عملیات سپاه علیه تروریست‌ها منطبق با قواعد بین الملل بود

70482 337

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما به حاکمان اقلیم کردستان هشدارهای لازم را دادیم و پس از انکه آنها بی توجهی کردند، مطابق مقررات بین المللی عمل کردیم و کار سپاه هم منطبق با حقوق بین الملل بود.

به گزارش هابیلیان، عباس مقتدایی در گفتگو با آنا، با اشاره به حمله پهپادی و موشکی سپاه به مقرهای گروهک‌های تروریستی در اقلیم شمال عراق، گفت: در طول سال‌های گذشته انواع و اقسام تحریم و فشار و انواع و اقسام مانع تراشی در راه پیشرفت ایران از سوی اجانب انجام شد.

وی تاکید کرد: در برخی از این حوادث تعدادی از همسایگان ما اشتباه استراتژیک کردند و بر خلاف منافع ملت ما و بر خلاف منافع ایران و بر خلاف منافع کشورها و ملت های منطقه عمل کردند و در این جهت پای بیگانگان را به منطقه بازکردند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: کشورهای نظیر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در برخی از موارد کارهای کردن که اگر صبر راهبردی جمهوری اسلامی ایران نبود به راحتی می شد برای آنها دردسرهای ویژه و خسران‌هایی ایجاد کرد که چندین سال هم نتوانند جبران کنند.

مقتدایی تاکید کرد: با این حال بنای ایران این است که صبر و خویشتن داری کند و کشورهای منطقه را به وحدت فرا خواند و از امت اسلامی حفاظت کند، اما رقبای استراتژیک ما نظیر کشورهای مثل آمریکا، انگلیس ، آلمان و فرانسه شیطنت‌هایی می کنند که آن شیطنت‌ها را به واسطه برخی از کشورهای همسایه ما انجام می دهند.

وی بیان کرد: ما به این کشورها هشدار می‌دهیم که خویشتن داری ایران نه از سر ضعف که از سر تدبیر است و ما تا حدی پیش می رویم و ممکن است زیاده روی کشورهایی نظیر عربستان به ویژه در عرصه های رسانه ای و یا دخالت های نا به جا و یا کمک به سرویس های جاسوسی سبب شود که ما واکنشی نشان دهیم که تا سالها نتوانند ان واکنش را جبران کنند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: پاسخ های اخیر سپاه نیز در نتیجه کم کاری دولت مرکزی عراق صورت گرفت ما به حاکمان اقلیم کردستان هشدارهای لازم را دادیم و راهنمایی کردیم و پس از انکه آنها بی توجهی کردند، مطابق مقررات بین المللی عمل کردیم و کار سپاه پاسداران منطبق با حقوق بین الملل بود.

انتهای پیام/


مطالب پربازدید سایت

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌مناسبت سالگرد آغاز خروج ذلت‌بار منافقین از پادگان اشرف

از «تکان نمی‌خوریم» تا «فرار می‌کنیم»؛ سرگذشت یک شکست راهبردی

گزارشی از پنجاه‌وچهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

اقدامات منافقین برای کشتار مردم عادی در اغتشاشات اخیر؛ از مسلح کردن گروه‌‌ها تا حضور در صحنه اغتشاشات

جدیدترین مطالب

گزارشی از پنجاه‌وچهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از منافقین

اقدامات منافقین برای کشتار مردم عادی در اغتشاشات اخیر؛ از مسلح کردن گروه‌‌ها تا حضور در صحنه اغتشاشات

یادداشتی از بنیاد هابیلیان به‌مناسبت سالگرد آغاز خروج ذلت‌بار منافقین از پادگان اشرف

از «تکان نمی‌خوریم» تا «فرار می‌کنیم»؛ سرگذشت یک شکست راهبردی

با حضور خانواده معظم شهدا و آحاد مردم شهید پرور استان

اجلاسیه شهدای ترور استان سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز منجر به تررویسم

افراط‌گرایی خشونت‌بار؛ پایه‌گذار رژیم صهیونی

گفتگوی هابیلیان با همسر شهید بزرگوار اسماعیل کرمی هرستانی

باید ریشه‌های فکری تروریست‌ها را در سیستان‌وبلوچستان خشکاند

گفت‌وگوی هابیلیان با مولوی یوسف گرگیج به مناسبت روز جهانی پیشگیری از افراط گرایی خشونت آمیز منجر به تروریسم

دشمن چشم دیدن وحدت و همدلی ما را ندارد

فرمانده قرارگاه نجف اشرف خبر داد

دستگیری ۱۱ نفر از گروهک تروریستی پژاک در کرمانشاه

مطالب پربازدید بخش گفتگو

مصاحبه با پدر شهید مبین رشیدی

امنیت پایدار در سایه‌ی وحدت

گفت‌وگوی هابیلیان با محمدعلی روامبد جانباز حادثه تروریستی دادگستری زاهدان

آتش‌نشانی که آماج گلوله تروریست‌ها قرار گرفت

سردبیر خبرگزاری میزان در گفت‌وگو با هابیلیان مطرح کرد

تبدیل ترس از تروریسم به نفرت از گروه‌های تروریستی، رسالت مهم رسانه‌ها است

دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میزان

منافقین برای عرضه خود به آمریکا تلاش می‌کنند

گفت‌وگوی هابیلیان با خانواده شهید محمدرضا سندی

با خاطرات زندگی کردن سخت است

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان