اعدام حبیب اسیود درس عبرتی برای دیگر گروهك‌هاست

D1738521T15355713webwebb

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد گفت: گروهك‌هایی مانند حركه النضّال كه در ایران دست به جنایات می‌زنند مسلماً مستقل نبوده و بلكه به‌عنوان مهره‌ای از مهره‌های استعمار در جهت پیاده‌سازی اهداف دشمن تلاش می‌كنند.

 

سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد دبیركل بنیاد هابیلیان در مصاحبه تلفنی با برنامه زنده «رویداد» رادیو گفت‌وگو درمورد اجرای حكم اعدام حبیب اسیود؛ سركرده گروهك تجزیه‌طلب حركه النضّال در صبح امروز گفت: گروهك‌هایی مانند حركه النضّال كه در جمهوری اسلامی ایران دست به جنایات متعدد می‌زنند مسلماً مستقل نبوده و بلكه به‌عنوان مهره‌ای از مهره‌های استعمار در جهت پیاده‌سازی اهداف دشمن تلاش می‌كنند.

 

وی افزود: این گروهك تجزیه‌طلب از سال ۱۳۷۶ تشكیل شد و یكی از اقدامات صدام هم این بود كه گروه‌های مختلفی را ایجاد و آنها را برای انجام اقدامات ضدایرانی مسلح می‌كرد.

 

دبیركل بنیاد هابیلیان با اشاره به اینكه گروهك تجزیه‌طلب حركه النضّال از سال ۱۳۸۴ شروع به جذب نیرو آموزش‌دادن كرد اظهار داشت: هدف این گروهك‌ها قومیت سازی، نژادپرستی و تفرقه‌افكنی بین اقوام ایرانی بود كه این مأموریت در خوزستان به گروهك حركه النضال واگذار شد.

 

هاشمی‌نژاد یادآور شد: حبیب اسیود زمانی هم كه در دانمارك گروهك خود را هدایت می‌كرد بدون هیچ ابایی از جنایات خود به‌صراحت اعلام كرد كه مردم برای این گروهك هیچ اهمیتی ندارد.

 

وی افزود: در همان روزی كه این گروهك تجزیه‌طلب به نیروهای مسلح كه در حال رژه بودند تیراندازی كرد و تعدادی از مردم را هم كشت، سركرده گروهك با رادیو بی‌بی‌سی مصاحبه كرد و با افتخار گفت كه این اقدام را ما انجام دادیم و وقتی خبرنگار از او سؤال كرد در بین كشته‌شدگان تعدادی مردم و بچه بودند تأیید كرد و این موضوع را بی‌اهمیت جلوه داد.

 

دبیركل بنیاد هابیلیان اظهار كرد: جالب است كه این فرد با خیال راحت در یك كشور غربی مستقر شده و مورد حمایت بود درحالی‌كه این گروهك در سال ۱۳۸۴، حدود ۱۳ عملیات ظاهراً به نام مردم عرب خوزستان و در حقیقت علیه مردم خوزستان بود.

 

هاشمی‌نژاد اقدامات این گروهك را از اساس شكست‌خورده دانست و افزود: هدف اصلی آن‌ها به اذعان خودشان ایجاد درگیری بین اقوام ایرانی و برخورد با فارس‌هاست و تجزیه ایران است؛ اما اولین گروهی كه از نظام دفاع می‌كند خود مردم هستند و اعدام این فرد باید درس عبرتی برای جنبش‌ها و گروهك‌های دیگر بود.


مطالب پربازدید سایت

امام جمعه یاسوج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته

عملیات مرصاد فرمول ابدی شکست استکبار است

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

اروپا از حقوق بشر می‌گوید، اما جنایات علیه ایران را محکوم نمی‌کند

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

روابط عمومی ارتش پاکستان (ISPR) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

۲۷ کشته در حمله مرگبار تروریستی به مقر امنیتی در پاکستان

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

جدیدترین مطالب

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

مطالب پربازدید بخش گفتگو

در گفت‌وگوی هابیلیان با پدر شهیدان آبیز

یک لحظه صحنه کربلا را با چشمان خودم دیدم

گفت‌وگو با رضا مطهری؛ کارشناس و تحلیلگر خبرگزاری فارس

چرا اسرائیل در ترور موفق است و اخبار برخی ترورها را زودتر منتشر می‌کند؟

گفتگو با استاد دانشگاه استان مرکزی

سیاست شکست خورده ترور در ایران

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان