در اولين كنگره 17000 شهيد ترور، مقاله استاد دانشگاه تبريز با موضوع «واكاوی نظريههای بنيادين توضيحدهنده تروريسم» در بين 287 مقاله رسيده به دبيرخانه، عنوان نخست را بدست آورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی هابیلیان به نقل از خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، مقاله ناصر صنوبر، عضو هيئت علمی دانشكده اقتصاد، مديريت و بازرگانی دانشگاه تبريز با موضوع «واكاوی نظريههای بنيادين توضيح دهنده تروريسم» در بين 287 مقاله رسيده به دبيرخانه اولين كنگره 17000شهيد ترور به عنوان مقاله اول انتخاب شد.
صنوبر اظهار کرد: عليرغم بيش از سه دهه توطئههای گوناگون نظام استكبار عليه ملت ايران و تحمل خسارت های گوناگون انسانی و اقتصادی، متأسفانه كارهای جدی و مؤثری در حوزه دانشگاهی و مراكز تحقيقاتی كشور در اين مورد انجام نشده است و مطالعات مربوط به حوزه اقتصاد ترور توسط محققين غربی مطرح شده است.
عضو هيئت علمی دانشكده اقتصاد، مديريت و بازرگانی دانشگاه تبريز تصريح كرد: شناخت ريشه ترور میتواند كمك بزرگی به ارزيابی منافع حاصل از سياستهای تدافعی، امنيتی و تعاملات آنها ارائه نمايد و تئوری های جديد در اين حوزه را در اختيار محافل علمی و دانشگاهی قرار دهد.
به گفته وی در اين مقاله به هفت نظريه مهم موسوم به عدالت اقتصادی، تحولات اجتماعی اقتصادی، نظم سياسی و نهادی، بیثباتی سياسی، جهانی شدن، تقابل تمدنها و سرايت زمانی و مكانی كه تلاش دارند، تروريسم را قابل پيش بينی كنند، پرداخته شده است.
بر اساس اين گزارش، ناصر صنوبر دانش آموخته دكتری مديريت در گرايش تخصصی سياستگذاری سازمانی و مدير گروه مديريت دانشگاه تبريز است. مطالعات وی عمدتا در حوزه استراتژی و سياستگذاری سازمانی است و تاكنون از اين استاد دانشگاه تبريز نزديك به 15 مقاله در مجلات علمی و پژوهشی و چهار جلد كتاب منتشر شده است.
ياد آور میشود، نخستين كنگره ملی 17000 شهيد ترور شهريور ماه با حضور مسئولان كشوری و جمعی از خانوادههای شهدای ترور در سالن همايشهای بين المللی صدا و سيما برگزار شد.