ثبت منافقین به عنوان لابی رسمی روسیاهی جدید کاخ سفید

Aghamohamadiعضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ثبت منافقین به عنوان لابی رسمی روسیاهی جدید کاخ سفید است، گفت: سرای سالمندان منافقین تبدیل به لانه جاسوسی آمریکا ضد ایران شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) ابراهیم آقامحمدی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، درباره ثبت گروهک تروریستی منافقین به عنوان لابی رسمی در آمریکا، گفت: گروهک تروریستی منافقین در معادلات سیاسی ایران تأثیرگذاری ندارد.

وی با بیان اینکه گروهک تروریستی منافقین دست به جنایاتی زده که در تاریخ بشریت کم سابقه است، تصریح کرد: قتل عام شهروندان و انسان های بیگناه که تنها جرمشان مسلمانی آنها بود در کارنامه سیاه گروهک تروریستی منافقین به ثبت رسیده و هیچگاه آن را از صفحات ذهن خود پاک نمی کند.

وی با تاکید بر اینکه گروهک تروریستی منافقین به ابزار استکبار جهانی برای جاسوسی از ایران تبدیل شده اند، افزود: با شناختی که گروهک منافقین، با فریب جوانان از ایران دارد تنها به دنبال خوش‌خدمتی به اربابان خود هستند.

نماینده اصولگرای مجلس نهم با اشاره به اینکه گروهک تروریستی منافقین زندانی کاخ سفید است، تصریح کرد: استکبار جهانی با بازکردن سرای سالمندان، گروهک رو به زوال منافقین را با حمایت کنگره صهیونیستی دور یکدیگر جمع کرده تا از این طریق همچنان اهرم فشاری ضد ملت ایران داشته باشد.

آقامحمدی، افزود: اگر تاکنون دلیلی برای دست نشانده بودن گروهک تروریستی وجود نداشت، امروز با ثبت این گروه تروریستی به عنوان لابی رسمی در آمریکا نشان داد که واشنگتن در جنایت های منافقین هم دست بوده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ثبت گروهک تروریستی منافقین به عنوان لابی رسمی، روسیاهی جدید کاخ سفید است، توضیح داد: واشنگتن ابتدا این گروهک تروریستی را از لیست سیاه خود خارج می کند و سپس آنها را به صورت یک لابی رسمی می پذیرد که این نشانگر نوکری منافقین برای آمریکا است.

در پی خروج گروهک منافقین از لیست تروریستی آمریکا، اینک خبر می رسد که این گروهک به عنوان یک گروه لابی رسمی در این کشور به ثبت رسیده است.


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

مرصاد، درسی است که باید بار‌ها خواند

مرصاد؛ عملیاتی که باید ادامه داشته باشد!

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

مطالب پربازدید بخش خبر

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت بیست‌وهشتمین سالروز

گرامی باد یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به سرکنسولگری ایران در مزار شریف

یک منبع امنیتی در استان الانبار خبر داد

متلاشی شدن یک هسته تروریستی خطرناک در غرب عراق

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان