پیکر مطهر نخستین بانوی شهید مفقودالاثر کشف شد

1400081815520372624019584

در جریان عملیات کاوش پیکر مطهر شهدا توسط گروه‌های تفحص شهدا، برای نخستین بار پیکر مطهر یک بانوی شهید که اولین بانوی شهید ترور مفقودالاثر است و توسط گروه تروریستی دموکرات به شهادت رسیده است، کشف شد.

 

به گزارش هابیلیان به نقل از خبرگزاری تسنیم، در جریان عملیات کاوش پیکر مطهر شهدا توسط گروه‌های تفحص شهدا، برای نخستین بار پیکر مطهر یک بانوی شهید کشف شد. این پیکر متعلق به شهید فاطمه اسدی از زنان کردستان است که سال‌ها پیش به‌دست ضدانقلاب‌های حزب دموکرات به شهادت رسیده است. پیکر مطهر او پس از گذشت 37 سال از شهادت و گمنامی، پیدا شد و خبر بازگشت پیکر به تنهادختر او داده شد. سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح، روز گذشته‌، دوشنبه 17 آبان ماه 1400 با حضور در منزل دختر شهید فاطمه اسدی خبر تفحص او را به تنهابازمانده خانواده داد.

 

سردار باقرزاده در این زمینه گفت: این اولین مورد در تفحص است که زن شهیدی را در مناطق عملیاتی کاوش می‌کنیم. همسر این بانوی شهید چاه‌کن بود و آمده بود تا دو روز در سپاه حسین‌آباد منطقه دیواندره چاه بکند، آنجا اسیر می‌شود و در زندانی با سرکردگی مصطفی هجری از حزب دموکرات زندانی می‌شود. همسر باوفایش با دو فرزند کوچک (پسر شیرخواره و دختر سه‌ساله‌اش) درصدد برآمد شوهرش را آزاد کند، از او تقاضای پول می‌کنند.

 

وی افزود: شهید فاطمه اسدی 200 هزار تومان پول که در آن زمان مبلغ قابل‌توجهی بود از طریق فروش گوسفند و وسایل زندگی به دست می‌آورد به‌امید اینکه بتواند شوهرش را آزاد کند. آن‌هایی که شعار کرکننده دفاع از خلق کُرد را می‌دهند، نتوانستند این خواهر آزادی‌خواه ما را تحمل کنند، بعد از یک ماه شکنجه‌های وحشیانه او را به‌همراه یک برادر بسیجی در ارتفاعات به شهادت رساندند.

 

    دختر این بانوی مظلوم شهید می‌گوید: مادر من چه گناهی داشت که او را این‌گونه وحشیانه به شهادت رساندند؟ برادر من بر اثر بی‌سرپرستی در گهواره جان باخت و من الآن حدود 40 سال است که انتظار مادرم را می‌کشم.

 

پیکر مطهر شهید فاطمه اسدی در شهر سنندج به خاک سپرده خواهد شد.


مطالب پربازدید سایت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه هفته کتاب و کتاب‌خوانی

تاریخچه و گونه‌شناسی نقد منافقین در ادبیات مکتوب

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر مطرح کرد

جنگ نرم و فضای مجازی، ابزارهای جدید تروریسم

جدیدترین مطالب

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌بهانه هفته کتاب و کتاب‌خوانی

تاریخچه و گونه‌شناسی نقد منافقین در ادبیات مکتوب

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر مطرح کرد

جنگ نرم و فضای مجازی، ابزارهای جدید تروریسم

هشدار عضو مجلس خبرگان درباره نقشه تجزیه‌طلبی استکبار در بلوچستان

وحدت اسلامی تنها راه مقابله با تروریسم

مصاحبه با پدر شهید مبین رشیدی

امنیت پایدار در سایه‌ی وحدت

ماریا موریجی، کارشناس ایتالیایی

حملات سایبری و بن‌بست در مدیریت اردوگاه اشرف ۳

بر اساس تازه‌ترین گزارش سالانه تروریسم ایران

جیش‌الظلم سال ۱۴۰۳ مسئول ۷۰ درصد حملات تروریستی علیه ایران بود

وکیل شکات پرونده جنایات منافقین خبر داد

پیگیری قرار توقیف اموال منافقین در سایر کشور‌ها

در ادامه برنامه دیدار با شخصیت های مختلف کشور

آئین اهدای کتاب «دائره‌المعارف 23000 شهید ترور» به حاج محمود کریمی

مطالب پربازدید بخش خبر

وکیل شکات پرونده جنایات منافقین خبر داد

پیگیری قرار توقیف اموال منافقین در سایر کشور‌ها

در نشست تخصصی ارتش مطرح شد:

جهش ژنتیکی تروریسم در جنگ ترکیبی

مدیر کمیته اجرایی ساختار منطقه‌ای ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای اعلام کرد

رزمایش مشترک ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای در ایران برگزار می‌شود

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان