استراتژي حرّافي

Azadie Bayanمتولیان سازمان تروریستی منافقين همواره نشان داده اند که در نقل قول کردن صحبتها و گفته ها فقط آن چیزی را که مطلوبشان است دنبال می کنند و در طول تاریخ خود از بیان حقیقت و نقل قول سالم وقایع عاجزند. وقتی هفته ی گذشته برنارد کوشنر در مواضعی افراطی و غیر قابل توجیه ایران هسته اي را به بدترین وجه ممکن یعنی جنگ تهدید کرد فرقه ی رجوی سرمست و مسرور از این اعلام مواضع از ذوق زدگی نتوانست جلوی خود را بگیرد و پیشاپیش کشورهای منطقه را آماده ی جنگ با ایران اعلام کرد و در تحلیلهای خود طومار مردم ایران را نیز پیچید . اما وقتی دموکراسی دیگر کشورهای اروپایی اظهارات وزیر امور خارجه ی عجول فرانسه را به باد انتقاد گرفت و مجلس و گروه های ضد جنگ فرانسوی و اروپایی نیز از وی انتقاد کردند وی سریعا عقب نشینی کرد و حتی اعلام نمود برای ادامه ی مذاکرات آژانس و ایران حاضر است به ایران هم بیاید. اما سازمان از میان تمامی وقایع و گفته های وزیر امور خارجه ی فرانسه تنها خط اول آن یعنی مواضع تند کوشنر را برداشت کرد و کماکان بر همان مواضع پافشاری و اصرار دارد .

در اینکه برنارد کوشنر با توجه به سوابق سیاسی قبلی خود راه ناصواب شتاب زدگی را در پیش گرفته شکی نیست ، کما اینکه چندی پیش نیز بخاطر دخالت در امور داخلی عراق بیان اظهارات تند بر علیه نوری مالکی مجبور شد از وی و مردم عراق عذرخواهی کند . اما آنچه در این میان مطلوب منافقين است گزینش از میان گفته ها و صحبتهای رجال سیاسی و مصادره به مطلوب کردن و سپس صدور پیشاپیش احکام قضایی است . این فرقه در دوران انتخابات ریاست جمهوری فرانسه از خانم سگولن رویال بواسطه ی مواضع شدید ضد ایرانی اش حمایت می کرد و از نیکولا سارکوزی نیز بخاطر مواضع ضد سازمانی اش در هنگام تصدی پست وزارت كشور فرانسه انتقاد می کرد اما همین که سارکوزی در انتخابات پیروز شد سگولن رویال به بوته ی فراموشی سپرده شد و پس از اندکی توقف در اعلام رسمی مواضع، خود را با سیاست های ضد ایرانی سارکوزی هماهنگ و شروع به تبلیغ این اندیشه ها کردند ، فارغ از اینکه تا چند هاه قبل بدترین نسبتها را به سارکوزی روا می داشتند .

در مورد ديگري نیز منافقين با اعلام حمایت از ایاد علاوی بدنبال رسیدن به بهشت پنهانی است که گمان می کند با آمدن علاوی تحقق پیدا خواهد یافت اما غافل از این مساله است که علاوی اعلام کرده به دنبال عراقی آزاد ، بدون خونریزی و فارغ از تروریسم است .اگر فرقه ی رجوی کمی به پیکره ی خود بنگرد متوجه خواهد شد که درصدی از آشوبها و نا امنی های امروز عراق ناشي از حضور ودخالتهاي همین گروه تروریستی می باشد . آنچه مسلم است اینکه قدرت و جابجایی آن امری طبیعی است ، امروز مالکی و فردا علاوی یا هر شخص دیگری که باشد، اما منافقين هیچ گاه نمی توانند سیاست ثبات در مواضع را دنبال کنند. برای آنان وسعت دیدگاه و نظر نهایتا نوک بینی است و از آن فراتر نمی رود.با توجه به تجربه ی بیست و شش ساله ی آنان در مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران، این فرقه هنوز درک نکرده که سیاستمداران غربی و برخی دیگر کشورها اگر چه در اظهارات ظاهری خود برعلیه ایران موضع گیری می کنند اما آنجا که پای دیپلماسی به میان می آید نمی توانند خلاف قوانین و عرف بین الملل عمل کنند و مجبورند به حقیقت تن دهند.

البته باید گفت منافقين همواره برای روحیه دادن به نیروهای ضعیف خود لازم می دانند بر روی اظهار نظرهای صوری مانور دهند، زیرا وقتی تحرک و عملی در میان نباشد استراتژی ها فقط در قالب حرف و باز هم حرف و بیانیه و شعار خلاصه می شود.


دی 1402
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
21
22
23
28
29