شهدا سرمایه‌های ماندگار یک ملت هستند

169681429

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی سرمایه‌های اجتماعی و ماندگار ایران هستند که باید یاد و خاطره آنها همیشه در اذهان عموم جامعه زنده نگه داشته شود.

 

به گزارش هابیلیان به نقل از ایرنا، سردار حبیب شهسواری روز دوشنبه در دیدار با خانواده شهیدان «عظیمی» و «رمضانی» در سردشت با بیان اینکه مقامی والاتر و ارزشمندتر از مقام شهید وجود ندارد، اظهار کرد: شهید همانند یک خورشید تابان است که شهرها و کشور ما بلکه جهان و انسانیت را روشنی می‌بخشد.

 

وی با بیان اینکه شهدا در راه دین و خاک خود جان گرانبهایشان را فدا کردند و اجرشان فقط نزد پروردگار متعال است، تاکید کرد: اینکه امروز ما با تمام توان و قدرت با وجود گرانبهای امامین انقلاب در مقابل استکبار و ایادی آن ایستاده و لرزه به اندام آنان انداخته‌ایم بعد از عنایت پروردگار متعال به برکت خون شهدای والامقام است.

 

سردار شهسواری ادامه داد: ما با عهد و پیمانی که با آرمان‌های انقلاب و اسلام و امامین عزیزمان بسته‌ایم پایبندیم، و راه این عزیزان را ادامه داده و ارزش‌های انقلاب و اسلام و شهدای عزیز را به نسل‌های آینده انتقال خواهیم داد.

 169681439

به گزارش ایرنا، در این دیدارها  فرماندار، فرمانده سپاه سردشت و جمعی از مسوولان این شهرستان نیز حضور داشتند.

 

ماموستا «محمد عظیمی» امام جمعه سابق سردشت در ۳۰ رمضان سال ۱۳۶۶ در مسجد جامع این شهرستان توسط گروهک‌های ضد انقلاب ترور شد و «نوزاد رمضانی» در سال ۱۳۸۷ حین ماموریت با مین کار گذاشته شده توسط گروهک‌های ضد انقلاب در منطقه مرزی کوترال سردشت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

 

این شهرستان در طول دوران انقلاب اسلامی ۸۵۶ شهید تقدیم نظام و انقلاب کرده است.

 

به گزارش ایرنا، شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با۶ دهستان و ۲۴۶ روستا و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.


مطالب پربازدید سایت

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

جدیدترین مطالب

حاج صادق آهنگران؛ مداح پیشکسوت اهل‌بیت(ع) و رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس

ثبت نام ۲۳ هزار شهید ترور، کاری ماندگار برای فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهید یوسف گرگیچ برگزار شد

خون شهید مولوی یوسف گرگیچ، پیام وحدت وایستادگی را ماندگار کرد

تأکید بر ضرورت روایت‌سازی رسانه‌ای از جنایات تروریسم

اهدای دایره‌المعارف۲۳۰۰۰ شهید ترور به مؤسسه فرهنگی قدس

به‌مناسبت سالگرد یکی از خونبارترین جنایات منافقین

5مهر۱۳۶۰؛ روزی که منافقین در تهران به دنبال «تست عنصر اجتماعی» بودند

استفانو زکینلی، رسانه مستقل ایتالیایی لینترفرنتسا

منافقین؛ میان صهیونیسم و نئوفاشیسم

یادداشتی از بنیاد هابیلیان

فرمانده‌ای که در پشت جبهه ترور شد

دانلود فیلم های تروریستی ایران و جهان