کشف اسناد مهمی از جنایات منافقین در عراق

به گفته فرماندار شهر الخالص عراق اسناد و مدارک مذکور از تعدادی عناصر گروه تروریستی القاعده ضبط شده که با منافقین همکاری و رفت و آمد داشته اند

 

Kurdstan02

 

یک روزنامه عراقی از کشف مقادیر قابل توجهی اسناد و مدارک در باره دست داشتن منافقین در سرکوب انتفاضه الشعبانیه و ترور شخصیت های عراقی خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم روزنامه کثیر الانتشار " الصباح " به نقل از فرماندار شهر الخالص فاش کرد که اسناد و مدارکی که اخیرا کشف شده نشان می دهد که گروهک منافقین در سرکوب انتفاضه الشعبانیه شیعیان عراق در سال 1991 دست داشته است.

 

به گفته فرماندار شهر الخالص عراق اسناد و مدارک مذکور از تعدادی عناصر گروه تروریستی القاعده ضبط شده که با منافقین همکاری و رفت و آمد داشته اند.

 

" عدی الخدران " فرماندار شهر الخالص درگفتگو با روزنامه الصباح اعلام کرد: اسناد و مدارک اثبات می کند شخصیت های ملی از جمله محمد هادی و برادرش ، حسن عبدل هادی و علی وحید و پنج نفر دیگر از شهروندان الخالص در سال 2004 پس از بازداشت از سوی رژیم سابق بعثی ، به دست عناصر گروهک منافقین کشته شده اند.

 

وی افزود: نوارهای ویدیوئی یافت شده است که بیانگر اعترافات تعدادی از اعضای منافقین مبنی بر شرکت در سرکوب قیام الشعبانیه در مناطق شمالی و جنوبی عراق و ترور شمار زیادی از شهروندان پس از انواع شکنجه علیه آنها است.

 

وی گفت : همچنین اسناد رسمی در اختیار داریم که نشان می دهد مسئولان پایگاه اشرف نشان ها و کارت هایی با مهر این گروه برای شمار زیادی از تروریست های عناصر موسوم به دولت اسلامی عراق و شبکه القاعده صادر کرده اند که ورود آنها به پایگاه اشرف را پس از انجام عملیات تروریسی به ویژه طی سال هایی که عراق شاهد ناامنی بود، تسهیل می کرد.

 

از سوی دیگر فرمانده پلیس دیاله سرلشگر ستاد عبد الحسین الشمری گفت: یکی از اعضای گروهک منافقین پس از برخی اقدامات غیر قانونی مسئولان پایگاه اشرف، با فرار از آن پایگاه خود را به نیروهای امنیتی عراق تسلیم کرده است.

 

وی گفت:تاکنون 28 نفر از اعضای اردوگاه اشرف خود را تسلیم کرده اند و 24 شکایت نیز علیه مسئولان این ارد,گاه از سوی شهروندان عراقی ارائه شده است که مهمترین آنها شکایت درباره دست داشتن اعضای این تشکیلات ضد انسانی در اقدامات تروریستی و تسلط بر بخش وسیعی از اراضی کشاورزی و ترور شخصیت های ملی است.

 


مطالب پربازدید سایت

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد

گروهک تروریستی منافقین همواره ستون پنجم دشمنان قسم خورده ایران و ایرانی عمل کرده است

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

جدیدترین مطالب

از طبس تا امروز؛ ورود آسان نیست، ماندن دشوارتر است

۳ عملیات، ۳ میدان و شکست محاسبات نظامی دشمن در عمق خاک ایران

درباره زندگی و مبارزات حجت‌الاسلام سیدرضا کامیاب به مناسبت سالروز شهادت او

معمار قلعه‌های بیداری

برنامه روزانه تروریست‌ها پس از سرشکستگی در عراق چیست؟

قدم به قدم در تعقیب منافقین پس از عملیات مرصاد

نگاهی به خیانت های محمدرضا سعادتی از اعضای ارشد منافقین

مجازات اولین جاسوس

روایتی تلخ از جنایت منافقین در اسلام آباد غرب

کودک‌کشی منافقین در سایه توهم

یادی از شهدای بی‌ادعای عملیات مرصاد

مرصاد؛ آخرین سنگر مجاهدت شهید الله‌حسین کولانی

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان