ارتشیان شیطان

Rigi01در طول تاریخ گروهک ها و سازمان های تروریستی بسیاری فعالیت کرده اند و به شیوه های مختلف دست به اقدامات جنایتکارانه و خرابکارانه برضد ملت ها زده اند. جمهوری اسلامی ایران نیز در سال های پس از انقلاب درگیر پدیده تروریسم بوده است. این گروهک های جنایتکار به پشتوانه حمایت های غرب و دشمنان انقلاب، هزاران نفر از اقشار و طبقات مختلف را در این کشور، با بی رحمی و قساوت به شهادت رسانده اند.

اما از میان این گروهک های تروریستی، آنهایی که قابلیت و شقاوت اجرای عملیات به شیوه انتحاری را دارند زیاد نیستند. گروهک تروریستی «جندالشیطان» به عنوان یکی از محصولات شبکه تروریستی القاعده و تفکر منحط وهابیت تنها یکی از این گروه هاست. موسس این گروه «عبدالمالک ریگی» تا قبل از سال ۱۳۸۲ در وزیرستان پاکستان با القاعده ارتباط داشت اما پس از آن با توجه به انجام چند عملیات تروریستی و گروگانگیری و ایجاد ناامنی در شرق کشور و ایجاد ارتباطش با آمریکا و همکاری به عنوان عامل اطلاعاتی آمریکا به تدریج از ارتباطش با القاعده کاسته شد و به خیال خام انجام عملیات خرابکارانه و تروریستی در عمق خاک کشور، حمایت هایی مالی و تسلیحاتی متنوعی را دریافت کرد.

این شرور که طلبه اخراجی مدرسه علمی «گُشت سراوان»  به حساب می آمد، به گفته خودش از ۱۹ سالگی اسلحه به دست گرفته و اقدام به خرابکاری و شرارت نموده است. او پیش از آغاز فعالیت جنایت کارانه اش برای جلب حمایت علمای اهل سنت که به مولوی ها مشهور هستند نزد آنها رفته ولی مورد توجه قرار نگرفت.

گزینه بعدی عبدالمالک قاچاقچیان عمده مواد مخدر منطقه بودند که با توجه به تمایل آنها جهت بوجود آوردن جبهه ای تازه در برابر نیروهای انتظامی و امنیتی استان از او استقبال کرده و با ارائه پول و اسلحه حمایت خود را نشان دادند. این گروه به واسطه این حمایت ها شروع به شرارت از طریق حملات مسلحانه، آدم ربایی، قتل، بمب گذاری و قاچاق مواد مخدر نمود.

مالک، نه تنها خود را یک مسلمان اهل سنت می نامید، بلکه برای خود درجه إفتاء (اجتهاد) نیز قائل بود. او با بهره گیری از مبانی ایدئولوژیک و اعتقادی، نیروهایش را به انجام عملیات انتحاری مجبور می ساخت، که این مبانی در واقع نوعی تفکر انحرافی و متأثر از رویکردهای ضد شیعی القاعده و طالبان بود.

سرانجام در اسفند ماه سال ۸۸ و در پی عملیات مقتدرانه نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران عبدالمالک ریگی در خاک ایران دستگیر و به دستگاه قضایی تحویل داده شد. این عملیات که هیچگونه همکاری اجرایی و اطلاعاتی از سوی کشورهای همسایه ایران را به همراه نداشت، غیر از چشمان بهت زده ریگی، سرویس های امنیتی دنیا را نیز غافلگیر کرد.

هرچند با دستگیری عبدالمالک، ضربه سختی به پیکره این گروهک شرور و تروریست وارد آمد اما تلاش های مادی و معنوی عربستان و سرمایه گذاری های اروپا و آمریکا در منطقه که همچنان برپایه ناامن سازی مرزهای ایران می باشد باعث شد فعالیت های تروریستی این گروهک ادامه پیدا کند.

طي يك عمليات انتحاري توسط ملعوني خود فروخته وابسته به گروهک تروریستی و مزدور «جندالشیطان» در أیام عزاداری فاطميه مصادف با روز پنجشنبه 7 خرداد 1388 ، 20نفر از مردم بي گناه نمازگزار هنگام عبادت به شهادت رسيدند. تروريستهاي مزدور استکبار در اقدامي جنايتکارانه و تروريستي با انفجار بمبی جاسازی شده در داخل یک کیف در بخش مردانه مسجد علي ابن ابيطالب (عليه السلام) زاهدان که یکی از بزرگترین مساجد این شهر و پس از مسجد جامع این شهر دومین مسجد اصلی و محل اصلی گردهمایی‌های شیعیان این شهر می‌باشد ، 20 نفر از مردم بي گناه نمازگزار را هنگام عبادت به شهادت رساندند و افزون بر 80نفر را مجروح کردند. این مسجد در زمان دفاع مقدس محل اعزام رزمندگان به جبهه‌ها بوده است .

چندی پیش از این انفجار و پس از سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان و بیانات روشنگرانه ایشان درخصوص ریشه‌های تفرقه‌افکنی مزدوران میان شیعه و سنی، فضای همدلی بسیار مثبتی در منطقه ایجاد شده بود و این اقدام تروریستی علیه عزاداران فاطمی در راستای ادامه تحرکات تفرقه‌افکنانه و خنثی کردن اثرات مثبت ایجاد شده است.
به فاصله اندکی از انفجار شدید غروب روز پنج‏شنبه در مسجد علی‌بن ابی‌طالب(ع) شهر زاهدان، یک بمب در اطراف این مسجد توسط نیروهای انتظامی کشف و خنثی شد.


فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31