گروهک تروریستی منافقین بارها از جمهوری اسلامی سیلی خورده است

 Azadikhah

تاریخ نشان داده که منافقین به هر نقطه و کشوری قدم می گذارند، آن منطقه ناامن می شود، از این رو در شرایط کنونی بسیاری از کشورهای غربی حاضر به پذیرش منافقین نیستند.

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور) و به‌نقل از خانۀ ملت، احد آزادی خواه در واکنش به نامه نگاری جمعی از اعضای گروهک منافقین به رئیس جمهور جدید آمریکا برای تشدید تحریم‌های این کشور علیه ایران، گفت: این گونه اقدامات منافقین علیه جمهوری اسلامی کاملا قابل پیش بینی است، زیرا در چند سال اخیر حاشیه امن منافقین در عرصه منطقه به هم ریخت و ملت های منطقه فهمیدند که یکی از عوامل ناامنی منطقه، شبکه منافقین بوده است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: تاریخ نشان داده که منافقین به هر نقطه و کشوری قدم می گذارند، آن منطقه ناامن می شود، از این رو در شرایط کنونی بسیاری از کشورهای غربی حاضر به پذیرش منافقین نیستند.

وی ادامه داد: حال اعضای گروهک تروریستی منافقین به علت سیلی خوردن از جمهوری اسلامی، به دنبال اقدامات تلافی جویانه در عرصه های مختلف هستند.

آزادی خواه افزود: منافقین به دنبال همراه کردن آمریکایی ها برای اعمال تحریم های جدید علیه ایران هستند، این در حالی است که جمهوری اسلامی تاکنون هیچ وقت از تحریم ها ضربه نخورده است و تحریم ها موجب مقاومت تر شدن ما شده است.

 


مطالب پربازدید سایت

جدیدترین مطالب

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت یکی از نیرو‌های سپاه بر اثر حمله تروریستی در تفتان

شهید ترور

شهید ملیحه جانی

نامه سرگشاده خانواده قربانیان ترور به پارلمان ایتالیا؛

حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است

گفت‌و‌گوبا زهرا صالحی، جانباز ترور

موج انفجار جوانی و آرزوهایم را برد

مطالب پربازدید بخش خبر

فروردین 1403
شنبه 1 شنبه 2 شنبه 3 شنبه 4 شنبه 5 شنبه جمعه
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان