نمایشگاهِ تزویر و تحجر در امام‌زاده سید حمزه (باغمزار) کاشمر

Kashmar001

به مناسبت ۹دی، بنیاد هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور)، با هدف معرفی فرقۀ ضالۀ بهائیت و انجمنِ منحرف حجتیه، نمایشگاهِ تزویر و تحجررا در امام‌زاده سید حمزه (باغمزار) کاشمر به مدت یک هفته برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانوادۀ شهدای ترور کشور)، این نمایشگاه با حضور جمعی از مسئولان شهری از جمله امام جمعه و فرماندار و تعداد زیادی از خدام امام‌زاده سید حمزه و زائرین افتتاح گردید.

Kashmar002

در این نمایشگاه ابعاد ناشناخته‌ای از فرقۀ ضالۀ بهائیت از قبیل: تاریخچه فرقۀ ضالۀ بهائیت؛ نقش بهائیت در حکومت پهلوی؛ نگاهی به برخی اعتقادهای بهائیان؛ ازدواج با محارم در فرقۀ ضالۀ بهائیت؛ تحری حقیقت در تشکیلات بهائیت؛ نظرِ حضرت امام خمینی (ره) دربارۀ بهائیت؛ تشکیلات بهائیت و جنگ اعراب و اسرائیل؛ قبلۀ بهائیان و... در قالب عکس و پوستر برای آشنایی بازدیدکنندگان در معرض نمایش قرار گرفت.

Kashmar003

زمینه‌های شکل‌گیری انجمن حجتیه؛ انحرافات فکری و اعتقادی سران انجمن از بدو تأسیس؛ ارتباط‌های گستردۀ این فرقه با ساواک؛ اسناد مالی انجمن حجتیه؛ انجمن حجتیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی؛ روش‌های تبلیغ انجمن در محیط‌های مختلف؛ ولایت فقیه از نگاه انجمن حجتیه؛ طریقۀ جذب نیرو در انجمن حجتیه، از جمله پوسترهایی بود که در بخشِ انجمن منحرف حجتیه به نمایش درآمد که با استقبال مردم کاشمر مواجه گردید.

Kashmar004

غرفه‌ای در این نمایشگاه به پخشِ فیلم‌های مرتبط با موضوعات نمایشگاه اختصاص داشت که با تماشای این فیلم‌ها، بازدیدکنندگان با انحرافات فکری و عملی انجمن حجتیه و بهائیت آشنا ‌شدند.

در این نمایشگاه کار‌شناسان بنیاد هابیلیان در محل نمایشگاه علاوه بر توضیح در خصوص پوسترهای نمایشگاه، به پرسش‌های بازدیدکنندگان نیز پاسخ ‌دادند و گفتنی است از این نمایشگاه روزانه بیش از ۵۰۰ نفر بازدید ‌‌کردند.

هم‌چنین نرم افزارهای تخصصی بنیاد هابیلیان دربارۀ انجمن منحرف حجتیه و فرقۀ ضالۀ بهائیت نیز در این نمایشگاه با ۳۰ درصد تخفیف عرضه شد و مورد استقبال بازدید کنندگان قرار گرفت.


مطالب پربازدید سایت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت چهار تن از رزمندگان قرارگاه قدس سپاه در مرز لار زاهدان

جدیدترین مطالب

گفتگوبا برادر شهید ترور ناصر فیروزی

منافقین منتظر یک لحظه غفلت ما هستند

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:

شهادت چهار تن از رزمندگان قرارگاه قدس سپاه در مرز لار زاهدان

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان