تروریست‌ها برای نجات ترامپ آستین بالا زدند

Us Backing Terror

ارسال بسته‌های مشکوک به دفتر برخی رسانه‌ها و یا سیاستمداران دولت قبل ایالات متحده آمریکا بار دیگر نشان داد که دولت آمریکا با وجود همه ادعاهای مطرح شده، تا چه اندازه در مقابل جریانات تروریستی داخلی آسیب‌پذیر است.

آمریکا که یک بار در سال 2001 و در جریان حوادث تروریستی یازدهم سپتامبر، رسوایی امنیتی به بار آورده بود، این بار از طریق ارسال بسته‌های مشکوک از سوی گروه‌های تروریستی تحقیر شد و این واقعیت را پیش‌روی همگان قرار داد که این دولت که ادعای حفظ امنیت جهانی دارد، در عمل در مقابل تامین امنیت کشور خود ناتوان است.

دولتمردان آمریکایی البته توضیح نداده‌اند که چرا رسانه‌ای مانند سی‌.ان.ان که منتقد رئیس‌جمهور آمریکاست و یا سیاستمداری مانند جو بایدن که معاون اول رئیس‌جمهور سابق بوده و از منتقدان دونالد ترامپ محسوب می‌شود، هدف تهدیدات امنیتی قرار گرفته و آیا ممکن است این اقدامات از سوی جریانات نزدیک به کاخ سفید با هدف ترساندن مخالفان صورت گرفته باشد؟

استفاده از روش‌های تروریستی برای تغییر شرایط سیاست داخلی در ایالات متحده سال‌هاست که کاربرد وسیعی دارد. مشهورترین این اتفاقات قتل جان اف کندی بود که باعث برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری زودرس شد.

حالا بار دیگر در آستانه انتخابات پارلمانی در آمریکا و درحالیکه به شهادت نظرسنجی‌ها، حزب جمهوری‌خواه شانس زیادی برای پیروزی ندارد، کاخ سفید از تهدیدات تروریستی سخن به میان آورده که رسانه‌ها و چهره‌های حزب دموکرات را هدف گرفته است.

با توجه به رسوایی نزدیک‌ترین شریک سیاسی ترامپ یعنی بن‌سلمان، احتمالا دولت ایالات متحده ناخرسند نمی‌شود اگر با جنجال رسانه‌ای درباره موضوعی دیگر، توجهات را از موضوع قتل خاشقجی منحرف کند. این احتمالا درخواست داماد ترامپ از دولت آمریکاست که برای نجات دوست صمیمی خود، پروژه تروریستی دیگری را طرح‌ریزی کرده تا بتواند افکارعمومی و رسانه‌های آمریکایی را به‌جای موضوع قتل یک روزنامه‌نگار، درگیر تهدیدات تروریستی داخلی کند.

بدین ترتیب اگر خبرها از عملیات تروریستی جدید در خاک آمریکا واقعی باشد، نشان می‌دهد این کشور در برابر تهدیدات تروریستی بیش از آنچه نشان می‌دهد آسیب‌پذیر است و اما اگر این تهدیدات ساخته و پرداخته کاخ سفید برای فراری دادن بن‌سلمان از زیر بار انتقادات شدید رسانه‌ای باشد که یک‌بار دیگر ابزاری بودن موضوع تروریسم در دیدگاه رهبران ایالات متحده را به نمایش گذاشته و گویای این واقعیت است که نمی‌شود بر روی مواضع ضدتروریستی کاخ سفید حساب باز کرد.

دولت آمریکا که هم به‌دلیل خروج از برجام و هم شکست در مذاکره با ایران خود را زیر فشار حس می‌کند و هم در جریان انتخابات کنگره اگر نتواند به پیروزی برسد، نوعی افتضاح سیاسی بر بار خواهد آورد، به‌دنبال راهی برای نجات است و چه راهی برای دولتمردان آمریکایی که شهره به تروریسم دولتی هستند، مناسب‌تر از ترور تا بار دیگر چرخه وحشت و تجاوز به ترامپ و همراهانش امکان دهد در جهان درگیری بیشتری ایجاد کرده و ناکارآمدی داخلی خود را توجیه کنند.

شاید در روزهای بعد - به‌ویژه اگر یکی از این بسته‌های مشکوک، جان سیاستمداری را در داخل آمریکا گرفت- بتوان درباره اینکه هنوز راهبردهای تروریستی برای حل مسائل داخلی موثر است یا نه، داوری منصفانه‌تری کرد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31