عملیات آزادسازی ارتفاعات «جاسوسان» در شهرستان سردشت

حماسه شهید «جعفرخانی» و ۱۲ تن از یارانش که منجر به هزیمت پژاک شد

دکتر محمدرضا حسنی*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

هویت‌یابی دیجیتال و آسیب‌پذیری در برابر خشونت و تروریسم

زهرا مصباح*، یادداشتی از بنیاد هابیلیان

نقش باور در تحمل رنج بازماندگان ترور

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

مطالب پربازدید بخش خبر

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار مهمانان خارجی کنفرانس وحدت اسلامی

علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟

همزمان با روز ملی مبارزه با تروریسم؛

گزارش سال تروریسم در ایران ۱۴۰۴ در دسترس قرار گرفت

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان