طراحان، عاملان داخلی و خارجی جنایت شیراز به سزای اعمالشان می‌رسند

1387430 584

سردار باقری با ابراز تسلیت به بازماندگان شهدای حرم حضرت شاهچراغ، به بیگانگان نسبت به خدشه دار کردن امنیت ملت ایران هشدار داد.

 

به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی هابیلیان سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، طی پیامی ضمن تسلیت حادثه تروریسیتی شیراز گفت: اغتشاشگران و فریب خوردگان نیز که بی شک در گناه این جنایت بزرگ شریک هستند بدانند، که امنیت، آرامش و حفظ جان و مال مردم شریف ایران خط قرمز نیروهای مسلح صبور، مقتدر و جان بر کف ایران اسلامی است.

 

متن پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به شرح است:

 

سم الله الرحمن الرحیم

 

یا أَیُّهَا النَّبِیُّ جاهِدِ الکُفّارَ وَالمُنافِقینَ وَاغلُظ عَلَیهِم ۚ وَمَأواهُم جَهَنَّمُ ۖ وَبِئسَ المَصیرُ

 

ای پیامبر! با کافران و منافقان جهاد کن، و بر آنها سخت بگیر! جایگاهشان جهنم است؛ و چه بد سرنوشتی دارند!

 

بار دیگر در فضای غبارآلود فتنه‌ای که توسط مثلث شوم عبری - عربی - غربی طراحی و فرماندهی می‌شود، جمعی از بهترین بندگان خدا در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی علیه السلام، در هنگامه نماز، آماج گلوله های دشمنان کوردل و قسم‌خورده دین و آیین و استقلال ایران عزیز قرار گرفته و شهید و مجروح شدند.

 

اینجانب ضمن تبریک و تسلیت به رهبر معظّم انقلاب اسلامی، خانواده های معزّز شهدا و ملت شریف ایران و دعا برای شفای عاجل مجروحان اعلام می نمایم، طراحان و عاملان داخلی و خارجی این جنایت ددمنشانه به زودی در کمین نیروهای انتظامی امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی قرار خواهند گرفت و به سزای اعمال ننگین شان خواهند رسید.

 

اغتشاشگران و فریب خوردگان نیز که بی شک در گناه این جنایت بزرگ شریک هستند بدانند، که امنیت، آرامش و حفظ جان و مال مردم شریف ایران خط قرمز نیروهای مسلح صبور، مقتدر و جان بر کف ایران اسلامی می باشد.


مطالب پربازدید سایت

Error: No articles to display

جدیدترین مطالب

دومین نشست سالانه تخصصی مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم

راهبردهای عملیاتی بانک صادرات ایران در مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریسم تشریح شد

بازخوانی جزئیات ترور شهید فخری‌زاده

نقش یک جاسوس در ترور شهید فخری زاده

افشای اسناد ترور دانشمندان هسته ای

جاسوسی برای ترور

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

بررسی حقوقی دادگاه استکهلم با تمرکز بر پرونده حمید نوری

مشکلات اساسی در رسیدگی به اتهامات آقای نوری

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان نظام پزشکی:

در اسرائیل پزشکان هم تروریستند

عوامل بمب‌گذاری در زاهدان مجازات شدند

عاملان بمب‌گذاری در زاهدان به سزای اعمالشان رسیدند

بررسی ارتباط منافقین و اسرائیل

ملاقات‌ و ارتباطات موساد با منافقین

مطالب پربازدید بخش خبر

به روایت فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان

جزییات درگیری با گروهک تروریستی در سیستان و بلوچستان

فهرستی از مهمترین ترورهای هدفمند رژیم صهیونیستی در جهان؛

بیش از ۲۷۰۰ ترور هدفمند میراث شوم اسرائیل

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان