« بازخوانی آرای بنی صدر درباره مردم»

Banisadrrajavi

برای حذف رقیب اصلی بنی صدر ، پروژه ایرانی الاصل نبودن آقای جلال الدین فارسی که کاندیدای حزب جمهوری اسلامی بود در دستور کار تبلیغاتی قرار گرفت و شیخ علی تهرانی آن را آغاز کرد .

در نتیجه با جوسازی های مطبوعاتی ، فارسی از کاندیداتوری خود استعفا داد و کنار رفت و زمینه برای پیروزی بنی صدر فراهم گردید ، چرا که حزب جمهوری اسلامی دیگر فرصتی برای معرفی کاندیدای مطلوب نداشت .

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز پس از استعفای فارسی ، دکتر حسن حبیبی را نامزد کرد که البته چهره ای آشنا نبود . بنی صدر با شعار " بنی صدر ، صد در صد " در صدر مقبولیت عمومی قرار گرفت و عوام فریبی های او نیز این مسئله را تشدید می کرد .

یکی از شگردهای بنی صدر این بود که قبل از ورود به بیت امام در پاسخ به این سؤال که آیا برای ریاست جمهوری ثبت نام می کنید ؟ گفت : معلوم نیست ، ولی به هنگام خروج از بیت حضرت امام در پاسخ به سؤال همان خبرنگار با لبخندی گفت : آری ، قطعاً !

این برخورد موجب تقویت این شایعه شد که کاندیدای مورد نظر حضرت امام ، بنی صدر است ، به ویژه آن که آیت الله پسندیده برادر بزرگ حضرت امام نیز حمایت خود را از بنی صدر اعلان کرده بود و هواداران وی در پارچه های خیابانی نوشته بودند : " برادر امام به بنی صدر رأی می دهد ."

از سوی دیگر برخی از علمای بلاد ، مانند آیت الله طاهری اصفهانی نیز از بنی صدر حمایت کردند . این حمایت ها موجب پیشی گرفتن بنی صدر از دیگر رقیبان شد و سرانجام در انتخابات جمعه 5 بهمن 58 حائز اکثریت آرا گردید و از مجموع 14 میلیون 146 هزار رأی ، با کسب 10 میلیون 709 هزار رأی به ریاست جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد و عنان قدرت را در دست گرفت .

بازخوانی آرای بنی صدر درباره مردم

بنی صدر که از آرای بالای یازده میلیونی در برابر سه میلیون رأی رقیبانشان ( دکتر مدنی و دکتر حبیبی ) برخوردار شده بود از اعتماد مردم احساس غرور می کرد و سعی داشت همواره از مردم سخن بگوید و آرای مردم را به پذیرش ایده ها و افکار خود مصادره کند .

در حالی که تنها چیزی که برای او و هم فکرانش ارزش نداشت مردم بودند ، برای بنی صدر هیچگاه ارزش های دینی و الهی مردم محترم نبود و در عوض فرهنگ غربی برای او یک مانیفیست بود .

او کار را به جایی رساند که کسانی مانند آیت الله صادق خلخالی که روزی از طرفداران او بودند به این نکته پی بردند ، ایشان در خاطرات خود می نویسد :

" روزنامه انقلاب اسلامی به مدیر مسئولی ابوالحسن بنی صدر در واقع از آنچه که مردم می خواستند ، خالی بود ، ضدیت با اسلام را علناً ترویج می کرد و با تیترهای درشت و عناوین زننده ، مردم را اغفال می کرد ."

بنی صدر چنان از اعتماد مردم به خود سرمست شده بود که در سخنرانی هایش اظهار می داشت :

" در جهان سابقه ندارد که کسی به ریاست جمهوری انتخاب شده باشد و زمان از محبوبیتش نکاسته باشد ، آنچه من دارم و مایلم در این مکان و منزل و خانه خدا به صورت دعا عرض کنم ، این است : خداوندا مرا سزاوار این اعتماد قرار ده و این ملت بزرگ را نسبت به من با مهر و محبت نگاه بدار ."

روزنامه کیهان ، 5 بهمن 59 ، ص 3 ، در جمع مردم قزوین

وی با اشاره به انگیزه داوطلبی خود برای مقام ریاست جمهوری و ضمن اشاره به توطئه ها و بحران های سخت در جامعه گفت :

" مسئولیت سنگین رویارویی با بحران های بزرگ ، ایجاب می کند که کسی که خود را آماده این بحران ساخته است داوطلب این مسئولیت شود ."

روزنامه کیهان ، 5 بهمن 59 ، ص 3

بنی صدر ضمن بزرگ نمایی حوادث کشور و تبدیل مسائل خرد و کوچک به بحران های بزرگ می گفت :

" در یک سالی که از ریاست جمهوری من می گذرد خودتان احساس کرده اید که میهن اسلامی ما یک لحظه از بحران نیاسود ."

روزنامه کیهان ، 5 بهمن 59 ، ص 3

وی یکی از جلوه های بحران را چنین بیان می کرد :

" پراکندگی در تصمیم گیری و یا ضعف حاکمیت دولت سپری شده است ، در تمام این یک سال کوشش های ما در بر کندن این مشکلات گذشته است ، آیا ما توانسته ایم این کلاف را بگشاییم ؟ هنوز زود است که من بتوانم با قاطعیت به شما بگویم که روزهای تاریک بحران سپری شده است .

اما می توانم به شما بگویم و دنیای ما با اجتماع بزرگ شما در این جا که نمایشگر اعتماد این ملت به توانایی خویش است ، باید به شهادت بخوانیم که اراده ما برای بیرون بردن کشور از همه بحران ها و صاف کردن راه پیشرفت و تعالی این ملت در جمهوری اسلامی استوار است ."

روزنامه کیهان ، 5 بهمن 59 ، ص 3

بنی صدر که نمی توانست خدمات فرزندان مخلص نهادهای انقلابی را نادیده بگیرد ، در کنار کوچک جلوه دادن دستاوردهای آنان ، نیروهای انقلابی را مخالفان رئیس جمهور قلمداد می کرد .

وی در اجتماع مردم قزوین درباره فعالیت نیروهای جهاد سازندگی اظهار داشت :

" راه ساختن یک چیزی است و ناراحتی های روزمره مردم یک چیز دیگر ، چرا و چه اصرار دارید کاری کنید که مردم ناراضی بشوند ؟ نکنید و اگر کردید بدانید مردم رئیس جمهور انتخاب نکرده اند که یک عنوانی داشته باشد ، رئیس جمهور انتخاب کرده اند که بیان خواست آنها باشد و بایستد ، برای این که خواست آنان به اجرا در آید ."

روزنامه کیهان ، 5 بهمن 59 ، ص 3

بنی صدر که خود را نماینده تام الاختیار مردم می دانست ، به مردم سفارش می کرد که در برابر جریان ارزشی انقلاب بایستند و آنها را وادار به عقب نشینی و سکوت نمایند :

" ای مردم ! شما هر چه نسبت به حقوق خودتان مستحکم باشید گام هایی که ایران به سوی ترقی بر می دارد سریع تر خواهد بود و مطمئن باشید که مشکلات شما حل خواهد شد ....

برخورد امروز شما با تعدادی تحریک شده که آنها را مجبور به سکوت خواهد کرد ، نشانگر استقامت در راه تأمین حقوق تان خواهد بود ."

روزنامه کیهان ، 6 بهمن 59 ، ص 3

وی سپس در راستای سیاست فریب ، همه چیز را به رأی مردم دانست و گفت :

" در جمهوری اسلامی هر چیز بسته به رأی ، توانایی پایداری و استقامت شماست ، به نظر من آنچه اسلام به عنوان آزادی به شما داده در هیچ مکتب دیگری داده نشده است ، پاسدار این آزاد شما مردم هستید ، باید با کمال استقامت و قدرت از آن دفاع کنید ."

روزنامه کیهان ، 6 بهمن 59 ، ص 3

بنی صدر در ادامه با محور قرار دادن شعار " آزادی " منتقدان خود را به محدود کردن آزادی ها متهم ساخت و گفت :

" هر گروهی که بخواهد آزادی را به خطر افکند از جاهایی شروع می کند و جلو می آید ، اگر شما در مقابل آنها ایستادید ، آزادی ها را نمی توانند از بین ببرند ."

روزنامه کیهان ، 6 بهمن 59 ، ص 3

وی در اکثر سخنرانی های خود بر پایبندی نسبت به عهد و پیمانش با مردم ! اصرار می ورزید و دائماً ادعا می کرد :

" برای من به عنوان رئیس جمهور معتقد به قرآن و اسلام و کسی که کتاب و نوشته های آزاد بسیار از او برجاست ، نمی توان انتظار داشت خلاف عقیده خود عمل کند و آنچه را باور دارد به آن عمل نکند . من باید پاسدار آزادی های مردم باشم ، باید برای مردم رئیس جمهوری باشم که الگوهای دور افتاده گذشته را تکرار نکنم ."

روزنامه کیهان ، 6 بهمن 59 ، ص 3

جالب است بدانید در حالی که بنی صدر از بیشترین امکانات خبری استفاده می کرد و یک خبرنگار ویژه همیشه و به طور مداوم در سفرهای داخلی و خارجی همراه او بود و از وی فیلم و گزارش تهیه می کرد و بخش عمده ای از صدا و سیما را اخبار و گزارش های سفرهای رئیس جمهوری تشکیل می داد ، همواره از سانسور مطالبش توسط صدا و سیما گلایه می کرد ؛

و در سخنرانی های متعددی که داشت آن را به زبان می آورد تا چهره ای مظلوم از خود برای مردم ترسیم نماید و چنین وانمود کند که منابع قدرت ، مانع انجام فعالیت های وی هستند .

وی در اجتماع مردم جیرفت در حالی که مردم شعار می دادند : " بنی صدر ، بنی صدر حمایتت می کنیم ." اظهار داشت :

" من در عمرم همواره مورد سانسور بوده ام ، آنهایی که خواسته اند به زور خود را به جامعه تحمیل کنند ، کوشیده اند تا مرا سانسور کنند ، از وقتی هم که به ایران بازگشته ام و در دو سال اخیر به طور مستمر مورد سانسور بوده ام ، یکی از انواع سانسورها همین قطع بلندگو است که الان برای شما صحبت می کنم که صدا به شما نمی رسد !

اما به آنهایی که صدای من می رسد بدانند وظیفه آنها این است که به بقیه برسانند این صحبت و بیان را که اگر می خواهید ایرانتان در اسلام اداره شود ، اگر می خواهید کشورتان مستقل و آزاد باشد ، از من بشنوید ، از هیچ چیز نترسید و با تمام قدرت و با وحدت در برابر زورگویان چه چماق به دستان چه غیر چماق به دستان بایستید .

شما زنان و مردان بدانید اگر در برابر آنهایی که می خواهند جای هر چیز زور به کار ببرند و هر منطقه از کشور را عرصه زورگویی های خودشان بکنند ، نایستید ، روزگار شما روزگار تاریکی خواهد شد ، باید با کمال قدرت و استقامت در برابر جوسازها ، چماق به دست ها و زورگوها بایستید تا آنها را از سر راه خودتان بردارید .

برادران و خواهران ! به شما می گویم اگر در برابر آنها مقاومت نکنید و استقامت نکنید و اجازه دهید که بساط زورگویی در این کشور گسترده شود که در رژیم سابق بود ، برای آن آسان بود که با زورگوها رویه سازش در پیش گیرم ؛

اما تعهدی که در قبال خدا دارم و اعتقاد و ایمانی که به اسلام دارم مرا باز می دارد از این که در برابر این جریان ها ساکت و آرام بنشینم ، ایران امروز ، ایرانی نیست که شما بتوانید این ایران را در جو اختناق نگه دارید و اداره کنید ."

روزنامه کیهان ، 12 بهمن 59 ، ص 12

شایان ذکر است که عناوینی چون " انحصار طلب ، زورگو ، چماق به دست " دائماً از سوی قشر روشنفکران وابسته به ویژه شخص بنی صدر به شهید بهشتی ، یارانش و حزب جمهوری اسلامی نسبت داده می شد .

به طوری که در مراسم استقبال از بنی صدر شعارهای " مرگ بر انحصار طلبان ، حزب چماق به دستان ، باید بره گورستان " از جانب هواداران وی سر داده می شد .

بنی صدر در آن جلسه در حالی که تحت تأثیر شعارهای هوادارانش قرار گرفته بود مجدداً منتقدان کشور را به سرکوب رأی مردم متهم کرد و دیدگاه خود درباره نظام سیاسی کشور را چنین عنوان داشت :

" اداره کشور وقتی مردم در آن شرکت نداشته باشند ، اداره ای است غیر مردمی ، غیر اسلامی و غیر مکتبی . همه مسئله و همه برخورد بر سر این است که آیا رأی عمومی و رأی مردم باید ملاک و ضابطه باشد یا نباشد .

از نظر من اگر مردمی رأی دادند کسی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند ، یازده میلیون رأی دادند و امروز هم مردم همچنان اعتماد خودشان را به او حفظ کرده اند ، اگر بخواهند ملاک و ضابطه را که رأی شما مردم است از بین ببرند ، راهی جز این ندارند که بیایند این رئیس جمهوری را بی اعتبار بکنند .

اگر به این کار موفق شدند دیگر رأی مردم ارزش خود را از دست می دهد ، وقتی در جامعه ای که انقلاب شده است مردم رأیشان اعتبار خود را از دست داد در آن جامعه مقدمات استبداد جدید فراهم می گردد .

برای این که اینان تحت سلطه استبداد باز نگردند بر شما مردم است که از رأی خود دفاع کنید ، این شعاری است که شما می دهید ، یک شعار به نفع یک شخص نیست ، این شعار به معنای آن است که ضابطه باید رأی مردم باشد ، ملاک باید رأی شما مردم باشد .

شما مردم باید رأیی که می دهید پشت رأی خودتان بایستید و با استحکام و قدرت و دوام باشید و نگذارید کسانی که می خواهند بساط زورگویی را در این کشور بگسترانند رأی شما را بی اعتبار کنند ."

روزنامه کیهان ، 12 بهمن 59 ، ص 12

جالب است بدانید همین شخص که تا این حد از مردم دم می زد و مردم را به مقابله با زورگویان و خشونت طلبان ( یعنی همان یاران و اطرافیان امام ) دعوت می کرد ، پس از فتح لانه جاسوسی ، اسناد سرسپردگی و وابستگی اش به دست آمد که در ادامه بحث به آن خواهیم پرداخت .


مطالب پربازدید سایت

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

جدیدترین مطالب

سوم اردیبهشت سالروز ترور شهید سپهبد محمدولی قرنی؛

روایت تنها شاهد اولین ترور

فرزند شهید آقامیری می‌گوید منافقین باید به اشد مجازات محکوم شوند

فرزند شهید ترور: منافقین به اشد مجازات محکوم شوند

مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند

دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار جمعی از جوانان و نوجوانان بهشهری:

حیات رژیم صهیونیستی وابسته به ترور است

دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانواده شهید کامیاب مطرح کرد:

مجازات منافقین را در محاکم بین المللی نیز دنبال خواهیم کرد

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)

باز هم تروریسم و باز هم کاپشن صورتی

حمله تروریستی به سه نقطه شهرستان چابهار و راسک

تعداد شهدای حمله تروریستی به راسک و چابهاربه 16 نفر رسید

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان