ناگفته‌های گروهک منافقین در مستند تلویزیونی «برای دخترم سمیه»

3872 269مستند بلند "برای دخترم سمیه" (اردوگاه اشرف)، به کارگردانی مرتضی پایه شناس مراحل پایانی تولید را در سیمافیلم سپری می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) به نقل از ایسنا، محمد شیشه‌گر، تهیه کننده این اثر با اعلام این خبر گفت: در این اثر، به سراغ کسانی رفته ایم که از جداشدگان گروهک منافقین هستند و از نزدیک شاهد سیر فعالیت های انجام شده در اردوگاه اشرف و وقایع و اتفاقات آن بوده‌اند؛ البته این افراد لزوما در ایران زندگی نمی‌کنند و بعضا بعد از منفک شدن از گروهک منافقین، هر یک کشوری را برای سکونت خود انتخاب کرده‌اند. از این رو شرح ماوقع از زبان این افراد به واقعیت‌ها نزدیک‌تر است و اعتماد بیشتری را در مخاطب برمی‌انگیزد.

وی افزود: سوژه اصلی این مستند شخصی به نام مصطفی محمدی است که مقیم کاناداست. وی زمانی از طرفداران گروهک منافقین بوده است. سال‌ها قبل دختر او به بهانه بازید به اردوگاه اشرف برده می‌شود اما هیچگاه بازنمی‌گردد و بعد از 25 سال تلاش برای بازگردان دخترش درمی‌یابد که او به ظاهر تمایلی به بازگشت ندارد اما واقعیت چیز دیگری است؛ کما اینکه پسرش نیز عضو این سازمان بوده است و رفته رفته این شخص به اهداف پلید و غیر انسانی گروهک منافقین پی می برد.

وی تصریح کرد: در خلال این روایت، تاریخچه شکل‌گیری این گروهک و رویکرد آن از ابتدای دهه 50 و افرادی که بدنه اصلی آن بوده اند بررسی می‌شود.

شیشه‌گر اذعان کرد: سیر تولید این اثر قطعا" به دلیل حساسیت موضوع با دشواری‌هایی همراه بود که در نهایت با همدلی اعضای گروه به ثمر نشست.

وی افزود: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از پادگان اشرف تخلیه شده است، با همکاری ارتش عراق این مجال را یافتیم تا تصاویری را از فضای داخلی این اردوگاه تهیه کنیم. همچنین فرانسه آلمان و ترکیه سایر کشورهایی هستند که بخش‌های دیگری از این مستند که مجموعا" ساخت آن یک سال و نیم به طول انجامید در آنها تولید شده است.

در مستند "برای دخترم سمیه" محمد کریم‌زاده به عنوان مدیر تولید و هومن صالح و علی غریبایی به عنوان تصویربردار همکاری داشته‌اند.

همچنین مرتضی پایه‌شناس، کارگردان این فیلم 90 دقیقه‌ای تدوین آن را نیز بر عهده دارد. این اثر در گروه معارف، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سیمافیلم تولید می شود.


مطالب پربازدید سایت

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

جدیدترین مطالب

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

اسنادی از جنایات گروهک‌های تروریستی

فعالیت ٨ گروه تروریستی در منطقه اورامانات در سال ١٣۵٨

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

16آذر و یادی از شهدای ترور دانشجو

روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس اعلام کرد

یک تیم تروریستی مسلح وابسته به منافقین در پردیس متلاشی شد

مطالب پربازدید بخش خبر

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نخستین همایش جانبازان شیمیایی

در رابطه با منافقین حدود ۳۰ سال تأخیر داشتیم

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان

منافقین برای عرضه خود به آمریکا تلاش می‌کنند

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان